یه برنامه معرفی کنین که پی دی اف یا فایل صوتی کتاب های پرطرفدار رو داشته باش و رایگان هم باش
تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
بلو لایبری تو تلگرام خیلی خوبههه کتابای عالی و پادکست های خیلی خوبی میزاره😍😍😍
مرسی عزیزم
تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه چیز عجیبی خوندم و مخم ترکید از این همه واژه ای نامانوس 😂
حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
منم یه زمانی می خوندم بعدش پشیمون شدم هم چشم درد می گیره هم ارزش کاغذی خوندن کتابو نداره کاغذ ...
من اگ یه روزی پول دستم بیاد فق کتاب میخرم بنظرم هیچی لذت بخش از دونستن چیزهای جدید و عقاید بقیه نیست