سلام به همة دوستان.من مدت زیادی نیست عضو این سایت شدم.تو این مدت مطالب مختلف قسمت تبادل نظر رو خوندم.درسته که اینجا بیشتر اعضاء خانمهای منتظر فرزند،خانمهای باردار و یا مادران هستند،اما من فکر می کنم مکان خوبیه که از همدیگه راجع به مسائل فرهنگی هنری هم نظر بخوایم و از نظرات همدیگه استفاده کنیم.هم برای خودمون مفیده هم برای امیدهای آیندمون.با سپاس از همراهی همگی .
راجع به موسیقی جالب بود.من نمی دونستم تئودوراکیس فیلم و فیلمنامه رو ندیده نوشتتش.من از موسیقیش خیلی خوشم میاد.
همینطور موسیقی حکومت نظامی که محشره.یه قسمتی داره به اسم پائولا که بسیار زیباست.اگه تو یو تیوب سرچ کنید ش احتمالا میتونید بشنوید.خیلی زیباست.فقط با گیتار و یک فلوت محلی شاهکار خلق کرده.
خود فیلم هم همونطور که نوشتی راجع به کودتای نظامیه و بسیار بسیار بسیار شبیه اتفاقات اخیر ما.
اصلا مو نمیزد.حتی شاهد ماجرای قتل دکتر زد که اول خواستن بکشنش و نتونستن و بعد میخواستن دیوونه جلوه بدنش.اینا براتون آشنا نیست؟به خصوص اخیرا که حادثه ی غیب شدن یه شاهد رو شنیدیم.
مهمترین وجه اشتراکش استفاده از لمپنها یی که عضو یک جمعیت وابسته به کلیسای کاتولیک بودند برای زدن و کشتن روشنفکران جامعه. کسایی که از سطح هوشی پایینی برخوردار بودن که چند جای فیلم به روشنی این رو نشون میده.حتی بعضیهاشون سواد خوندن و نوشتن هم نداشتن.این تکه اش خیلی شبیه الان ما بود.
و قسمت خنده دارش استفاده ی یک جمله ی کاملا مشترک بین اون لاتهای لمپن و فرمانده کل که بازرس در فیلم از زبون همه شون میشنوه.گمونم یه چیز مثل این بود" تیزو برنده همچون یک ببر خشمگین" یا شاید چیزی شبیه این. با این جمله ارتباط این لمپنها و روسای بالای نظامی کاملا مشهود بود.
مثل کلمه ی " و آ " از زبان معترفین در صدا و سیمای ما که کلمه ی متداول بعضیهاست.
شباهت دیگه دادن رشوه و یا تهدید سردبیر روزنامه برای بازتاب برعکس خبرها بود.
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
Mir-Hossein Mousavi (Khameneh), Musical Notations, 1967 gouache and mixed media on composition board 27 3/4 x 35 1/4 inches (70.5 x 89.5 cm) Grey Art Gallery, New York University Art Collection Gift of Abby Weed Grey, G1975.103
Mir-Hossein Mousavi (Khameneh), The Queen's Park, 1972 oil and plastic on plaster board 28 3/4 x 28 3/4 inches (73.0 x 73.0 cm) Grey Art Gallery, New York University Art Collection Gift of Abby Weed Grey, G1975.531
سلام .... با اجازه من هم می خوام در مورد این سریال ها نظر بدم. freinds اصلا شبیه لاست نیست به نظر من آخه جنبه طنز داره. از بین سریال ها هم من پیشنهاد می کنم حتما Alias رو ببینید. واقعا قشنگ
پاندورا جان من هم فرنز رو دیدم هم لاست رو فرندز رو تا سیزن 7 و لاست تا 5 اصلا هیچیشون به هم شبیه نیست دو زانر کاملا متفاوتن فرندز درباره 6 تا دوسته زندگیشون و روابشون با هم و با بقیه آدمایی که میان تو جمعشون و میرن.یک سریال فان و سرگرم کننده و کمدیه و در نوع خودش فوق العاده است.خیلی با لاست فرق میکنه.در ضمن لاست تا سیزن 5 بیشتر پخش نشده که هنوز هیچ کس نمیدونه چی میشه.هر چی تا حالا تو آمریکا پخش شده اینجا به دست ما هم رسیده باید صبر کنی تا بقیه اش بیاد.
من این سریالها رو تا حالا دیدم هر چی که اومده:friends.lost.supernatural.alias.big bang theory.house.csi.castle. greys anathomy.how I met your mother.las vegas.desprate house wives.24.heroes.jericho.ghost wisperer ولی متاسفانه هنوز prison break رو ندیدم که میگن خیلی قشنگه.