2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 173604 بازدید | 2695 پست
اسلام در برخى امور مردان را از تکلیف شهادت معاف دانسته و آن را در انحصار زنان قرار داده است، امّا در برخى امور زنان را از آن معاف دانسته و آن را در انحصار مردان در آورده و در برخى امور شهادت دو زن را برابر با یک مرد قرار داده است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 



پاپا گینا کی گفته من حامی کسانی هستم که زنان رو کتک میزنم به نظر من وحشیانه ترین رفتار یه مرد کتک زدن زنش میتونه باشه اما توی تفسیراین ایه شرایط خاصی رو گفته وفکر میکنم که علم من انقدر نیست که بتونم اینو توجیه کنم
گیتا جون چندجاخوندم روانشناسا جنبه احساسی رو بیان کردن جامعه شناسا اینطوری میگن در وقایع و رخدادهاى کوچه و بازار، مردان بیشتر از زنان دست اندر کار هستند. مردان به خاطر کار و تلاش و به دست آوردن زاد و توشه و گذران زندگى با رخدادها و وقایع اجتماعى بیشتر مأنوس اند و اگر واقعه اى رخ داد، بیشتر و بهتر در معرض اطلاع اند. فرض کنیم در خیابان دو نفر با هم دعوا مى کنند و با چوب و چا قو و سنگ به جان یکدیگر افتاده اند. پس از چند دقیقه مردان اطراف آنان را گرفته و آنان را از یکدیگر جدا مى کنند. این جا اگر قتلى یا جراحتى واقع شد مردان چون شاهد و ناظر بوده اند بهتر مى توان از آنان شهادت را پذیرفت. در این جور وقایع یا اصلاً زنان حضور ندارند یا اگر حضور داشته باشند خود را کنار مى کشند یا مردان آنان را به عقب مى رانند. از این رو پذیرفتن شهادت مردان و نپذیرفتن شهادت یک زن مسئله طبیعى است و ربطى به نقص یکى و کمال دیگرى ندارد.
من سعی میکنم باتعصب قضیه رو پیگیری نکنم چون دراونصورت به نتیجه نمیرسم اما ازنظر عاطفی باید پذیرفت که زن درخیلی ازموارد ازمردها احساسی تر تصمیم میگیره فکر میکنم به همین دلیل هست که قضاوت رو به زن نمیسپارند
مهتاب منظور من حمایت شما از مردی که همسرش رو کتک میزنه نبود.منظورم حمایت از قدرت و استبدادیه که نوچه هاش زنان و پیرزنان رو در خیابون کتک میزنن.چون شما به طور کلی گفتی از نظر اخلاقی برات قابل قبول نیست کتک خوردن زنی.
اما نظرمن اینه که هیچوقت نباید دست ازتحقیق برداشت وباید درهمه شرایط دنبال کشف حقیقت بود چرا که به توصیه یه نفر اگر میخواهی به مردم حکومت کنی انهارا گرسنه وبی سواد نگه دار فکر میکنم الان گرسنه نگه داشتنش به تحقق پیوسته چون انقدر صبح تاشب باید برای امرارمعاش دوید که دیگه کسی اگر توسرش هم بزنند سرشو بلند نمیکنه ببینه کی زد اما میشه سوادرو بالابرد
ببین من فکر میکنم همه ی این توجیهات شبیه همه.اونجا ارث نصفه چون زن نفقه داره.اینجا دیه نصفه چون مرد نان آوره.اونجا شهادت برابر نیست چون مرد تو کوچه خیابونه و زن نیست........

برای همه ی این نابرابریها از این نوع توجیهات زیاد شنیدیم که هیچکدومش دلیل محکم و منطقیی به خصوص برای قرن حاضر نیست.
مهتاب جان اون زمانی که قضاوت رو به زن نمیسپردن گذشت الان قضات زن هم داریم و این رو مدیون تلاشهای شبانه روزی حقوقدانانمون هستیم البته هنوز به اون مطلوب نرسیدیم ولی میرسیم.همین قدم کوچولو هم خیلی خوبه.
میدونی مساله بر سر باور تواناییهای زنانه.چرا فقط توی دین اسلامه که شدیدا اعتقاد بر سر اینه که زن احساسیه زن از اجتماع دوره زن چنینه زن چنانه مگه ما در سیستم حقوقی اروپا یا آمریکا یا هر جای دیگه دنیا به استثنای کشورهای اسلامی قضات زن نداریم؟مگه این قضات کارشونو غلط انجام میدن؟مگه اسیر احساسات میشن؟
عزیز دل من این محدودیتها فقط به خاطر اسیر شدن تو چارچوب قوانین شرعیه .
Lilypie Pregnancy tickers
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   شهریور۱۴۰۳  |  2 روز پیش
توسط   ۰۰۱۰  |  10 ساعت پیش
توسط   فاطما_گل_  |  2 روز پیش
داغ ترین های تاپیک های امروز