2777
2789
عنوان

کی مدرک زبان المانی داره؟ چندتا سوال دارم دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 3875 بازدید | 30 پست
با برنامه دولینگو شروع کن البته انگلیسیت باید تقریبا خوب باشه

انگلیسی مبتدیم😁😁نمیشه کلا آلمانی رو یاد بگیرم ...حتما باید انگلیسی رو اول یاد بگیرم یا ربطی نداره 

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مدرک ندارم اما یه مدت با اپلیکیشن دولینگو آلمانی میخوندم، خیلی خوب بود به نظرم.میتونی امتحانش کنی ...

اره دولینگو خیلی شیرینه چند وقتی هست شروع کردم الان تو چک پوینت 3 هستم. ولی نمیدونم تاچه سطحی میشه با دولینگو یاد گرفت

دارم با دولینگو میخونم.  در کل سخته؟ راستی برا مدرکش کجا میشه ازمون داد؟ من تهران هستم

گوته و مراکزی که آزمون ösd برگزار میکنن من موسسه انجل آرمون دادم

بله سخته من دانشجوی دکترای زبان انگلیسی هستم و به زبان فرانسه مسلطم ولی آلمانی برام نسبتا سخت بود

Belle سابق
2805
بدون معلم نمیتونی گلم خیلی ارتیکل و داتیو و اکوزاتیو برات سخت میشه  من a2

اخ اخ همیناس ادمو سرویس میکنه. چقدر طول کشید a2 بگیری؟کجا خوندی؟ راستی سایتی هست که انلاین تعیین سطح کنه؟

به نظر من اولش حتما یه استاد میخواد حداقل تا آخر A2   من دیدم کسایی که یک ساله B2 می گیرن ...

مرسی گلم. شرایط کلاس رفتنو فعلا ندارم دارم با دولینگو تمرین میکنم

مرسی گلم. شرایط کلاس رفتنو فعلا ندارم دارم با دولینگو تمرین میکنم

با دولیتگو پس به جایی نخواهید رسید. دولینگو برای کسیه که آشنایی داشته باشه در کنارش تمرین کنه. باز هم هرجوری خودتون صلاح می‌دونید!

انگلیسی مبتدیم😁😁نمیشه کلا آلمانی رو یاد بگیرم ...حتما باید انگلیسی رو اول یاد بگیرم یا ربطی نداره& ...

چون دولینگو فارسی نداره وگرنه انگلیسی هم بلد نباشی با کلاس رفتن میتونی. هرچند انگلیسیت خوب باشه تاثیر داره چون کلمات مشابه زیاد دارن.

وای ماشالله چه همه آلمانی بلد شدن😲

فقط منم اینجا که فارسی بلدم فقط😑

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
با دولیتگو پس به جایی نخواهید رسید. دولینگو برای کسیه که آشنایی داشته باشه در کنارش تمرین کنه. باز ه ...

چرا نمیشه؟ تا حدی باهاش پیش رفتم و البته تمرین هم میکنم. داستان زبان المانی از نت دانلود میکنم و میخونم اما خب فشرده نبوده

اخ اخ همیناس ادمو سرویس میکنه. چقدر طول کشید a2 بگیری؟کجا خوندی؟ راستی سایتی هست که انلاین تعیین سطح ...

معلم داشتم یک سال 

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
چرا نمیشه؟ تا حدی باهاش پیش رفتم و البته تمرین هم میکنم. داستان زبان المانی از نت دانلود میکنم و میخ ...

بحث قواعد توی دولینگو اصلا مطرح نیست به اون صورت. بیشتر معنی کلمه‌ست. قواعد المانی واقعا سنگینه. باز اگه میخواید خودخوان بخونید پیشنهاد من اینه یکی از کتاب‌هایی که تدریس میشه داخل آموزشگاه‌ها رو بگیرید و با یوتیوب پیش برید، در غیر این صورت به نظر من نتیجه نخواهد داد. دولینگو واقعا یه کمک درسیه نه منبع اصلی درس. مخصوصا که تا ب دو میخواید پیش برید. اگه تفریحی میخواستید بخونید در حد سلام و خوبی و ... شاید خوب بود ولی واقعا برای مدرک گرفتن دولینگو کار کردن کافی نیست. 

2810