2777
2789
عنوان

پسرم انگار دوسم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 21 پست
من انفد دوسش دارم انقدر زیاد حد نداره گاهی بخاَطر کاراش دعواش میکنم اخه صدمه ب خودشه فک میکنه من ب ...

همون دعوا کردنه باعث میشه ازت دوری کنه یا ذاتا اینه یا رفتارت باعث میشه بره سمت دیگران

خودشناسی DNA plus

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من باز دقیقا برعکس هست.۵ سالشه . همش میگه مامان مامان. روزی حداقل سی چهل بار بوسم می‌کنه. رابطه ...

چقد خوب.. 

من خ زود عصبی میشم اخه کارا خطرناک میکنه 

اما بی نهایت دوسش دارم... 

همون دعوا کردنه باعث میشه ازت دوری کنه یا ذاتا اینه یا رفتارت باعث میشه بره سمت دیگران

اره دقیقا همینه.. پسرمن فک میکنه کسی خوبع و بهترینه ک اصرا بهش تذکر نده من مسبب اینطوری شدن  پسرم رو خانواده شوهرم میبنم

چقد خوب..  من خ زود عصبی میشم اخه کارا خطرناک میکنه  اما بی نهایت دوسش دارم...

عصبانی نشو .من هر وقت داد میزنم پسرم میگه داد نزن میترسم من. منم باهاش قرار گذاشتم اگه کار بد یا خطرناکی کرد من بهش میگم دیگه نباید اینکارو انجام بدی یا نمی‌خوام در این مورد حرفی بزنم و بشنوم بعدا با هم حرف می‌زنیم هم من آروم میشم هم اون.وقتهایی هم که پسرم عصبانی میشه میگم داد نزن حرف بزن داد بزنی کسی به حرفت توجه نمیکنه عصبانی شو اما حرف بزن به طرف مقابلت بگو از دستت عصبانی هستم نه اینکه به خودت آسیب بزنی. بهش گفتم ۵تا نفس عمیق بکش یه صلوات بفرست بعد حرفت رو بزن . موقع ترس هم بهش گفتم دست راستت رو بزار روی قلبت صلوات بفرست یه سوره کوچیک قرآن بخون نمی‌ترسی.الان پسرم واقعا موقع ترس و موقع خواب اینکارو می‌کنه و اصلا نمیترسه انگار مطمئنه یکی هست که هواشو داره وقتی من نیستم .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃