2777
2789

چند وقته رژیمی

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بخور بره 

حیف نیست محروم کنی خودتو 

نصفشو بخور

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید

یه دونه بخور و خودتو بزن به کوچه علی چپ

خیالت راحت اتفاقی نمیوفته 😁

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
آره دیگه مقدار زیادی کربوهیدرات و شکر میخوای بخوری اشکال نداشته باشه؟

من دوهفته نه برنج خوردم نه نان نه  شیرینی  نه حبوبات 

فقط سبزیجات خوزدم

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
من دوهفته نه برنج خوردم نه نان نه  شیرینی  نه حبوبات  فقط سبزیجات خوزدم

من ۸ ماه برنج و نون و میوه و حبوبات و…کلا کربوهیدرات و قند نخوردم

طی چند سال نزدیک ۴۰ کیلو کم کردم بدون شل شدن پوستم

چیت کردن انگیزه میده گاهی ولی نه طی دو هفته اولا رژیم شما کم کربوهیدرات بوده الان کرب زیاد بخوری بدنت شوک میشه صبوری کن به وزن دلخواهت رسیدی یا نزدیک شدی کم کم کرب غذات رو ببر بالا که شوک وارد نشه

اگه صرفا کالری شماری بود رژیمتون و همه چیژ میخوردید الان با خوردن کرب بالا بدنتون یهو شوک نمیشد

منظورم از شوک اینه که ممکنه وزنتون یه مدت دیگه پایین نیاد و سختتر از قبل میتونید به رژیم برگردید و خوب بخاطر تحریک انسولین ممکنه بی حالی رو هم تجربه کنید