2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 173603 بازدید | 2695 پست
یکی از حاسوسان ترک زمان رضا شاه میاد ایران و زود میره

میگنچرا زود برگشتی ؟

میگه مردم ایران دچار مرضی هستند که خودشون خودشون رو نابود میکنند !

میگن این بیماری اسمش چیه ؟

میگه : مرض * بی تفاوتی *

نقل از یک محقق تاریخ
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سارا جون مرسی عزیزم ما هم خوبیم خدا را شکر ... مشغول زندگی هستیم دیگه ، زهرا دیگه دو سال و نیم شده و وقت خوبی بود برای شروع مهد کودکش ، خدا را شکر خیلی هم دوست داره مهدشو ، منم افتادم دنبال درس و کار

کمتر سر میزنم اما به یادتون هستم . ببوس نیروانای نازنین و خوشگلتو :*
¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥
گیلدای عزیزم......منهم همیشه باهات هستم. دلم برات حسابی تنگ شده. خوبی؟ تاپیکتو دوباره بازسازی کن. ما هم هستیم. حیفه از صحبتهای خانوم پرباری مثل تو بی نصیب بمونیم. پسر گلت چطوره؟ میام و بیشتر سر میزنم و اگر کمکی خواستی رو من حساب کن. من همیشه کلوپ خوب شعر و ادبیاتمون..مسیحا..تو و یگانه رو بخاطر دارم. اولین روزهای آشنایی من و تو و مسیحا!!!!!!!!زمان خیلی زود میگذره..ما باید خوبیهاشو نگه داریم و هرگز همدیگرو از یاد نبریم. مسیحا که هست تو هم هستی کلی دوست خوب دیگه هم اینجا هستن..منهم برمیگردم. بگو چکار کنم؟ من آماده به خدمتم. :)
2810