2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 173604 بازدید | 2695 پست
دوستان هر زمانی که در مورد آیه ی 34 از سوره نسا یا چندین و چند آیه ی دیگه که برای من هنوز هم قابل توجیه نیستن، با کسی بحث می کنم من رو راهنمایی می کنه که خوب باید تفسیر این آیات رو بخونیم...سوال اینجاست این تفسیرها رو چه کسانی می نویسند؟؟؟؟ آیا هیچ وقت شخص مخالفی حق نظر دادن در مورد برخی از آیات رو داره یا ما باید صرفا به نظرات کسانی توجه کنیم که 100% اسلام را کامل می دونن و به هر حال یک طوری هر آیه و مساله ای رو توجیه می کنن؟ اصلا ماها حق خوندن کتابهای مخالف رو داریم؟ کتابهایی که بعضیاشون بدون تعصب و با ارائه ی دلیل و مدرک بسیاری از قوانین ادیان رو نقض می کنند؟
آسایش دو گیتی نفسیر این دو حرف است

با دوستان مروت با دشمنان مدارا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گیتا جون واقعا دراین مورد علمش رو ندارم که بخوام توضیحی بدم فکرمیکنم اگر کسی بخواد درمورد این مسئله توی شرع ودلیلش توضیح بده مستلزم مطالعات خیلی بالایی باشه که من ندارم
با این حرفت هم موافق نیستم که مردم ما اگر تو سرشون بزنن سرشونو بالا نمیگیرن چون شکمشون گرسنه است نه همینایی که ریختن تو خیابونا و حقشونو فریاد زدن کسایی بودن که حاضر نشدن تو سری بخورن حتی اگر شکماشون خالیه.
Lilypie Pregnancy tickers
مهتاب جون خوب چرا مطالعه نمی کنی.چرا بدون مطالعه می پذیری؟ چون از پدر و مادرت بهت رسیده؟ من فکر میکنم اگر با مطالعه به چیزی رسیده باشی با دیدگاه بازتری قبولش میکنی.

دلیل اینکه خیلی از مردم ما خرافات رو هم با دین قاطی کردن همین بی مطالعه بودنشونه.

من از صحبتهای دکتر سروش که یک روشنفکر دینیه واقعا لذت میبرم با اینکه ممکنه در خیلی جاها با عقایدم در تضاد باشه.
خوب اگر در مورد مفسرش تحقیق کنم چی می شه؟ جز اینه که مفسران قرآن و اسلام هیچ کدام مخالفتی با خود اسلام ندارن؟ حرف من اینه که چرا حق خوندن و دانستن نظرات آدمای ذی صلاح و مخالف رو نداریم
آسایش دو گیتی نفسیر این دو حرف است

با دوستان مروت با دشمنان مدارا
دقیقا پاپاگینا اصل 115 قانون اساسی که یکی از جنجال بر انگیز ترین اصول قانون اساسیه تا حالا هم هیچ کس نتونسته توضیح منطقی و قانع کننده ای براش بده.خود من شخصا این سوالو تو یه سمیناری از پدر حقوق عمومی ایران یعنی دکتر هاشمی پرسیدم اونم همین جوابو داد.هر چی مابگیم صرفا توجیهه.بهترین توجیهش هم اینه که تعبیر رجل سیاسی به شخصیت سیاسیه نه معنای لغویش!
دیدی هم که با تمام این تفاسیر و اینکه آخرش به این نتیجه رسیدن که رجال رو تعبیر به شخصیت سیاسی کنن نه معنای لغویش باز هم هیچ زنی از فیلتر شورای نگهبان رد نشده و همه رد صلاحیت شدن.فکر میکنی برای چی؟فقط برای اینکه دهنمونو ببندیم و دلمون خوش باشه که زنان هم میتونن کاندید ریاست جمهوری بشن اما در عمل اون نتیجه ای که خودشون میخوان رو میگیرن...
جودی آبوت بیا ببین تو دادگاههای ما چه خبره.بیا ببین بعضی از قضات ما چیکار میکنن.بیا ببین چه کثافتکاریایی میکنن.اصلا این حرفا نیست.زن و مرد یعنی چی.انسانیت و اخلاق مهمه.فقط همین.
پاپا گینا ازمن سوال میکنی خودت هم جواب میدی ؟ چرا فکر میکنی من باید هرچی بهم رسید باشه قبول کنم چرا فکر میکنی اهل مطالعه نیستم باتمام شرایط کاری شلوغی که دارم وبایه بچه کوچیک هرگز نشده روزی رو بدون مطالعه به شب برسونم