2777
2789
عنوان

سلام کسی از مشهد هست بیاد کمک

134 بازدید | 23 پست

سلام میخوایم سر این ماه بیایم مشهد 

مشهدی های عزیز محبت میکنید بگید اب و هواش چطوره سرده گرمه لباس گرم بردادم برندارم 

ممنون از راهنمایی تک تکتون😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

لباس گرم بیار شباش یکم سرده

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لباس گرم بیار شباش یکم سرده

ممنون گلم حتما

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
@مجنون_توام   سلام گلم  بیا  خواهرمون ازت کمک میخواد

ممنون گلم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی عزیز چه میکنی 

قربونت هیچی خواهر ارسلان سرما خورده

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
آره عزیزم دم عصر به بعد یکم سرد میشه هوا

چون بچه کوچیک دارم ممنون ازت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الاهی جانم  مواظبش باش گلم  هی دارو  بده   تا زود خوب بشه

فدادیشب بردمش دکتر

روزا گرمه ولی شبا سرد میشه.حتما لباس گرم بردار به خصوص اگه بخواین برین شاندیز و طرقبه اونجا دماش با ...

ممنون مرسی خودم عاشق هوای سردم بخاطر بچم میپرسم بدونم لباس پتو بردارم یا لازم نیست دیدم از گفته دوستان لازمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810