2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 173603 بازدید | 2695 پست
سلام مسیحا جون چرا خواندم عزیزم /خانم عمادی گفته بود که میشه همون کلوبهای قبلی رو که حذف شدن فعال کرد منم دوست دارم اون کلوب قدیمی رو فعال کنم ولی نمی توانم پست جدید بزارم مشکلش رو مطرح کردم براشون خانم عمادی گفت مسول فنی سایت فعلا مریضه هر وقت اومد مشکل شما برسی میشه اگر کلوب قدیمی فعال نشد من همون خصوصیه رو عمومی میکنم .
درد من حصار برکه نیست
درد من زیستن با ماهیانی ست که
فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!
سلام
اگه لطف کنید چند تا کتاب تاپ ایرانی در مورد نمایشنامه نویسی بهم معرفی کنید خیلی ممنونتون میشم
همچنین چند عنوان نمایشنامه از خانوم یثربی آقای صادقی مرحوم رادی
نمیدونم کسی در این زمینه اطلاعات مفیدی داره یا نه؟
لطفا بطور کلی جواب سوالم رو ندید .اگه میشه کتاب خاصی رو بهم پیشنهاد بدید و بگید این کتاب چقدر بهتون کمک کرده
ممنون از لطفتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مسیحا جون من این فیلم رو ندیدم بنابراین نظری ندارم.هرکس دیدی میتونه نظر بده .

مینا جان که راجع به کلاس پیانو در شیراز پرسیده بودی.معلم فلوت من پیانو هم درس میده و معلم های زیادی رو هم میشناسه.بهش گفتم که شما مبتدی هستی.گفتش که بهتره حضوری بیاد و من سوالاتی رو ازش بپرسم راجع به انگیزه و اینکه خودت پیانو داری یا باید تو آموزشگاه تمرین کنی و خلاصه چیزای دیگه راجع بهش .گفتش اونوقت معلم بهش معرفی می کنم.

معلم من یک شنبه ها عصر از ساعت 4:30 تا 8:30 تو آموزشگاه ماهور هست.خانم ثابت رای .میتونی بری باهاش صحبت کنی.ماهور تو ستارخان درست بعد از عفیف آباده.
البته تو زند(صورتگر) و صبا(ارم) هم هست اما نمیدونم چه روزهایی اونجاست.تلفن بزنی بهت میگن.

و یکی دیگه از دوستام هست که سالهاست کلاس پیانو میره و کلاسیک کار میکنه.معلمش پروازیه و از تهران میاد.اما مبتدی قبول نمی کنه.دوستم میگفت معلم دیگه ای هست که زیر نظرش مبتدی ها رو به یه جایی میرسونه که بعدش بتونن برن پیشش.راستش هم اسم معلم پروازیه یادم رفته و هم معلمی که مبتدی ها رو درس میداده.
اگه میخوای قطعا سفت و سخت ادامه بدی و کلاسیک درست حسابی کار کنی من از دوستم اسم اون معلم ها رو و طریق معرفی و ثبت نامت رو بپرسم.

اون معلم پروازیه که از تهران میادش شنیدم خیلی خوب کار میکنه.
دوستم میگفت یه زمانی پدرمو با باخ در آورده بود.اونایی که موسیقی کار کردن میدونن که باخ به خصوص برا پیانو خیلی سخته .چون دست راست و چپ هر کدوم ملودی دارن و اینطور نیست که دست چپ فقط آکورد باشه.

حالا اگه دوست داری از دوستم بپرسم در موردش.
پاپاگینای عزیز

به مدیریتت نیازه ... میشه لطفا یه کم نظم بدی... هر پستی داره یه سمت میره !!!
البته پست های نیمفادورا مفید بود . مرسی
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
مسیحا جون پستها هر کدوم به یه سمت نیست.یکی دو صفحه ی قبل من مطلبی راجع به فیلم "سنگسار ثریا میم"گذاشته بودم که متاسفانه پستم حذف شد .همون مطلب با عنوان سنگسار ثریا در وبلاگم هست.بعد از اون بچه ها در مورد قوانین سنگسار بحث رو ادامه دادن که به نظرم مفید هم بود.

چون اسم تاپیک تبادل نظر فرهنگی هنریه بعضی از دوستان عزیز که خواننده هستن گاهی فقط سوالی دارن و مطرح می کنن مثل سوال مینا جون راجع به معلم پیانو و یا سوال گلشنک جون راجع به نمایشنامه نویسی.که در مورد این سوالها هر کسی که اطلاعاتی داره میتونه جواب بده و بقیه استفاده کنن و این مفید بودن این تاپیک رو میرسونه و به نظر من خیلی هم خوبه.بنابراین خوشحال میشم که دوستان سوالات فرهنگی هنریشون رو هم مطرح کنن.

در مورد انتخاب موضوع که شما فیلم taken رو پیشنهاد دادی دیروز گفتم که من فیلم رو ندیدم.گویا مریم بانو و ماری جون دیدن.هر کسی که فیلم رو دیده میتونه نظرش رو بده.

من اگه بخوام کتاب یا فیلمی رو برای تبادل نظر معرفی کنم مرتبط با وقایع روز خواهد بود مثل کتاب و فیلم کوری چون خیلی به این روزها میخوره.
سلام منم متاسفانه فیلمی روکه مسیحا جون پیشنهاد داده ندیدم ولی با موضوع کوری منم موافقم البته فیلمش رو هنوز ندیدم فقط کتابش رو خواندم.
درد من حصار برکه نیست
سلام به همگی خصوصا پاپاگینای عزیز
ممنونم که برام سوال کردی راستش من خودم عاشق موسیقی سنتی ایران هستم و مدتی سه تار کار کردم ولی به خاطر دانشگاه مجبور شدم رهاش کنم حدود 10 سال پیش. پیانو رو می خوام برم برای اینکه ببینم بهش علاقمند می شوم یا نه و با توجه به سنم (33 سال)دیر نیست برای شروع؟ اگر علاقمند شدم بعد می خرم .
من دارم می رم مسافرت وقتی برگشتم باز مزاحمت می شم و لی ممنونم از اینکه راهنماییم کردی.
منظورتون کوری نوشته ی ساراماگو ؟؟ شاهکاره... موافقم ... البته کتابی که الان دارم میخونم ایلیاده اما فکر نمیکنم به درد اینجا مطرح کردن بخوره.
در مورد بحث سنگسار چیزی نمیگم ....موضوع پایان نامه کارشناسی من ایین بود: بررسی علل گرایش زنان متاهل 20 تا 40 سال شما تهران به بیوفایی در ازدواج
11 ماه روش کار کردم و 80 درصد کار بررسی میدانی بود
به همین دلیل تو اون بحث شرکت نکردم... چون اینجا نمیشه نظر واقعی رو گفت اینجا باید حرفهایی رو زد که از پیش تعیین شدن و گرنه حذف میشن.
از فردا راجع به کوری مینویسیم انشلله
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
سالها پیش تصادفا کتاب کوری به دستم رسید ، کتاب شگفت انگیزی هست از قصه دیدنها و ندیدنهای ما آدمها ، دیدن با چشم و ندیدن با دل یا همون وجدان خودمون ، کوری سفید و نه سیاه ، کوری نه به واسطه اختلال در یکی از حواس پنجگانه ، همون کوریی که این روزها به وفور یافت میشه ، ببینی اما نبینی ، بشنوی اما نشنوی ، لمس کنی اما درد نکشی ، عجب قصه غم انگیزی هست قصه این سرزمین ، از خوندن این کتاب بسیار رنج خواهید برد ... بسیار درد خواهید کشید ...بسیار...بسیار...
پرواز با تو باید ...
گر پر شکسته در باد ...
مسیحا جان میشه در مورد پایان نامه ات و هر چی اینجا نمیتونی بنویسی برای من ایمیل کنی؟من به واسطه رشته ام خیلی اینگونه مباحث به دردم میخوره.اگر برام بفرستی خیلی ازت ممنون میشم.
Lilypie Pregnancy tickers
کوری داستانی تمثیلی است از زندگی انسان‌ها و در پایان هنگامی که گروه هفت نفره در شهری که همه‌ی ساکنانش کورند سرگردان می‌شوند، تبدیل به اثری خوفناک و در عین حال رقت‌انگیز می‌شود. نحوه‌ی نگارش اثر به اندازه‌ای روان و واقعی است که درتمام طول داستان خواننده‌ی خود را در میان اثر می‌یابد و در تصمیمات و مخاطرات با شخصیت‌های داستان سهیم می‌شود. نویسنده با جادوی کلام خویش خواننده را از زندگی روزمره‌ی خود جدا کرده و او را در سرزمینی خیالی رها می‌سازد. سرزمینی که در آن عشق، نفرت، تلاش برای بقا، شهوت، منطق و ... چون چشمی برای دیدن باقی نمانده با فراغ بال عریان می‌شوند. خواننده همراه با تک‌تک شخصیت‌های داستان می‌گرید، رنج می‌کشد، احساس عجز و ناتوانی می‌کند و به حرکت خود ادامه می‌دهد. سرانجام در نقطه‌ای که نفرت و یأس از خود در خواننده به انتها می‌رسد، او را با جادویی دیگر به دنیای واقعی برمی‌گرداند. شگفت آن که خواننده در این رجعت به شباهت‌های زندگی روزمره‌ی خود با سرزمین جادویی پرداخته و هر دو را یکسان می‌یابد. می‌توان گفت کوری آینه‌ای است که خواننده همه‌ی خود را در آن می‌بیند. آینه‌ای که در آن فاصله‌ی تبه‌کار و قربانی در دنیایی بدون احساس و منطق، تنها در اختیار داشتن ابزار مناسب برای ارتکاب جرم است. و با این ترتیب کوری انسان را وادار به قضاوت در مورد خود در محکمه‌ای که قاضی نیز کسی به جز وجدانش نیست می‌کند. دادگاهی که دور از ملاحظات و جانب‌داری‌ها برگزار شده و نتیجه، هر چه که باشد، مورد قبول خواننده است.

http://www.np.blogfa.com/post-86.aspx

درد من حصار برکه نیست
کوری داستان عجیب کور شدن ادمها در یک شهر /به نظر من کوری بیشتر به کور شدن ذات و وجدان وکور شدن معنوی ادمها اشاره میکنه انسانهایی که فکر میکنن میبینن وراه واهدافشون درسته ولی در حقیقت در کوری مطلق بسر میبرن وکارشون چیزی نیست جز تکرار دور باطل
درد من حصار برکه نیست
2810