2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سایو خیلی قشنگن، سایو جان می تونم یه سئوالی ازت بپرسم، دست تنها اینها رو درست کردی یا کمک داشتی؟ من تا حالا مهمون تعداد زیاد دعوت نکردم، می خوام دعوت کنم اما می ترسم از پسش برنیام
اون لیوانیه و اون قلبیه که شبیه تارت است چیه؟ راستی چقدر زمان برد کدامش گرم و کدوم سرد سرو میشه؟
گر نگه دار من آنست که خود میدانم .... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد (دعاهایی هست که جز به آمین او اجابت نمی شود)
اون قلب قلبی ها نون های اماده هستن از لوازم قنادی گرفتم توش کشک بادمجون ریختم اون قالب های مافین توشون شپردز پای هستش که تک نفره درست کردم زرشک پلو با مرغ. و تو یکی از اون سوفله ها لازانیاست
پیج آشپزی من