2777
2789

سلام دوستان من الان هفته ۲۶ ام.و هفنه ۲۵ با طول سرویکس۲۴ ۲۵ پساری گذاشتم.دهانه رحمم ۱سانت باز.

دیروز مجدد سونو شدم یعنی بعداز یک هفته دکترم حرفی ازباز بودن دهانه رحم نزد.فقط گفت طول سرویکس ۲۵.کلا واژینال .حالا فقط شیاف پروژسترون۴۰۰ دادشبی یکی.وعفونت ادرار دارم دارو داده.و کلا مطلقم.با کلی مکمل ومولتی.حالا هرکس رو میبینم باشرایط من اونا دارن امپول میزنن وقزص ضد انقباض میخورن و کلی داروی دیگه.بنظرتون خودم امپول بگیرم هفته ای یکی بزنم؟چکار کنم فکرم درگیرشده دکترمم پریناتالوژیسته 

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شرایطم از تو خیلی بهتر بود سر بارداری قبلم، فقط جفتم یکم پایین بود اونم سر راهی نبود فقط یکم پایین بود دکترم تا آخر بهم آمپول فمولایف و آمپولایی که تو بازو میزنن و قرص و شیاف و اینا داده بود. تازه سرویکسم ۳۶ بود 

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
من هم شیاف میزدم هر شب  هم هفته ای یه آمپول

چندهفته زایمان کردین؟ طول سرویکستون چند بوده؟والا دیروزم گفتم انپول نیاز نیست دکتر؟گفت نه.

اگه میتونی یه ویزیت برو پیش یه پریناتولوژیست دیگه که استرس نداشته باشی خدای نکرده اتفاقی نیوفته که ب ...

اصلا تکون نمیخورم دررحد همون ویزیت اورژانسی پیش پزشکم.بخدا نمیدونم.به منشبش زنگ بزنم بگم؟

نظر یه دکتر دیگه هم بپرس سر از خود آمپول نزن انشاءالله که بسلامتی بارداریتو تموم میکنی نگرانی و استر ...

دعا کن برام ان شالله.اره یه دکتر دیگم پیدا کنم بپرسم ببینم چی میگه.بخدا ذهنم درگیره.

ببین شرایط هرکسی فرق داره

من دهانه رحمم باز نبود ولی هفته ۱۸ سرویکس ۲۶ بود و سرکلاژ شدم

انقباض هم دو هفته بعدش شروع شد

شما هفته ت خوبه نگران نباش دو هفته دیگه برات بتامتازون هم میزنه و خیالت راحت میشه تا ۲۸ برسونی بعدش خلاصی.

ولی من یا کسایی که هفته پایین سرویکس کم بوده خطرمون بیشتر بوده

درضمن سرویکس شما برای هفته بارداریت خیلی حاد نبود چون با پیشرفت بارداری خودبه خود سرویکس کم میشه

پساری گذاشت برا بازی دهانه رحم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
لابد لازم نداری بعضی دکترا خیلیییی الکی دارو میدن من دلم یکم تیر میکشید بهم شیاف داد البته نزاشتم اص ...

اره دیروز گفتم گفت نیاز نیست.فقط پرسید درد وانقباض نداری گفتم نه .بعد دکتر خیلی حساسیه با دفته ولی خیلی با حوصله وارومه.ریلکس سونو میکنه.فقط بهم گفت تکون نخور.استراحت کن شیافاهم بزن.ازمایشاتمم دید گفت عفونت ادرار داری دارو داد گفت ۱۰ روز دیگه مجدد ازمایش بده.نمیدونم ذهنم درگیرشده.

اره دیروز گفتم گفت نیاز نیست.فقط پرسید درد وانقباض نداری گفتم نه .بعد دکتر خیلی حساسیه با دفته ولی خ ...

نه ریلکس کن چیزیت نمیشه اون بلده من بچمو یه دکتر بردم یه مشت دارو داد بعد فرداش بردم یه دکتر دیگه با یه دارو خوبش کرد خودش کارشو بلده ا

ببین شرایط هرکسی فرق داره من دهانه رحمم باز نبود ولی هفته ۱۸ سرویکس ۲۶ بود و سرکلاژ شدم انقباض هم ...

اها درسته.اخه گفت ۲۵ مرزه.و گفت کمه ولی خیلی هولم نکرد فقط خیلی ریلکس گفت باید پستری برات بذارم.ولی کلا بنظرم الان ۲۵ کمه.من سر بارداریای قبلیم توی اینماه مثلا۳۲ اینابودم که ۳۷ زایمان میکردم.انقدر اون ماماش منو ترسوند که گفت بارداریت ۵۰۵۰س رعایت  نکنی ۲۰ روز دیگه زایمان میکنی

اینم بگم

بعد سرکلاژ و پساری دیگه طول سرویکس مهم نیس و نیاز به چک کردنش نیس

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
2810