2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 173601 بازدید | 2695 پست
2500 سال پیش کی بودیم ،کجا بودیم حالا کجا هستیم ، آینده نگری ، صداقت و مردم داری ، پرهیز از دروغ و چاپلوسی ، ازادی در دین و عدالت در قضاوت و.... به تاریخ پیوسته ، خدایا در کجای تاریخ سرزمینم ایستاده ام ؟!!!!
پرواز با تو باید ...
گر پر شکسته در باد ...
یگانه جون به نظر من قوانین 2500 سال پیش ما واقعا پیشرفته ترو البته انسانی تر بوده و .....در آن زمان آگاه تر بودند .اما الان در پیشرفته تر بودن خواست و نظر مردم کمی شک دارم.خیل عظیمی از مردم ما ثابت کردند که خواهان قوانین انسانی تر و دموکراسی هستند.
اما حیف که ما نفت داریم.اگه نفت نداشتیم شاید زودتر به نتیجه می رسیدیم.
و اگر روسیه و چین منافعشون رو جای دیگه ای جستجو میکردن!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به به

سلام مجدد به همه
خوشحالم که دوباره اینجایین ! امیدوارم دوباره انگ سیاسی نخوریم.
مریمناز ما امروز 19 روزشه و من طی این مدت حتی فرصت خطاطی هم نداشتم چه برسه به کتاب خوندن و فیلم دیدن ... امیدوارم که زندگیم به حال روتین برسه و باز بتونم بخونم و بنویسم.
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
سلام مسیحا جون،تبریک میگم بهت.اسم دخترت مریمنازه یا مریمه و خودت صداش میکنی مریم ناز؟

منتظرت هستیم.ما هم زندگیمون هنوز روتین نشده تا بتونیم بیشتربنویسیم.
من که دیشب تا 3 بیدار بودم و خبرها رو دنبال میکردم.الان تازه اومدم خونه و ناهار خوردم و از خواب دارم پس می افتم.باید برم یکم بخوابم چون ساعت 3 کارگر دارم.
2805
پاپاگینای عزیز

اسم دختر خانم ما ( مریمنازه ) ... اما ثبت احوال به همسر من گفته که نمیشه سر هم نوشت و تو شناسنامه اش نوشتن ( مریم ناز ) !!!!!!!

راستی تو روزنامه های صبح امروز چیز خاصی راجع به اتفاقات دیروز ننوشته !!1
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
مسیحا جون چه اسم قشنگ و تکی انتخاب کردین.اگه دوست داشتی عکس دختر نازت رو بگذار.

مسیحا جون یه سوالی برام پیش اومده.امیدوارم از حرفهایی که میخوام بهت بگم همون برداشتی رو داشته باشی که منظور اصلیمه.و دلیل حرفهام فقط یه کنجکاویه از نوع دیدگاهت به این مسائل که میخوام بگم .

اگه یادت باشه قبلا یه مدتی تو یکی از کلوبها که اعضاش ادعا می کنند درمورد تربیت صحیح بچه صحبت میکنن ،در مورد اهمیت یادگیری موسیقی برای کودکان مطلب میگذاشتم که با مخالفت شدید اکثریتشون همراه بود.بعد از اون موقع، گاهی وقتی صفحه ی اول کلوبها ی عمومی رو نگاه میکردم اسم تو به عنوان آخرین فردی که اونجا پست گذاشته بود به چشم میخورد.یکی دو بار اومدم و پستهات رو نگاه کردم چون از نظرم آدم دقیق و اهل تفکری هستی.اما فضای کلی اون کلوب از نظرم بیشتر تکرار مکررات بود و دیگه جذبم نمی کرد.گذشت تا این قضایای اخیر و غیبتت به علت زایمان و بعد از اون.پریروز تو قسمت کلوبها دیدم باز هم اسم تو به عنوان آخرین پست گذاشته شده در کلوب ذکر شده است.

مسیحا جون، این مدت خیلی اتفاقها افتاد که باعث شد شخصیت بعضی از اعضاء که البته عده ی زیادی نیستن برای بقیه نشون داده بشه.

من خودم شدیدا معتقد به آزادی بیان و دموکراسی هستم و معتقدم هر انسانی باید اعتقادات و اندیشه هاش رو خودش انتخاب کنه و ما باید بتونیم با وجود داشتن عقاید و طرز فکرهای گوناگون در کنار هم زندگی کنیم.اما الان با عده ی معدودی واقعا نمی تونم همکلام بشم.میدونی چرا؟چون برام عجیبه چطور یک انسان میتونه پشتیبان ظلم باشه؟چطور میتونه پشت هم دروغ بگه و بعد ادعا کنه که میخواد بچه ی صالح تربیت کنه؟چطور میتونه از اینهمه جنایت حمایت کنه؟چطور میتونه یک زن باشه و وقتی چشماش رو میبنده صدای جیغهای فروخورده ی ترانه رو وقتی وحشیانه مورد تجاوز قرار گرفت ، نشنوه؟چطور میتونه آخرین نگاه ندا رو فراموش کنه؟ چطور دلش به درد نمیاد؟

مسیحا جون اینها چطور میخوان بچه هاشون رو تربیت کنن؟آیا بچه هاشون خونخوارهای فردا نمیشن؟
تو این مدت وقتی توی گوگل مطلبی رو سرچ میکنی بیشتر بجای سایتها و وبلاگهایی که کلمه ی مورد نظر درشون هست،صفحه ی معروف دسترسی به این سایت امکان پذیر نمی باشد میاد که براش کاریکاتور جالبی هم ساخته شده.
اما از میان معدود وبلاگهایی که باز میشه وبلاگ چنین آدمهایی وجود داره که وقتی نوشته هاشون رو میخونی حالت تهوع میگیری.چطور میتونن انقدر قبیح باشن؟چطور میتونن انقدر پست باشن؟لابد مادران اینها هم ادعا می کنن که فرزند صالحی تربیت کردن!

یکیشون تو وبلاگش راجع به اون دختر بیگناه که دیگه نیست تا لااقل از تهمتهایی که بهش زده میشه دفاع کنه نوشته این خانم با معلم موسیقیش رابطه داشته!!!!وتو ماشین به خاطر نوازشهای معلمش گرمش شده و از ماشین پیاده شده و کشته شده! خدایا ، خدایا، اینها دیدشون به همه ی مسائل دنیا جنسیه.به آزادی ،به هنر ...... به همه چیز کثیف نگاه میکنن و از تهمت زدن به یه مرده هم ابایی ندارن!
ونوشته های همشون مثل همه.پر از تهمت ،پر از وقاحت، حرفهای بی منطق و بدون مدرک.............
وقتی فجایع دوروبرم رو میبینم ، به هیچ وجه نمی تونم با آدمهایی که پشتیبان این فجایعن هم کلام بشم و به خصوص در مورد تربیت بچه ازشون نظر بخوام.

الان که فکرش رو میکنم میبینم برای این آدمها گفتن از موسیقی بیهوده ترین کاریه که میشه انجام داد.درک موسیقی روح حساسی میخواد که قساوت توش راهی نداره.مسلمه که اینها موسیقی رو نمیفهمن.تمام زنگیشون پر شده از سنگدلی و بیرحمی و خشونت!

اینها از تربیت فقط یک سری مسائل روتین تو ذهنشونه که از کی نماز بخونه روزه بگیره قرآن بخونه، اما به بچه یاد نمیدن که دروغ نگه، خشونت نکنه،قتل نکنه، به عقاید دیگران احترام بگذاره،وحشی نباشه،تهمت نزنه.......

مسیحا جون باز هم میگم :تو آزادی هر جا که خواستی حرف بزنی ،با هر کسی که خواستی دوست باشی ...و اینها به خودت ربط داره و نه به من.اما کنجکاوم که نظرت رو بدونم.چون با وجود سن کمت دختر عاقل و آگاهی هستی.
هنرمندی،پیانو میزنی ،خط مینویسی ،کتاب زیاد میخونی،موسیقیِ خوب گوش میدی،بنابراین روح لطیف و پاکی داری و به مسائل اطرافت با دقت توجه میکنی.به همین دلیل کنجکاوم که نظرت رو در این مورد بدونم.
راجع به روزنامه های صبح که پرسیدی انتظار داری چی بنویسن؟معلومه برای مخاطبین خودشون که هرچقدر بهشون دروغ بگن متوجه نمیشن.من که اصلا نه روزنامه میخونم نه تلوزیون نگاه میکنم.

میتونی با فیلتر شکن بری روزآنلاین و سایتهای دیگه.خوابگرد هم فیلتر نیست:www.khabgard.com
خانم پاپاگینا سلام نمیدونم چرا شما خودتون که به آزادی بیان معتقد هستید پست منو که روز 23تیر در جواب یگانه خانم که پرسیده بودند در کجای تاریخ ایستاده ام و من هم گفته بودم اکنون در تاریکترین نقطه تاریخ کشورم ایستاده ام شما این پست را پاک کردید ؟خیلی دوست دارم دلیلشو بدونم متشکرم موفق باشید
ماری جون من پست شما رو پاک نکردم.مؤسس تاپیکها نمی تونن پست اعضا ء رو پاک کنن.تو قسمت کلوبهاست که مدیر کلوب میتونه پست ها رو پاک کنه.اما اینجا معمولا عده ای گزارش پست نامناسب میدن و مدیر بخش تبادل نظر اگر صلاح دونست پست مورد نظر رو پاک میکنه.
پست شما رو خانم مریم عمادی پاک کرده که من در قسمت پیشنهادات در تاپیک"آیا میتوان هنوز با مسئولین سایت صحبت کرد" نوشتم که این خانم بسیار کم تجربه است و با جبهه گیریهاش خیلی از پستها رو بی دلیل پاک می کنه.اما متاسفانه گویا مسئولین سایت مسئولیتشون رو فراموش کردن.
آدم در صورتی مسئولیتی رو می پذیره که بتونه بهش عمل کنه.
2810