2777
2789
عنوان

السلام علیک یا اباصالح 🥺😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 21921 بازدید | 3304 پست

خوندم ان شاءالله همگی حاجت روا بشیم

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
@everr_green     @تاول     @sarire     @هیواا     ...

مرسی

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@saberehhhhhh   @ngrhtm     @مارالm   @لیموجنوب     @مائ ...

خیلی ممنونم مهربونم 

اجرت با صاحب الزمان😘

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
@everr_green     @تاول     @sarire     @هیواا     ...

ممنون از یادآوری قشنگت 

دوستان عزیز حاضر در تاپیک  لطفا برای برادرزادم دعا کنید که زودتر خوب بشه و بتونه مهر مدرسه بره بعد عمل جراحی که داشته  یکم ناخوش احواله لطفا براش دعاکنید هرجور که صلاح میدونید همش 7سالشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

@رونیا83     @امیرعلی_نفس_مامانش     @جبرائیل     @nijkhbbbbb ...

ممنونم عزیزم

مثل همیشه عالی

ثابت قدم باشید❤🌼

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
🍃همه زندگی جاهای خالی زندگی‌ام را یکی یکی نگاه می‌کنم ولی جای خالی تو را پیدا نمی‌کنم. تا وقت ...

چقدر زیبا و البته مایه تاثر و تامل 🥺 

اللهم عجل لولیک الفرج 

التماس دعا

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
ممنون از یادآوری قشنگت  دوستان عزیز حاضر در تاپیک  لطفا برای برادرزادم دعا کنید که زودتر ...

سلام چشم حتما براش آیه الکرسی میخونم

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

💟حرف زدن با امام زمان(عج)

🌹مرحوم آیت الله میلانی میفرمودند:

💠هر روز بنشینید یک مقدار با امام زمان درد

💠و دل کنید. خوب نیست شیعه‌ روزش

💠شب شود و شب‌اش روز شود و اصلاً به یاد او

💠نباشد. بنشینید چند دقیقه ولو آدم حال‌ هم‌

💠نداشته باشد، مثلاً از مفاتیح دعایی بخواند،

💠با همین زبان خودمان سلام و علیکی با آقا کند.

💠با حضرت درد و دلی کند.

🌹آیت الله بهجت می فرمود:

💠بین دهان تا گوش شما کمتر از یک وجب است.

💠قبل از اینکه حرف از دهان خودتان به گوش

💠خودتان برسد، به گوش حضرت رسیده است.

💠او نزدیک است، درد و دل‌ها را می‌شنود.

💠با او حرف بزنید و ارتباط برقرار کنید.

🌹در زمان حضرت امام هادی علیه السلام

💠شخصی نامه‌ای نوشت از یکی از شهرهای دور

💠نامه‌ای نوشت که آقا من دور از شما هستم.

💠گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم،

💠به هر حال چه کنم؟

🌹حضرت در جواب ایشان نوشتند:

💠«إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک‏»

💠لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو.

💠ما از شما دور نیستیم.

📚بحارالانوار/ ج53/ ص306

•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•

ممنون از یادآوری قشنگت  دوستان عزیز حاضر در تاپیک  لطفا برای برادرزادم دعا کنید که زودتر ...

برای سلامتی زودتر برادر زاده عزیزتون پنج بار حمد میخونم هدیه به امام زمان 💚🙏

@reyyhaan     @سپهرآد     @hamsarram_eshgham     @__ترمه__ & ...

اللهم عجل لولیک الفرج 🙏🏻

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

🖤🏴اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحمَّدٍ و علی الِ محمّدٍ کَما صَلَّیتَ علی ابراهیمَ و علی الِ ابراهیمَ انَّکَ حَمیدٌ مَجیدٌ،اللّهُمَّ بارِک علی مُحمَّدٍ و علی الِ محمّدٍ کَما بارِکتَ علی ابراهیمَ و علی الِ ابراهیمَ انَّکَ حَمیدٌ مَجیدٌ

شما که تو دلت نی نی داری   آره شما که با فرشته ها فامیل شدی  به اون بالاییا وصل شدی برا حوایج من دعا میکنی؟  مرسی

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ