2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 173604 بازدید | 2695 پست
فیری جون چرا حرف اون خانم رو سریع باور کردی؟

من در باره ی ماجرای بهنود هم چند مصاحبه ی وی او ای رو که با این خانم و همینطور زن عمو و دختر عموی بهنود و وکیل بهنود و خانم لیلی پور رشیدی انجام شده بود دیدم و هم برنامه ی آژیر از صدا و سیمای خودمون که هم با خانواده ی مقتول مصاحبه کرد و هم با فتمیل بهنود.و هم وبلاگ آقای مصطفایی رو خوندم.
اتفاقا زن عموی بهنود هم میگفت خودشون هم برای جلب رضایت اونها تلاش کردن.

استنباط من از این قضیه این بود که خانواده ی مقتول گویا با پادرمیونی هنرمندانی مثل عزت الله انتظامی و پرویز پرستویی راضی به بخشش میشن با شرط پرداخت دیه .گویا مبلغی بیشتر از دیه خواسته شده بود.
و چون بهنود وضع مالی خوبی نداشته هنرمندا یک حساب باز میکنن و از مردم همیاری میخوان.به این علت خانواده ی مقتول عصبانی میشن.
چون فرهنگ ما رو به خصوص در قشر فرهنگی پایین جامعه که میشناسی.احتمالا کسانی که دور و بر خانواده ی مقتول بودن شروع میکنن به تحریکشون که مثلا شما میخواین خون پسرتون رو با پول عوض کنین و از این نوع حرفها و اونها از حرفشون برگشتن.

اما به نظر من مادری که میاد یه همچین حرفی میزنه که من الان راحت شدم برای خود من خیلی خیلی عجیب بود.من حتی از دیدن صحنه ی اعدام صدام هم حالم بد شد.کشتن کشتنه و آدم هیچوقت نمیتونه از کشتن کسی احساس سبکی و راحتی کنه.حالا بهنود که اصلا قابل مقایسه با صدام نبود.شاید در اون نزاع عوض بهنود ، مقتول قاتل بهنود میشد.مادر بهنود فوت کرده بود و اون پسر گویا به مادر بهنود ناسزا میگه.شاید این اتفاق برعکس میشد.

نمی دونم این قشر از مردم ما که با مرگ آدمای دیگه راحت میشن به کجا دارن میرن!

تو همین نی نی سایت یادمه چند وقت پیش یکی از خانمهای همین سایت در مورد کشته شدگان وقایع اخیر می گفت :حقشونه.اینها فلان طور هستن و همون بهتر که بمیرن.
وافعا تعجب میکنم .این همه قساوت از کجا میاد؟
چهره ی خشمگین اینها آدم رو شگفت زده میکنه.
اینطور آدمها به کجا دارن میرن و چرا در جامعه ی ما انقدر زیاد شدن در صورتیکه در یک جامعه ی سالم بیمار به حساب میان!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گیلدا من هم اکثر این مصاحبه هایی رو که میگی دیدم ، به هر حال مادر احسان هم داغدار بوده و همیشه زندگیش هم خواهد بود ولی برای من یک نکته در تمام این مصاحبه ها جالب بود که مرتبا تکرار میکرد که من ناراحتم ، به من احترام نذاشتن ، فکر میکردن حقوق بشر و هنرپیشه ها بالاخره کارشونو درست میکنه و اصلا هیچکدومشون نیومدند که از من رضایت بگیرن ، ولی ای کاش اون مصاحبه ها رو انجام نمیداد و اون حرفها رو نمیزد ، اینجوری میگفتند از خون پسرش نگذشت نه اینکه ... به هر حال مطمئن هستم که اگر هم تا الان پشیمان نشده باشه حتما روزی از اینکه گذشت نکرده پشیمان میشه ، خیلی راحته که آدم بگه اگر من جاش بودم این کار رو میکردم یا اون کار رو میکردم ولی میتونست مجازاتی براش تعیین کنه که لااقل اسم احسان رو برای همیشه زنده نگه داره ، میتونست ازش بخواد که در صورتی رضایت میدم که باید جامعه شناسی رو تا مقاطع بالای دانشگاهی بخونی ، یا پزشکی بخونی ، یا هزاران شرطی که به درد یک جای اجتماع بخوره ، ولی به هر حال نمیشه منکر این شد که تصمیم گیری و گذشت در این مورد خاص بسیار سخت هست
پرواز با تو باید ...
گر پر شکسته در باد ...
من نمی تونم این تاپیک و در پائین جدول ببینم به همین خاطر شرکت تولید کننده فیلم " یک شب با پادشاه " و برای دوستانی که پرسیده بودن می نویسم

نام فیلم : one night with the king

شرکت تولید کننده : CENER8XION ENTERTAINMENT

کارگردان : Michael O. Sajbel

فکر کنم تهیه کنندگانش هم : Matthew & Laurie Crouch
با احترام

به نظر من اما پایین یا بالا بودن یک تاپیک چندان مهم نیست مهم اینه که چی توش نوشته می شه ... مهم نیست

چند تا پست تو یه تاپیک گذاشته می شه مهم اینه که تک تک پست ها چی هستن و چه ارزشی دارن .... مهم اینه

که آدمها چقدر فکر می کنن تا یه پست بذارن مهم این نیست که چقدر پست می ذارن گاهی بدون اینکه فکر بکنن!!

" گوشه نشینی" همیشه از ناچاری نیست گاهی یه انتخابه.

گاهی همون بهتر که از این تاپیک های گل و بلبل صدر جدولی فاصله بگیره و بره صفحه دو .......

صد میلیون تومان هزینه اصلاح لباس بازیگران سریال لاست

محمدمهدی جعفری، مدیر موسسه فرهنگی هنری قرن 21، در گفت‌و‌گو با خبرآنلاین درباره عرضه مجموعه پرطرفدار لاست در شبکه نمایش خانگی سخن می‌گوید. جعفری اعلام می کند در صورت آماده شدن 30 قسمت از مجموعه، این اثر پرطرفدار از اسفندماه وارد بازار می شود تا این بار مخاطبان علاقمند به این مجموعه آمریکایی، امکان تماشای نسخه دوبله فارسی آن را به دست بیاورند. جعفری درباره مراحل آماده سازی این مجموعه سخن می گوید.

تاکنون چقدر از کارهای مربوط به آماده سازی مجموعه لاست برای عرضه در شبکه نمایش خانگی انجام شده است؟
هشت قسمت اول فصل اول مجموعه دوبله شده و کارهای مربوط به پوشش آن انجام شده است و برای دریافت مجوز پخش به ارشاد ارائه شد و مجوز دریافت کرده است.

کارهای مربوط به پوشش؟
بله، برای اینکه مجموعه با کمترین میزان حذف مواجه شود و مخاطب در درک و دنبال کردن داستان دچار مشکل نشود، با استفاده از امکانات نرم افزاری پوششی مناسب برای بازیگران طراحی می کنیم.

نتیجه کار چطور است؟
این تجربه در مورد مجموعه فرار از زندان هم صورت گرفته بود و راه خوبی است برای اینکه بتوانیم هرچه کمتر کار را کوتاه کنیم. نتیجه هم رضایت بخش بوده است.

هزینه مربوط به این کار چقدر بوده است؟
برآورد ما این است که برای تمامی 100 قسمت، 100 میلیون تومان هزینه این بخش از کار شود.

گفتید که این روش، امکانی برای کمتر کوتاه شدن مجموعه به وجود می آورد، حذفیات قسمت هایی که آماده شده، چقدر بوده است؟
حذفیات هر یک از هشت قسمتی که اکنون آماده نمایش شده، کمتر از یک دقیقه بوده است، که مطمئناً این مساله برای تماشاگران کار رضایت بخش خواهد بود.

سه شنبه 17 آذر 1388
اختصاص نشان "حمایت بین المللی از حقوق بشر" به وکیل ایرانی
عبادی جایزه خود را به مادران عزادار اهدا کرد

دیروز در مراسمی رسمی در مجلس اعیان انگستان، موسسه خدمات بین المللی حقوق بشر، جایزه حمایت بین المللی از حقوق بشر را به شیرین عبادی تقدیم کرد.

این موسسه جایزه خود را به خاطر تلاش‌های برنده ایرانی جایزه صلح نوبل در جهت گسترش حقوق بشر به وی اختصاس داد. در مراسم فوق، که با حضور جمع زیادی از شخصیت های سیاسی و اجتماعی انگلیس برگزار شد، شیرین عبادی به پاس "تحمل فراوان اعضای کمیته مادران عزا دار"، جایزه خود را با به این کمیته تقدیم نمود.

عبادی در سخنرانی ای که به همین مناسبت ایراد کرد ونسخه ای از آن در اختیار "روز" قرارگرفته با تشریح وضعیتی پرداخت که بعد از انتخابات با سرکوب شدید مردم به وجود آمده است.

وی تصریح کرد: " در چنین شرایطی مادرانی که فرزندانشان در جریان اعتراضات مردمی کشته شده و یا دستگیر شده اند و هم چنین سایر زنانی که مخالف سرکوب و خشونت‌های دولتی هستند، کمیته مادران عزادار را تشکیل داده اند. این مادران هر شنبه بعد از ظهر با لبانی خاموش و چشمانی اشکبار در حالی‌ که عکس عزیزان خود را حمل می‌‌ کنند در پارک لاله- یکی‌ از پارک‌های شهر تهران- گرد هم می‌‌آیند و یاد جوانان خود را گرامی‌ می‌‌دارند. با وجودی که این مسالمت آمیز‌ترین شیوه اعتراض به خشونت‌های دولتی است اما متاسفانه مأمورین دولتی همین اندازه را هم بر نمی تابند و بار‌ها به جمع آنان حمله کرده، آنان را مضروب و تعدادی را نیز دستگیر کرده اند. در بسیاری از شهرها از جمله در کلن، ونیز، فلورانس، رم، پاریس، کمیته ها ئی برای اعلام هم دردی و همکاری با کمیته مادران عزادار تشکیل شده است."

عبادی گفت که متاسفانه بعد از انتخابات ریاست جمهوری وضعیت حقوق بشر در ایران روز به روز نیز بدتر شده است تا حدی که سازمان ملل متحد چند روز قبل برای بیست و پنجمین بار حکومت جمهوری اسلامی ایران را به علت نقض حقوق بشر محکوم نمود. به گفته وی مبارزه برای دست یابی‌ به حقوق بشر و دمکراسی که از سالها قبل در ایران شروع شده بود هم اکنون با گستردگی بیشتری در جریان است: " این جنبش که نام دیگر آن جنبش سبز است مسالمت آمیز بوده و علیرغم خشونت دولتی که با آن مواجه است هرگز حاضر نشده است دست به خشونت زند. "

وی افزود: "من که خود را هم درد و همراه با مادران عزادار می‌‌دانم با افتخار این جایزه را به پاس تحمل فراوان آنان، به این کمیته تقد یم می‌‌کنم. باشد که خون پاک جوانان بیگناه و بی‌ پناه ما ن، آزادی و دمکراسی را برای ایران به ارمغان آورد."

رییس کانون مدافعان حقوق بشر گفت مفتخراست که جایزه حمایت بین‌المللی از حقوق بشر امسال به او تعلق گرفته افزود: "بی‌ شک اعطای این جایزه می‌‌تواند مرا در اعتلای فرهنگ دمکراسی و حقوق بشر در ایران یاری بخشیده و باعث دلگرمی‌ سایر مدافعان حقوق بشر در ایران باشد، زیرا آنان درمی یا بند که مردم جهان به وضعیت حقوق بشر در ایران بی‌ اعتنا نیستند. بیش از سی‌ سال از انقلاب و تاسیس جمهوری اسلامی در ایران گذشته است، اما هنوز هم دادگاه‌های انقلاب بکار خود ادامه داده و با صدور احکام اعدام و زندان‌های طویل المدت، سعی‌ در ارعاب آزادی خواهان دارند."

وی باشرح گوشه ای از موارد نقض حقوق بشر در ایران ادامه داد: "بیش از سی‌ سال از تأسیس جمهوری اسلامی در ایران گذشته است اما هنوز مجازات‌هائی چون سنگسار، قطع دست دزد، به صلیب کشیدن، اعدام مجرمین کمتر از ?? سال در قوانین ایران وجود دارد، استدلال جمهوری اسلامی ایران برای اجرای چنین مجازات‌هایی تبعیت از شریعت اسلامی است که البته استدلالی است نا درست. زیرا چنین مجا زات هائی در اغلب ممالک اسلامی مانند مالزی، اندونزی، تونس، مراکش، مصر و تعدادی دیگر سالهاست که منسوخ شده است و حکومت جمهوری اسلامی ایران و قانون گزاران وی باید پاسخ گوی این سئوال باشند که آیا فقط آنان قادر به درک و تفسیر شریعت اسلامی هستند و سایر مسلمانان در کشور‌های اسلامی دیگر راهی‌ به خطا رفته اند؟ خصوصاً آنکه تعدادی از فقها ایرانی نیز بر این اعتقاد اند که می‌‌توان قوانین دیگری داشت، اما چون فاقد نفوذ سیاسی هستند به نظرات فقهی‌ آنان توجّهی نمیشود. بیش از سی‌ سال از انقلاب در ایران می‌گذرد، اما مردم حق ندارند به هر کس که ما یل باشند به عنوان نماینده پارلمان یا رئیس جمهور رای دهند، زیرا در هر انتخاباتی که صورت می‌‌گیرد، صلاحیت داوطلبان باید در ابتدأ به تصویب شورای نگهبان رسیده و سپس مردم حق دارند از بین آنان فرد یا افرادی را انتخاب کنند- اعضای شورای نگهبان منتخب مردم نبوده، بلکه انتصابی می‌‌ باشند. "

عبادی با شرح تبعیضاتی که درحقوق زنان ایرانی می شود تاکید کرد: " بیش از سی‌ سال از تاسیس جمهوری اسلامی ایران می‌‌گذرد، اما تبعیضا ت ناروای قانونی هم چنان حقوق زنان را در ایران پایمال می‌کند، از جمله ارزش جان یک زن نیمی از ارزش جان یک مرد است- شهادت دو زن در دادگاه معادل با شهادت یک مرد است- یک مرد می تواند چهار همسر داشته باشد و بسیاری قوانین تبعیض آمیز دیگر و نکته جالب تر آن‌ که زنان ایرانی که این چنین از حقوق انسانی‌ خود محروم شده اند، حتی از مردان هم وطن خود تحصیل کرده تر هم هستند، زیرا از سالها قبل بیش از ??% از دانشجویان دانشگاههای ایران دختر هستند."

موضوع اقوام مورددیگری بود که درسخنرانی عبادی مورد توجه قرارگرفت. او در این زمینه اظهار داشت: " اقوام متعددی از جمله کرد، بلوچ، آذری و عرب زبان در ایران بسر میبرند و طبق قانون اساسی‌ جمهوری اسلامی ایران حق دارند که زبان خود را در مدارس تدریس کنند، اما تا کنون چنین حقی‌ به آنان داد نشده است و همین امر سر آغاز اختلافات سیاسی اقوام فوق الذکر با حکومت مرکزی است."

برنده جایزه صلح نوبل در سال ???? با شرح موارد نقض آزادی بیان درایران ادامه داد: "آزادی بیان در ایران محدود است. حتی طبق قانون مطبوعات، انتقاد از قانون اساسی‌ در نشریات ممنوع بوده و باعث تعطیلی آنان خواهد شد. از ابتدای انقلاب تا کنون بسیاری از خبرنگاران، نویسندگان، دانشجویان، وکلای دادگستری و مدافعان حقوق بشر فقط به جرم بیان عقاید خود به زندان رفته اند. تعدادی از آنان نیز پس از رهائی از زندان مجبور به ترک وطن شده اند. دامنه سانسور حتی به سایت‌های اینترنتی هم کشیده شده است، بسیاری از سایت ها از جمله سا یتهای مربوط به حقوق زن را فیلتر کرده اند."

این وکیل مدافع ایرانی با شرح وخامت وضعیت حقوق بشر و خشونت گسترده علیه مردمپس از انتخابات ادامه داد: "طبق آماری که مقامات دولتی اعلام کرده اند بیش از چهار هزار نفر از ابتدای انتخابات تا کنون دستگیر شده اند- که البته تعداد واقعی‌ دستگیر شد گان بسیار بیشتر از این رقم است- تعدادی از دستگیر شد گا ن در زندان و تحت شکنجه به قتل رسیدند- چند نفر نیز در زندان مورد تجاوز جنسی‌ قرار گرفتند. تعدادی از دانشجویان، از دانشگاه‌ها اخراج شدند. ساعت سه بعد از نیمه شب به خوابگاه دانشجویان دانشگاه تهران حمله کردند با شلیک گلوله ? دانشجو کشته و چند نفر زخمی شدند. در خیابان به سوی مردم بیگناه شلیک شد- تعدادی کشته شدند. آمارها ی دولتی تعداد کشته شدگان را حدود بیست نفر اعلام کرده اند ولی‌ تعداد واقعی‌ هنوز مشخص نیست زیرا نه تنها حکومت تا کنون حاضر به اعلام اسامی کشته شدگان نشده بلکه با تهدید خانواده قربانیان مانع از اطلاع رسانی شده و حتی اجا زه برگزاری هر گونه مراسم و یا دبود را هم نمی دهند."

وی ادامه داد: "هم اکنون نیز در تهران و شهرهای بزرگ ایران به مناسبت روز دانشجو تظاهرات گسترده‌ای در جریان است و نیروهای حکومتی بی‌ رحمانه دست به خشونت زده اند. در چنین شرایطی مادرانی که فرزندانشان در جریان اعتراضات مردمی کشته شده و یا دستگیر شده اند و هم چنین سایر زنانی که مخالف سرکوب و خشونت‌های دولتی هستند، کمیته مادران عزادار را تشکیل داده اند."

وی یادآوری کرد: " این مادران هر شنبه بعد از ظهر با لبانی خاموش و چشمانی اشکبار در حالی‌ که عکس عزیزان خود را حمل می‌‌ کنند در پارک لاله- یکی‌ از پارک‌های شهر تهران- گرد هم می‌‌آیند و یاد جوانان خود را گرامی‌ می‌‌دارند.با وجودی که این مسالمت آمیز‌ترین شیوه اعتراض به خشونت‌های دولتی است اما متاسفانه مأمورین دولتی همین اندازه را هم بر نمی تابند و بار‌ها به جمع آنان حمله کرده، آنان را مضروب و تعدادی را نیز دستگیر کرده اند."

لازم به ذکر است که گروه مادران عزادار که هر شنبه در پارک لاله دور هم جمع می شوند تا یاد کشته شدگان حوادث بعد از انتخابات را زنده نگه دارند، شنبه گذشته به محض ورود به پارک لاله با حمله ماموران امنیتی مواجه شده و 23 نفر از آنها بازداشت شدند.

فیری جان اگه منظورت از جنس دوم "key word"کتاب جنس دوم بود که موضوعش متفاوته اما اگه یه بعنوان یه واژه تو سوالت استفاده کردی که جواب همونیه که گفتم .

نمی دونم انتظار داشتی چه جوابی می شنیدی ؟اینکه بله زن در همه جای دنیا جنس دومه وربطی به اسلام نداره!
که من با این مخالفم،فکرکنم نقدهای زیادی براون کتاب هم نوشته شده.

در ضمن من پستا ت رو میخونم ومی نویسم نمی دونم چرا اصرار داری که متناتو نمی خونیم !

اینجوری بحث کردن بنظرم تسلسل باطله
واگه هدف از بحث این باشه که طرف مقابلت رو قانع کنی که پی بقول همون دوستات بی فایده است !چون ما عقایدمون رو یه طیف وسیع قرار داره .
در مورد مرتدین هم تا اونجایی که من میدونم 3 تا دختر به همین جرم الان تو اوینن و حکم اعدام هم براشون صادر شده!

اخ که چقدر من اونشب بهنود اعدام شد عذاب کشیدم ..............خیلی برام سخت بود ........

مامان اریا جون حالا نمی دونم چه اجباریه که حتما لاست از تلویزیون ایران پخش شه ،یه دلیلش هم اینه که حتما هزینه اصلاح پوشش این سریال کم خرجتر از سریالهای ابکیه که میسازن شاید هم کسی نیست براشون فیلم بازی کنه!!!
مامان آریا جون باهات موافقم.
منم هیچوقت دلم نمیخواد به زور بنویسم.
مدتی هست که تو وبلاگ هم ننوشتم.

این تاپیک حدود یک ساله ایجاد شده و گرچه فقط 68 صفحه داره برای ما ارزشمنده.
نوشته هات بسیار گویا و بجا بود.

کاملیا جون امیدوارم سفر بهت خوش گذشته باشه.

کاملیا جان هر چند که فکر میکردم این بحث بسته شده اما دلیل اینکه میگم پست را نخوندین نتیجه گیری بود که از حرف دیگری کرده بودین در حالی که همون موقع مجبور شدم دوباره بنویسم که بحث مقایسه ای نبود دلیلش را هم گذاشتم !

اتفاقا موضوع کتاب جنس دوم مسئله مشکلات زن در دنیا و دوم دیدن شدن داره ! وصد البته درمورد هر چیزی در دنیا نقد وجود داره این دلیل رد چیزی نمیشه .

اما چون نمیخوام پستم طولانی بشه تااز حوصله خونده شدن خارج بشه یک سوال ازت میپرسم ، با توجه به اینکه قبول داری حجاب به زن دید جنسی میده ، آیا عدم حجاب هر چی شدتش بیشتر میشه جاذبه های جنسی زن را بیشتر نمیکنه ؟
شما میگین حجاب= جنسی دیده شدن زن .
پس باید برعکسش یعنی بی حجابی مطلق هیچ دید جنسی به زن نده ،درسته ؟والا چطور می تونند دو تا چیز کاملا مخالف نتیجه یکسان داشته باشن ! منتظر جوابت هستم

بلاخره باید یک نتیجه ای از بحث بگیریم دیگه ؟ حجاب یا عدم حجاب ،واقعا زن را جنسی کرده؟من دوست داشتم یک نتیجه درستی بگیریم ،حالا اگر دوستان گوشه نشینی را انتخاب می کنند بهتر بود از اول بحث هم نمی کردیم خصوصا تو فضائی که احترام ها حفظ میشه ،من خودم همه پستها را بدون هیچ دید تهاجمی درست می خونم و هر جا موافق بودم حتی اگر طرف مقابلم در بحث بوده گفتم موافقم و در کنارش نظر مخالفم را هم دادم .

یکی دیگه از دلایل اینکه میگم پست را دقیق نمی خونید :
من از حکومت ایران دفاع نمیکنم که مرتد اعدام نمیکنه ! میگم من هیچ خبر قضائی نشنیدم ! به وفور دیدم به خاطر قلم یک نویسنده را اعدام کردن اونم به خاطر توهین به نظام ! اما خبر این سه دختر را از هیچ جا نشنیدم حتی از تی وی های در پیتی لوس آنجلس که چرت وپرت زیاد میگن ! عجیب نیست که راجع بهش حرفی زده نشده؟

و در یکی از پستها قبلا یکی از دوستان دقیقا نظر شما را داشتن که آیا من قصد تحمیل کردن دارم که من درجواب منظور دوستانم برای اینکه بحث نکن بیفایده است را هم گفتم اینکه اگر میگن بحث نکن ،نه برای توجیه اسلامه،بلکه میگن الان همه برای توجیه علت همه بدبختی ها انگشتهاشون سمته اسلامه و این بحث ها به جائی نمیرسه! ،الان همه میگن بدبختی ما از آخوندها و اسلامه دوره پهلوی میگفتن بدبختی شاه و نظام سلطنتیه هزار سال دیگه هم بگذره ما مردم عادت داریم عامل مشکلاتمون را جای دیگه بگردیم پیدا کنیم هنوز نمیتونیم قبول کنیم مشکل از خودمونه ، خود منی که هیچ وقت برای ساختنش تلاش نکردیم ، ببین اینم یک مورد دیگه که قبلا توضیح داده بودم :) حالا حق ندارم بگم پستها را با دقت نمی خونیم ؟!

همین چند روز پیش اخبار داخلی میگفت"ایرانیهای مخالف رژیم ایران با هم دعواشون شده " بعدهم نشون داد دو گروه سلطنت طلب و سبزها توی همین شهر ما کتک کاری و فحش و یقه هم دیگه را گرفته بودن :( واقعا هنوز ساده ترین اصل یک حرکت یعنی اتحاد را نمی دونن! تازه آخرشم مجری برنامه سرشو تکون داد با تاسف ::( و اون یکی یک نیشخندی زد ومن اینقدر عصبانی شدم ازاینکه چطور مسخره دست اینوری ها شدیم از اون طرف بچه ها تو ایران زیر فشارن ،یک شب یک خبر شکنجه با همسرم خوندیم تا صبح خوابمون نمی برد ازناراحتی ،به خدا یک همچین چیزی فقط تو جامعه ایرانی دیده میشه :(( ربطی به اسلام نداره از همون اولش هم اختلاف هااز جای دیگه بود !
¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥
خانم یا آقای ** من نامه شما را دریافت کردم ، اینجا چون می دونم چک می کنید جواب میدم

دوست عزیز ،من در پست های آخرم برای یگانه گفتم :

من کسی نیستم که بگم قرآن باید عوض بشه ،من بنده ناقص العقل خداوند که درک دو بعدی بیشتر ندارم چطور میتونم همچین اعجازی را نقد کنم یا تفسیر کنم ؟!

من میگم در جامعه ای که نزدیک به 40% مردم اصول اسلامی را در زندگی قبول ندارن و در تربیت فرزندانشون به کار نمیبرند یا حتی 20% که کوچکترین اصول اخلاقی را به فرزاندشون آموزش نمی دهند ،نمیشه قوانین جزائی یا اجتماعی صرفاً اسلامی باشه ! بچه ای که پدر و مادرش بدون رعایت هر گونه فیلمی ، صحبتی ، حتی روابط خصوصی جلوی فرزندشون داشتن چطور باید انتظار داشت اون بچه دچار فساد اخلاقی نباشه یا بعدا مشکلات چون عمل زنا یا ... نداشته باشه! آیا به نظر شما درسته که به روش اسلامی مجازات بشه؟

قوانین اسلامی وقتی درست اجرا میشن که تربیت صحیح و اسلامی باشه ، اگر همه مردم قوانین دینی را درست و صحیح در تربیت فرزندانشون رعایت میکردن مدینه فاضله ای درست میشد که هیچ کدام از این قوانین اسلامی نه تنها نقد نمیشد بلکه بر حق هم بود.

اما توجامعه امروز ما که قوانین علیه زنها شده و جز سو استفاده آقایون از قوانین موجود چیز دیگه نداشته ،تو جامعه ای که دروغ شده حرف راست مردم ، توی جامعه ای که برای 5000 تومان آدم میکشند آیا درسته که فقط قوانین اسلامی و طبق قرآن اجرا بشه ؟آیا یک تغییراتی برای حفظ عدالت نیاز نیست؟ من معتقدم قانون باید با توجه به اعتقادات و فرهنگ کل جامعه نوشته بشه .

امیدوارم همین جا جواب شما را ببینم :)
¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥