2777
2789
عنوان

شوهرای شماهام بعضی وقتها بهترین مرد هستن بعضی وقتها بدترین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 36 پست
اوه اوه اوه  بعضی وقتها خوب نمیشه؟

بعضی وقتا ک میخواد ببرمش مسافرت یا ببرمش لباس بخره عین بچه میشه بقیش همش خسته از کار ،کمک نمیکنه اصلاااا ،حرف هم گوش نمیده زیاد ،حساب ی قرون پولیم ک داده بمن داره ریال ب ریال

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن و مرد همیشه اینطورن ربطی نداره مرد یا زنش ماهم گاهی اخلاقمون ۲۰عه😂 گاهی -۲۰

ولی من همیشه مهربونم 

فقط مطابق میلش رفتار نمیکنم که خیلی لجش درمیاد و میشه بدترین😂

بعضی وقتا ک میخواد ببرمش مسافرت یا ببرمش لباس بخره عین بچه میشه بقیش همش خسته از کار ،کمک نمیکنه اصل ...

اوف رو اعصابه

خدا صبرت بده 

مال منم بعضی وقتها رو اعصابه هاااا ناجور😅

چه خوب من نه خودم بادارم پسرمم شیطون کلا در حال حرص خوردن میاد رو اون خالی میکنم🙁😂

من اینقدر خونسرد رفتار میکنم

دنیا ظرف بشکنه پول هدر بده میگم فدا سرت 

ولی این بعضی وقتها دیگه با حرفهاس حرفمو در میاره. تو تاپیک قبلیم گفتم مشکلمو باهاش

ولی من همیشه مهربونم  فقط مطابق میلش رفتار نمیکنم که خیلی لجش درمیاد و میشه بدترین😂

مردا همینن خلاف میلشون رفتار کنی مثل بچه‌ها میشن. درصورتی که همش میگن ما منطقی هستیم😂 این کجا و اون کجا

من اینقدر خونسرد رفتار میکنم دنیا ظرف بشکنه پول هدر بده میگم فدا سرت  ولی این بعضی وقتها دیگه ...

ای جان عزیزم مبارک باشه  مردا هم یکم تو این اوضاع از سرکار میان عصبی ان پیش میاد گاهی بهش جواب نده 

دقیقا همینه اصلا ادم تکلیف خودشو نمیدونه گاهی احساس میکنی خوشبحترین زن رو زمینی گاهی هم بدبخترین

پس شما هم عین منید. 

من تو دوراهی موندن و رفتن بودم که باردار شدم.

البته دیگه داشتم به یقین می‌رسیدم که بمونم

پس شما هم عین منید.  من تو دوراهی موندن و رفتن بودم که باردار شدم. البته دیگه داشتم به یقین م ...

به جدایی فکر نمیکنم ولی وقتی دعوا میکنیم ایقد نسبت بهم بی تفاوت میشه که اصلا باورم نمیشه یه روزی چقد دوستم داشته یا برعکس 😔

2810