2777
2789
عنوان

مامانهای گل آبان ٩٤ ( سه ماهه دوم)

| مشاهده متن کامل بحث + 106687 بازدید | 38947 پست
بچه ها من رفتم یه بنده خدایی تاپیک زده بود 2 ماه باردار بود و حالت تهوع شدید داشت یکم راهنماییش کردم اومدم
اللهم صل علی محمد و آل محمد خداجون شکرت خودت مواظب همه نی نی ها باش یا امام جواد هوای همه منتظرا به خصوص دوستای خوب نی نی سایتیمو داشته باش و دامنشونو سبز کن آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
خدایا ازت عاجزانه میخوام امسال همه منتظرا تیکربارداری بذارن خواهش میکنم امسال یه کاری کن همه یه نی نی سالم وصالح بیاد تو بغلشون وعید95سه نفره یا بیشتربشن.امین یا رب العالمین.اگه دوست داری یه صلوات من ومنتظرای دیگه رو مهمون کن.**** اللهم صل علی محمد وال محمد.وعجل فرجهم
چرا اومدید اینجا؟
خدایا ازت عاجزانه میخوام امسال همه منتظرا تیکربارداری بذارن خواهش میکنم امسال یه کاری کن همه یه نی نی سالم وصالح بیاد تو بغلشون وعید95سه نفره یا بیشتربشن.امین یا رب العالمین.اگه دوست داری یه صلوات من ومنتظرای دیگه رو مهمون کن.**** اللهم صل علی محمد وال محمد.وعجل فرجهم
فکر نکنین تاپیک مشکل پیدا کرده کل سایت قاطی بوده ازدیشب ازعصر امروز درست شد
تاپیک قبلی خیلی صفحاتش زیاد شده بود اومدیم اینجا
اللهم صل علی محمد و آل محمد خداجون شکرت خودت مواظب همه نی نی ها باش یا امام جواد هوای همه منتظرا به خصوص دوستای خوب نی نی سایتیمو داشته باش و دامنشونو سبز کن آمین
واسه اینکه زود بچه آوردم عوضش زود از بچه داری راحت میشم و حوصلم هم بیشتره
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
الههه جون ماشاللهه چه زرنگ بودییی خوب کاری کردییی
خدایا خودت منو لایق مادرشدن کردی و بهم لطف بزرگی کردی، خودت هم برام حفظش کن ،خدایا نصیب همه منتظرا کن امضا : ...................گرنگهدارمن آنست که من می دانم ********* شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد .....................
بچه ها هزینه ازمایش غربالگری اولتون چقدر بود و الان برای دومی چقدره؟
قندی تاپیک سنگین شده بود گفتم اسباب کشی کنیم
خدایا خودت منو لایق مادرشدن کردی و بهم لطف بزرگی کردی، خودت هم برام حفظش کن ،خدایا نصیب همه منتظرا کن امضا : ...................گرنگهدارمن آنست که من می دانم ********* شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد .....................
نی نی ناز حالا تونستی بهش کمک کنی؟؟؟