2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
دوازده شب تو بیمارستان بستری شد چون از عفونت گوشش بود ک خونش هم عفونت کرده بود بعد خوب شد 

من بچم پنج روزه تب داره حدودا ۳۸وخرده و گاهی کمتر..بردم دکتر سفسکیم واستامینفن داد.حالاخاستم دوباره ببرم ازمایش بده بردم یه زنه گف قاروقه هل داد گفت ببر خوب میشه نبر دکتر

من بچم پنج روزه تب داره حدودا ۳۸وخرده و گاهی کمتر..بردم دکتر سفسکیم واستامینفن داد.حالاخاستم دوباره ...

قاروق ببر ولی حتما برای دکتر و اینا هم پیگیر باش دکتر خوب ببر بی دلیل بچه تب نمیکنه انشالله چیزی نباشه و همون در حد قاروق

2804
قاروق ببر ولی حتما برای دکتر و اینا هم پیگیر باش دکتر خوب ببر بی دلیل بچه تب نمیکنه انشالله چیزی نبا ...

الان گوش شیطون کر خداروشکر اومده بهتره بیحال نیست.بنظرت ببرم دوباره ازمایش؟نکنه عفونت داشته باشه..ازیه طرفم اذیت میشه موقع ازمایش.حالاخانواده میگن خوبه ولش کن دیگه

قاروق ببر ولی حتما برای دکتر و اینا هم پیگیر باش دکتر خوب ببر بی دلیل بچه تب نمیکنه انشالله چیزی نبا ...

ازوقتی امدیم گوش شیطون کر شکرخداخوبه.بنظرت ببرم ازمایش بده میترسم عفونت باشه؟خانواده مبگن بچه خوبه ولش کن.موقع ازمایشم اذیت میشه

ازوقتی امدیم گوش شیطون کر شکرخداخوبه.بنظرت ببرم ازمایش بده میترسم عفونت باشه؟خانواده مبگن بچه خوبه و ...

اگه خدایی نکرده عفونت داشته باشه علائم داره اگه حالش خوبه فعلا دست نگه دار تا یکم جون بگیره یه چکاپ ببر،اگه استرسی هستی و میخوای خیالت راحت بشه ببر آزمایش

2805