2777
2789
عنوان

کی دقیق وارده به گوشی شیائومی؟

10007 بازدید | 21 پست

دکمه خاموش روشنم کارنمیکنه، دکمه ی ولوم هم خودبخود صدا میده کم میکنه... من میخوام ولوم بدم کم میکنه، هرثانیه هم علامت کم وزیاد شدن صدا رو صفحه ی گوشیمه چیکارکنم

اسمم مطلق نیست... کاش میتونستم عوضش کنم! اسمم مژده هست🙂

ی بارخاموش روشن کن

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درست نمیشه مینویسه حالت fastboot

منم اینجور شدم ببین بشین تمومممم برنامه های گوشیتو پاک کن یکیشون مخربه...

و اینکه بعدش یبار ری استارت کن درست میشه...

تا خَرمَنَت نسوزد تشویشِ ما ندانی
والا برا من یه دفعه خاموش شد رو صفحه نوشته بود fastboot ،زدم تو نت نوشته بود دکمه پاور رو 15ثانیه نگ ...

سری پیش کردم بعد همه چی پاک شد 

منم اینجور شدم ببین بشین تمومممم برنامه های گوشیتو پاک کن یکیشون مخربه... و اینکه بعدش یبار ری استا ...

ریستارت میکنم همه چی پاک میشه، الانم که فیل تر هست نمیتونم پاک کنم اینستا اینارو نصب کنم