2777
2789
عنوان

این دایی ابراهیم که میگن کیه؟؟؟

22531 بازدید | 59 پست

بچه ها من متاسفانه طلسم جنون برام زدن دنبال راهکارم

توی سایت یه چیزایی شنیدم بیاین بهم برا باطل السحر راهکار بدین بعد درباره سایت دایی ابراهیم چی میدونین؟؟

کاش میتونستیم،برای از دست دادن دنیا نترسیم……ترس از شِرْک هم پنهان تره…...(ترسِ از دست دادن)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از کجا مطمنی طلسم داری؟

توی قبرستان گبری شمال برام چالش کردن

حالم واقعا بده توهم نزدم واقعا بدحالم 

جا نیست بگم ولی اگه جام بودین تحمل نمیتونستین کنین

کاش میتونستیم،برای از دست دادن دنیا نترسیم……ترس از شِرْک هم پنهان تره…...(ترسِ از دست دادن)

برای دفع سحر

شکر خدا که نام علی در اذان ماست ما شیعه ایم و عشق علی هم از آن ماست★ذکر علی عبادت مختص شیعه است این اسم اعظم است که ورد زبان ماست★با هر نفس علی شده ذکر لبم مدام این "یاعلی" همیشه رفیق لبان ماست★از "یاعلی" زبان و دهان خسته کی شود؟ اصلا زبان برای همین در دهان ماست★دنیا و آخرت به خدا نیست جز علی بغض علی جهنم و حبش جنان ماست★ما را گمان کنم ز علی آفریده اند عشقش سرشته در گل ما، بند جان ماست★ما شیعه زاده ایم، خدا را هزار شکر این شیعه زادگی شرف خاندان ماست★ما عاشق علی شده ایم و بدون شک این هم ز پاکدامنی مادران ماست★ما را چکار غیر علی را؟ فقط علی آری علی علی به خدا آب و نان ماست★پیرم که سایه اش همه دم مستدام گفت عشق علی همیشه و هر جا نشان ماست ❤❤❤فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤❤❤
بیشتر ببینید

بچه ها من وضعم خرابه 

نامرد ۳،۴سال پیش سحر زده 

تا ۶ماه دیگه بازد باطل کنم

تو این مدت به هر کی شک کردم به جز این زن بدکاره

میگم از کجا فهمیدی تو کدوم قبرستونه میشه بیشتر بگی🙏

ببین همه چی از یه خواب شروع شد من اصن اهل رفتن پیش دعا نویس نبودم حالا فقط خوابمو برا تعبیر به خالم گفتم گویا دخترخالم سالهاست مدیومه اما نگفته بعد اون به خالم گفته روز عید موکل طلسممو کنارم دیده ولی خالم  نتونسته به ما بگه ترسیده  بعد خوابم این بود که هی بهم میگفتن توی ۲۵سالگی میایم دنبالت میمیری 

منم ترسیدم  ولی اونا به جای تعبیر خواب گفتن حالا یه استخاره بگیر

توی استخاره کاملا تایید شد طلسم دارم

بعدش

میگم از کجا فهمیدی تو کدوم قبرستونه میشه بیشتر بگی🙏

بعدش با اینکه اهل اینکارا نیستم مجبور شدم سرکتاب بگیرم حتی آدرس زنه رو هم داد جایی که چال شده هم داد ولی گفت قویه دربیارین بدتر میشه حتی گفت من نمیتونم ابطال کنم کسی هم نمیشناسم تو ایران که  بتونه مگر ترکیه

درضمن من علائم زیاد داشتم 

ببین همه چی از یه خواب شروع شد من اصن اهل رفتن پیش دعا نویس نبودم حالا فقط خوابمو برا تعبیر به خالم ...

میبشه درخواست دوستی مو قبول کنی منم مثله خودتم😭🙏

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
میبشه درخواست دوستی مو قبول کنی منم مثله خودتم😭🙏

درخواست دوستی ندادی عزیزم

بعدش با اینکه اهل اینکارا نیستم مجبور شدم سرکتاب بگیرم حتی آدرس زنه رو هم داد جایی که چال شده هم داد ...

ای وای  پس دنبالش باش

میدونی منم مثله خودتم بخدا شدم خونه نشین بیست و یک سالمه یدونه خواستگار ندارم تو خونمون همیشه جنگ و دعواست شب و روز گریه میکنم به هیچ جایی نرسیدم روز به روز داره وضع مالیمون داغون میشه هر جا میرم سرکار مشکل برام پیش میاد کارم ول میشه تا الان ۴جا کار کردم همش دعوام میشد با همکارا الآنم چند روز پیش صاحب کارم کلاهبرداری کرده بود کارم ول شد حس میکنم یه چیزی هست امیدم رو به این زندگی از دست دادم بنظرت چ کنم😭

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤