2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 173604 بازدید | 2695 پست
مهتاب جون اگر تعریف درست تعزیر رو بدونی هیچ وقت فکر نمیکنی به زن هم این حق داده شده.تعزیر تنبیه بدنی نیست بلکه تادیب و عقوبتی است که نوع و مقدار ان در شرع تعیین نشده و به نظر حاکم شرع واگذار شده است از قبیل حبس جزای نقدی و شلاق که باید از مقدار حد کمتر باشد.یعنی چی یعنی عملا بسته به نظر قاضیه که کدوم رو انتخاب کنه و به چه اندازه.اصلا آیا تنبیهی اعمال کنه یا نه.
Lilypie Pregnancy tickers
پاپا گینا من اون چیزی رو که داشتم برات نوشتم اینکه میگی حرفایی که بهشون تزریق شده بود بامنی ؟ فکر میکنم درمورد این ایه یا امثالهم خیلی کتابهای تفسیر باشن که بتونند توضیح بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته که شهادت دادن تکلیفه اما در تمام قوانین شرعی و مدون بگردی زن در همه چی چه به قول تو تکلیف چه حق نصف مرد حساب شده.تازه برای خیلی از جرایم اصلا زن نمیتونه شهادت بده از جمله برای اثبات لواط.
درسته که شهادت دادن حق مادی نیست که به کسی داده بشه.
اما وقتی دوشاهد زن برابر یک شاهد مرده این علامت سواله و قابل قبول نیست.

موضوع سر نوع نگرش به زنه و این نگرش فقط در مورد حقوق مادی نیست بلکه حقوق معنوی هم هست مثل همین شهادت دادن.
آخه مهتاب جون تو پرانتز جلوی تعزیر نوشته بودی تنبیه بدنی برای همین فکر کردم مثل خیلیهای دیگه تعزیر رو صرفا تنبیه بدنی میدونی.

این چه حرفیه میزنی؟چون زنا احساسی عمل میکنن؟این توجیه هم ابتدایی ترین توجیهیه که برای این ماجرا شده.
کتب تفسیری هم که میگی غولترینشون المیزان علامه طباطباییه دیگه از اون بزرگتر که در این زمینه نداریم داریم؟
علامه طباطبایی به حدی کم میاره که میگه منظور آیه از زدن اینه که باچوب مسواک بزنید آخه عزیز من تو کدوم مکتبی وقتی پیشنهاد مجازات میدن برای تکرار جرم مجازاتی پیشنهاد میشه که سبکتر از همه مجازاتهاست؟
این مگه روال معقول و منطقی نیست که از مجازات خفیف شروع کنیم در صورت تکرار مجازات شدید تر و در صورت تکرار مجازات باز هم شدیدتر اعمال بشه.این چه جور سیستم تنبیهیه که مجازات سومی اینقدر مسخره باشه؟