2777
2789
عنوان

دعا کنید لطفا ..........

| مشاهده متن کامل بحث + 3965 بازدید | 44 پست
وایییییییییییییی دوسالش بوده
مامان آرش مادر این بچه طفلک خودش طوریش نشده؟ یه جایی توی همین نینی سایت خوندم یه ماشین داشتن میرفتن مسافرت یه خانواده توش بودن از بالای کوه یه سنگ پرت میشه میخوره تو سر بچه در جا تموم میکنه
اینا دیگه خواست خداست و کاریش نمیشه کرد
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قصد بحث کردن ندارم
موضوع هم پزشکی نیست
فیزیکیه!
سرعت باد چند کیلومتر در ساعت باید باشه که یک سنگ بزرگ رو (اونقدر بزرگ که 8جای بدن کودک 2ساله بشکنه) 10 متتتتر اون طرف تر بندازه.

در ضمن
از کار افتادن کلیه,مثانه,بینایی و بزرگ شدن سایز سر در همه ی مرگ مغزی ها میتونه اتفاق بیافته اما به این سرعت دستگاه قطع نمیشه
کلی دنگ و فنگ داره. تازه اگه خونواده ی طرف سریع رضایت بدن که دستگاه جدا بشه
هوران...تابلو اتاق کودک/جهت دیدن نمونه کار و سفارش 09379071696
نه طوریش نشده داغ مامانه همینه همش می گیه چرا به من نخورد سنگ چرا به پاش نخورد . واقعا ادم نمی دنه چی بگه ؟ اره منم تواین 10روز اخیر این دومین خبره که شنیدم بچه فوت کرده .
درونت قلمرویی از آرامش است که می تواند همه نیکبختی هایی که خواهانشان هستی خلق کند (وین دایر)
خانومم من نه قصد دارم حال کسی رو خراب کنم نه اونقدر بیکارم که بشینم و تو این سایت بقول شما داستان سرایی کنم . برو شهردای منطقه 7ناحیه 2تهران بپرس بیمارستانشم بیمارستان خانواده ارتش تو خیابان کاج نزدیک سینما ایران تحقیق کامل کن .
درونت قلمرویی از آرامش است که می تواند همه نیکبختی هایی که خواهانشان هستی خلق کند (وین دایر)
مامان آرش جون الان زنگ زدم بیمارستان
درست گفتی
ببخشید
خودت که میدونی فضای نی نی سایت چه جوری شده
باز هم ببخشید بهت شک کردم!

البته هرکاری کردم نگفتن فوت کرده یا نه
بیچاره ها ترسیده بودن
گفت شما خبرنگاری؟؟؟!!!
خدا ایشالله به مادرش صبربده خیلی ناراحت شدم

کیانا خیلی حرص خوردم از دستت اخه کی مشکل روانی داره که از مرگ یه بچه خوشحال بشه که بخواد داستان سرایی کنه یا بقیه رو سر کار بذاره
لبخند زدن خیلی راحت تره تا بخوای به همه توضیح بدی چرا حالت خوب نیست
مامان سارا جون اینجا افراد روانی پیدا میشه
معلومه خیلی کم میای اینجا!
از افراد با تجربه ی اینجا بپرس ببین چه اتفاق های عجیب و غریبی که توی این سایت نیافتاده.
چه آدم های بیماری که نیومدن و با احساسات این همه خانم مخصوصا باردار بازی نکردن
چه کلاه هایی که سرمون نرفت

من هم که تحقیق کردم و تایید کردم متاسفانه این خبر درست بوده
بهرحال امروز که اومدم دوباره سایت سوم کیارش عزیز بوده . باز دوستان می گم برای ارام شدن مامانو وباباش فقط دعا کنید .
فروش ساکس پروکسی با قیمت مناسب , سرعت نور , پشتیبانی 24 ساعته , 100 % تضمینی شده با قوی ترین سرورها – سرعت امنیت کیفیت شعار ماست اطمینان شما سرمایه ماست - برای کسب اطلاعات بیشتر با ما درتماس باشید.
شماره ی تماس:09302890658
yahoo id : amir_753@yahoo.com