2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 173603 بازدید | 2695 پست
ممنون بحث های جالبیه/جودی جون من این فیلم رو دیدم ولی کار اقای مخلباف نیست متاسفانه اسم کارگردانش رو فراموش کردم واگر اشنباه نکنم به زنها در 3 مقطع کودکی جوانی وپیری میپردازه/قسمت اول درباره دختری که به سن تکلیف رسیده ودیگه حق نداره با پسری که تا دیروز تو کوچه بازی میکرد بازی کنه/قسمت دوم در مورد دختر جوانی که عاشق دوچرخه سواریه/سوم پیرزنی که به دنبال ارزوهای جوانی به کیش سفر میکنه
درد من حصار برکه نیست
درد من زیستن با ماهیانی ست که
فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!
کاملیا جان من اون نامه پنجم را خوندم خیلی زیبا بود ،وب را گشتم اگر بشه دانلودش را پیدا کنم کلشو بخونم نبود :( اگر تونستی بازم برامون بگذار ، مرسی

مامان آریا جان ، مرسی از راهنمائیت ، حتما می بینم و میام با هم راجع بهش گفتگو کنیم

ماری جان این فیلم جایزه گلد اسکار را برده و بازیگر مرد نقش اولش هم جایزه گرفته ، Javier Bardem، که اصلیتش اسپانیش است و انگلیسی زبان اولش نیست اما نقششو خیلی خوب بازی کرده و واقعا مچ بود ، عاشق بازی کردنش شدم از بس نگاهش جذبه داشت !

¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مونائی جان ، بهت توصیه می کنم هر مقاله ای را جدی نگیری ! کسی که تحت فشار عقاید و تحمیل قوانین قلم میزنه اونم فقط با تحقیق در یک جغرافیای خاص مثل خاورمیانه نباید زیاد نوشته هاشو ملاک ارزیابی قرار داد (مثل همون خانم خلخالی) چون برای اینجور افراد سکه فقط یک رو داره ، روی دیگشو یا نمی بینند یا نمی خواهند ببینید ،اونم اینکه بالاترین آمار تجاوز ، بی حرمتی به شخصیت زن و استفاده ابزاری از جنس زن در اروپا و امریکا اتفاق می افته ، از لحاظ جامعه شناسان غربی سکس با زنی که به علت مصرف مشروبات الکلی در حالت مناسب برای تصمیم گیری نیست "تجاوزه" و "غیر قانونیه" ،از این دسته اتقاقها در شبانه روز در سراسر دنیا میلیون ها بار می افتهه ، اما به ظاهر روشنفکرانی مثل نویسنده اینجور مقاله ها با اغماض یک وظیفه دینی را زیر سوال می برند و می کوبند و اونرا عامل بدبختی دنیا می دانند اما همچین آمارهائی را حتی حاضر نیستند راجع بهش تحقیق کنند !

همین جا بین خودمون وقتی حرف از همجنسگرائی بود با وجود هزاران مقاله موجود در وب که چه از نظر اخلاقی چه عوارض روحی و جسمی در پزشکی چه دینی این مسئله را رد کرده و نادرست خونده بودند اکثر دوستان، نظر دادن راجع به همجنسگرائی را ،توهین به انتخاب دیگران دانستند اما بر علیه مسئله حجاب تا الان بیشتر از 10 تا مقاله در این تاپیک کپی کردند ! اینا همش به خاطر عدم وجود آزادی فکری و تک بعدی نگاه کردن به یک مسئله و اعتقاد به یک رو بودن سکه است، برای همین هر نوشته ای نه ارزش خوندن دارد نه دلخور شدن نه نقد کردن و نه حتی جواب دادن .

ما در ایران از مردان دفاع می کنیم و میگیم این پوشش ماست که اونها را حریص کرده ، غربیها معتقدند مردها به زنها کشش دارند و پوشش نامناسب این کشش را بیشتر می کند حتی به بچه ها !

من معتقدم بی حجابی === > یک عمل جنسی است ، منظور از بی حجابی بدون روسری بودن نیست ، منظور کسی است که برای پوشش خودش هیچ حدو حدودی را لازم ندونه ، کسی که حجاب ظاهری را بی اهمیت بدونه حجاب درونی هم نداره و اونوقته که نیازهای جنسیش از همه چیز براش مهمتر میشه حتی تداول نسل بشری و سلامت جامعه انسانی .
اکثر کسانی که حجاب اسلامی را به شدت زیر سوال می برن هدفشون از بی حجابی همون چیزی است که در بالا گفتم .

من خودم معتقدم حجاب اسلامی یک رفتار رادیکالی است ، یعنی زیادی سخت گرفته شده ، اما چون یک دستور دینی است اون را رعایت می کنم مثل نماز خوندن ، روزه گرفتن و.... اما هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم کسی را که حجاب غیر اسلامی داره نقد و یا بی حرمتی کنم حتی مخالف هم نیستم ،اما کسانی که به اهداف جنسی چه آرایش می کنند چه لباس می پوشند چه همجنس بازی می کنند و .... نقد می کنم و مخالفشون هستم .

کسی که با یک ادبیات توهین آمیز حجاب اسلامی را زیر سوال می بره مطمئن باش مشکل ریشه ای و روانی با این قضیه داره ، چون اشکال جامعه ما از حجاب نیست از تحمیل قوانین است ، تو اگر می خواهی نقد کنی ، جبر و تحمیل عقاید را نقد کن ، نه یک دستور دینی را که میلیون ها نفر به آن اعتقاد دارن و رعایتش می کنند این نهایت عدم وجود ذره ای نگاه دموکراتیک در شخصیت یک آدم است .
یادمه یک بار بین خاطرات یک زایمان خوندم یکی از بچه هائی که سزارین کرده بود و به نوزادش از اول شیر خشک داده بود ، رفته بود هزار تا دلیل و برهان و سند از دکتر و مقاله آورده بود که سزارین بهترین روش زایمان و شیر خشک بهترین غذا برای نوزاد است !!!!!!!!! چند نفری هم باهاش بحث کرده بودن آخر گفته بود همه فامیل من در امریکا دکتر هستند یعنی عملا شماها هیچی نمی فهمید ! :))

ما هیچوقت نمی تونیم چیزی را که خودمون باورش نداریم بهش احترام بگذاریم و بگیم " من معتقد نیستم اما به کسانی که اعتقاد دارن احترام می گذارم " وظیفه شرعی و عرفی خودمون می دونیم بریم کلی مقاله پیدا کنیم تا ثابت کنیم ما راه درست را می رویم .
پاپاگنا عزیز اتفاقا به همین دلیل متغییر بودن اخلاقیات در آدمهاست که میگم اخلاق نمی تونه BASE باشه ، بلکه از نظر من اخلاق مجموعه بزرگی در یک فرد است که اعتقادات مذهبی + شخصیت فردی (تربیت خانوادگی+تحصیلات+دوستان+...) اون را میسازه و برای من این اعتقادات یک بیس برای اخلاقم است .

خود تو معتقدی که همجنسگرائی(همجنسبازی) یک کار غیر اخلاقی است اما پیتر سینگر ، فیلسوف استرالیائی و پروفسور اخلاق زیستی می گوید همجنسگرائی یک عمل غیر اخلاقی نیست ! این مقاله را اخیرا خوندم لینکش را میگذارم برات ، پس اخلاقی که کاملا در آدمها متفاوته چطور می تونه بیس یک قانون باشه ؟ واقعا نمیشه ، یک چیز کاملا فردی است اما ادیان و قوانینشون تغییر ناپذیرن حداقل اصولشون غیر قابل تغییر است ، مثل اجازه چند همسری که یک قانون است برای زمان مورد نیاز خودش اما تاکیدی به این عمل نشده و حتی امروزه خلاف عرف است .

http://www.iranianuk.com/article.php?id=43670
ماریلا جون من هم فیلمهای کیشلوفسکی رو خیلی دوست دارم.تا جایی که یادمه اینجا کمی در مورد قرمز و آبی حرف زدیم.
به نظر من مجموعه ی اپیزودیک ده فرمان کیشلوفسکی خیلی پر باره.اگر فرصت شد یه بار در مورد چند اپیزود مهمش صحبت می کنیم.

پس در مورد یونسکو شما کلی اطلاعات داری.راستش من فقط همون نمایش کرگدنش رو خوندم و خیلی خوشم اومد.اما اون موقعی که نمایشش رو صحنه بود تهران نبودم و ندیدمش.
در مورد بکت فکر نمی کنم اینجا صحبتی شده باشه.

راستش من الان خیلی یادم نمونده که راجع به چه فیلمهای حرف زدیم.قلم پرها یادمه چون خلاصه نتونستم ببینمش و بچه ها در موردش نوشتن.
بیضایی-آبی و قرمز کیشلوفسکی-.....
این تاپیک رو همون موقعی که عضو سایت شدم یعنی آبان پارسال ایجاد کردم و حدود یک سال گذشته.یادم نمونده در مورد چیا صحبت کردیم.شاید بد نباشه تو سالگردش یه دوره ای بکنم.
اگر این کارو کردم لیست میگذارم.

قاصدک جون این فیلمی که شما دارید در موردش صحبت می کنید و گفتید مال مخملبافه ، با این توضیحاتی که دادی

فکر می کنم مال" مرضیه مشکینی" همسر مخملبافه.

فکر می کنم اسمش این بود :"روزی که زن شدم".من ندیدمش ولی راجع بهش تو مجله ی فیلم یا هفت خوندم.
فیری جون.این اختلاف عقیده ای که میگی در مورد اخلاق وجود داره ، در مورد دستورات دینی هم وجود داره.

در همین اسلام ، شیعه و سنی کلی با هم اختلاف نظر دارن و هر کدومشون اون یکی رو به کل رد میکنه.شیعه سنی رو قبول نداره و سنی شیعه رو.

خود شیعه هم فرقه های محتلف داره که گاهی همدیگر رو قبول ندارن.

وحتی تو خود شیعه هم مراجع تقلید مختلف ، برداشتهای مختلفی از قرآن و دستورات دینی دارن.

بنابراین این اختلاف عقیده در دستورات مذهبی حتی از نوع شدید ترش هم وجود داره.دلیلش حتی گاهی فقط و فقط اختلاف نظر معمولی نیست بلکه چون اعتقادات مذهبی با مردم یک جامعه ای عجین شده گاهی سود و منفعت مادی باعث میشه که علمای دینی با هم اختلاف نظر پیدا کنن و این برای جامعه بیشتر خطرناکه تا اختلاف عقیده راجع به اخلاق.
چون همونطور که گفتم اخلاق در مورد مسئله ی واضحی مثل دروغ ، همیشه و همیشه یک نظر داره.دروغ بده.

اما وقتی تو همین 30 سال خودمون دیدیم که چقدر دروغ به مردم گفته شده و اسمش گذاشته شده : تقیه.پس چقدر میشه از این مسئله در یک جامعه ی دینی سوء استفاده کرد.
اگر هم این رو بپذیریم که میشه بنا به مصلحت جامعه دروغ گفت،چه کسی این مصلحت رو میتونه تشخیص بده؟
لابد آدمهای مذهبی الان میان میگن : خوب معلومه .اونی که با امام زمان ارتباط داره!!!

من فکر میکنم همیشه در طول تاریخ از مذهب خیلی سوء استفاده شده برای قدرت طلبی و دیکتاتوری و سرکوب مردم.
اما رشد اخلاقیات در یک جامعه نتیجه ی قابل قبول تری داره.
خواهرزاده های من تو آلمان بزرگ شدن و هیچوقت ندیدم دروغ بگن.خواهرم میگه دروغ در اون جامعه بسیار بسیار کمه.اما در ایران دروغ و تقلب بیداد میکنه.شاید یکی از علت های دروغ نگفتن مردم اون جامعه فرهنگ سازی و دقت به رشد اخلاقیات در جامعه ست.
اگه منظورتون از اون همه مخصوصا این ماحصل "" ما هیچوقت نمی تونیم چیزی را که خودمون باورش نداریم بهش احترام بگذاریم و بگیم " من معتقد نیستم اما به کسانی که اعتقاد دارن احترام می گذارم " وظیفه شرعی و عرفی خودمون می دونیم بریم کلی مقاله پیدا کنیم تا ثابت کنیم ما راه درست را می رویم "" مقاله هایی بود که من گذاشتم فقط همین رو می گم که من نه وظیفه شرعی و عرفی بر خودم واجب می دونم که این یکیش باشه و نه انرژی مازاد بر مصرفی دارم که اون رو خرج این سایت کنم... اگر مقاله ها حول محور حجاب هست دلیلش علاقه شخصی من به دنبال کردن موضوعات و سایت های مربوط به حقوق زنان هست و بس و مخاطبم هم گروه مخالف نبود. چون من برعکس ماریلا جون که عقیده دارن آدم در برخورد با نظرات و انسانهای مخالف چیزهای زیادی یاد میگیره فکر می کنم چون در مواجهه با آدمی که نظراتش تا حد خیلی زیادی مخالف تو هست نسبت بالارفتن اطلاعاتت به تخریب اعصابت یک به صد هست بنابراین بهتره اگه هم دنبال شنیدن نظرات مخالف هستی اونها رو از منابع خاموش دنبال کنی و عطای این مراوده رو به لقایش ببخشی . یه چیز دیگه رو هم روشن بگم من اساسا نه داعیه دموکراسی مذهبی رو دارم نه در این خصوص آدم دموکراتی هستم نظر شخصیم را هم فقط به احترام مخاطب ها و حقظ تاپیک برای خودم نگه داشتم ...
ماریلا جون خیلی خوش اومدی

به نظر من شما پیشنهاداتتون و بنویس ، بعد می تونیم درموردش با هم صحبت کنیم ( البته منظورم خودم نیستم دوستان آگاه به هنر )

قاصدک جون منظور من دقیقاً همون فیلمه ، نمی دونم چرا نمی تونم فراموشش کنم یه حس خاص به من داد مخصوصاً بخش اولش ؛با اینکه در خانواده من در مورد حجاب و تکالیف دینی سختگیری وجود نداره با اینحال حس کردم درد خیلی از دختر های خردسال کشور ماست
مامان اریا عزیزم
من عاشق این کتاب شدم
راستش روحیات همسرم خیلی شبیه زنده یاد نادر ابراهیمیه،با این تفاوت که اینقدر درگیره که وقت نداره برا من نامه بنویسه(چشمک)

وقتی نامه هاش رو میخونم،احساس میکنم همسرم برام نوشته واز همین بابت کلی لذت می برم

من با کمال میل وبدون هیچ گونه تعارفی حاضرم برات بگیرم وپستش کنم ،اگه تمایل داشتی میلم رو برات میزارم تا ادرست رو به میلم بفرستی.
2810