2777
2789
خواهش میکنم  نه دیگه ، یکی رو امتحان کن ، تمرکز رو یکی  یا ارشد یا نظام

بله، احتمالا امسال همون نظام رو شرکت میکنم😅

شما ارشد چه رشته ای هستین یا میخواین بخونین؟

به نظرت من همین برق رو ادامه بدم یا MBA برم ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله، احتمالا امسال همون نظام رو شرکت میکنم😅 شما ارشد چه رشته ای هستین یا میخواین بخونین؟ به نظرت ...

برق گرایش الکترونیک 

ببینید به چی علاقه دارید  ، من عاشق رشتم هستم 

قطعا همینو ادامه میدم‌ ، دنبال شغل نیستم ، خوندنه کتاباشو دوست دارم 

برای ارشد تا علاقه نباشه موفقیتی هم نیست 

MBA هم‌جذابه تو ایران موقعیتش بهتره

کلا باید برید دنبال علاقه و استعداد 

ببین موقعی که کارشناسی بودی ، مفاهیم رو زود میگرفتی ، از بودن تو‌ کلاس و سرکله زدن با مفاهیم خسته میشدی یا نه خسته ات نمیکرد 

ببین پیشرفتت نسبت به بقیه همکلاسیات بیشتر بود یا نه 

اینارو بسنجی  متوجه  حضور استعدادت میشی 

اگه واقعا اینجوری نبودی ، برق رو‌ادامه نده

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

تا اینجا اینارو فهمیدم 

آزمونش یکی در میون آسون و سخته 

یه جزوه ای هست تحت عنوان کلید واژه آزمون ، تهییه کنید و کار با اونو یاد بگرید و خیلی مهمه و سر جلسه همراهتون داشته باشید و گرنه قبول نمیشید 

*مراقب قلبت باش چون اونه که دلیل زنده بودنته  *                                                                                    --> نگران چیزی نباش ، یه روز حتما حکمتشو میفهمی <--
برق گرایش الکترونیک  ببینید به چی علاقه دارید  ، من عاشق رشتم هستم  قطعا همینو ...

مرسی عزیزم

راستش خیلی علاقه ای ندارم و دوران کارشناسی به سختی سپری شد...

اما خب جریان بیماری و فوت پدرم هم بی تاثیر نبود و کلا کارشناسی بی انگیزه و فقط برای پاس شدن واحدهام سپری میشد

نمیدونم شاید علاقه مند شدم... گرایش من قدرت بود‌.

سلام اگه میتونید هزینه کنید من پیشنهاد میدم که ویدیو آموزشی تهیه کنید. هزینه ش مناسبه. منم تهیه کردم توی دوره مهر ماه شرکت کردم اکثر سوالاتش توی همین دوره بود. اکثرا از مبحث 13 بود. لینک دوره براتون میذارم. 

دوره آمادگی آزمون نظام مهندسی مکانیک

دوره آمادگی آزمون نظام مهندسی برق

سلام . من جاهای دیگه هم بچه ها برای آزمون پرسیده بودن بهشون گفتم. من داداشم پارسال آزمون برق شرکت کرد، قبول شد. هم کتاب رو خوند هم توی یه دوره شرکت کرد. مباحث 13 و 15 خیلی مهمه نشریه 110 هم مهمه. دوره های آمادگی زیاد هست ولی مثلا یه دوره بود که اسمش یادم نیست. مال یه مهندس بود. ولی پارسال خرید دوره آمادگی آزمون از یه مجموعه 2 ماه نگاه کرد قبول شد. لینکش دوره آمادگی آزمون  نظام مهندسی برق براتون میذارم. من خودم رشتم برقه میخوام سال دیگه آزمون بدم . 

مهم‌ترین ترفند و روش قبولی در آزمون نظام مهندسی تاسیسات برق، این است که شما  سوالات آزمون برق در سال‌های پیشین را مو‌به‌مو بخوانید و روش حلشان را عمیقا بلد شوید. این روش درصد قبولی شما را بالا می‌برد.  در  آزمون، ۶۰ سوال مطرح شده که سطح آن به سه دسته ساده، متوسط و پیچیده تقسیم بندی می‌شود.  اما حل بیشتر سوالات نیاز به زمان دارد و باید شما ترفندهای زیادی به خرج دهید. شما به تهیه دوره آمادگی آزمون نظام مهندسی طراخی برق ساختمان، می‌توانید به بیش از ۳۰ سوال آزمون پاسخ درست بدهید. هر متقاضی که به بیشتر از ۳۰ سوال آزمون جواب درست بدهد قطعا در آزمون قبول میشود. این آزمون هم مانند کنکور، به یک سری ترفند ها نیاز دارد و باید متقاضی عمیقا با سوالات آشنایی داشته باشد.