خسته شدم میخام قرص برنج چیزی بخورم یا خودمو پرت کنم از ساختمون پایین تحمل ندارم دیگه خسته شدم از همچی دلم واسه بچه ام میسوزه اینوسط فقط خدایا یه راهی جلو پام بذار
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
پس ولش کن آروم باش شاید اتفاقی افتاده که اونجوری گفته کارش خیلی زشت بوده و واقعا غیر قابل بخشش
دلم بد شکسته اونقدری ناراحتم که خدا میدونه و بس از دیروز تا حالا یه زنگم بهم نزد،ای کاش میمیردم راحت میشد ای کاش میرفتم واسه همیشه ،با اون حرفایی که زده دلم نمیخاد هم غرورمو بشکونم برم سمتش میفهمم بلاک میکنه یا حرف بدتر میزنه خودم کوچیک میشم فقط
دلم بد شکسته اونقدری ناراحتم که خدا میدونه و بس از دیروز تا حالا یه زنگم بهم نزد،ای کاش میمیردم راحت ...
عزیزم درکت میکنم . اتفاقا اصلا باهاش کاری نداشته باش بذار به اشتباهش پی ببره و بیاد معذرت خووهی دیگه این کارو نکنه شما الان تو شرایط معمولی نیستین که بخواد اونجوری رفتار بکنه . جدا از اونم این همه شکاکی و بد دل بودنش و عصبی بودنش واقعا دردسر ساز میشه برات کاش یه فکری کنی
اسی منم حالم خوب نی و خیلی وقته به خودکشی فک میکنم.
مسخرست ولی من خودم از اون ادمایی بودم که اینجا به همه امید میدادمو از خودکشی منعشون میکردم.
حالم خوش نی اصن.
چی میشد بمیرم؟
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه