دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
حیف که از جنس شبید و حاکم به خاک تنم. خاک شم اگه یه روزی از خاکم دل یکنم. از خزرتا خلیجفارسجایزخمقدیمیگلولههاستمگه میشه خاکتو به بیگانه داد. . خائن شرمنده از اینه هاست هر چند خوب و ید نزدیک میشود اغاز انهدام گریه نکن وطن (((( شاهین نجفی)))))) (((( روزی پدری دختر خودش رو تو قمار میبازه خبر به گوش دختره میرسه فرار میکنه پناه میبره به عابد شهر نیمه های شب دختر میفهمه عابد بهش چشم داره و میخواد بهش تجاوز کنه فرار میکنه به سمت جنگل تو جنگل کلبه چوبی میبینه میره تو کلبه میبینه چند تا پسر مست دارن مشروب میخوردن از ترس و خستگی از حال میره وقتی به هوش میاد کلی پتو روش بوده وقتی میره بیرون میبینه جلوی کلبه چند تا پسر مست از سرما افتادن یخ زدن و مردن میره وسط شهر جار میزنه :((از قضا روزی حالم این شهر شوم وسط شهر ۲ میخانه بنا خواهم کرد جان صد شیخ به یک مست فدا خواهم کرد که نگویند مستان ز خدا بیخبرن ))
حتما جدیدا کاغذ رو حذف کردن مثل بقیه ارگان های دولتی
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حتما جدیدا کاغذ رو حذف کردن مثل بقیه ارگان های دولتی
نه ۳تا کاغذ بود که دادن بهم و تو یه پوشه گداشتن ولی بعد که تو سیستم زدن ندادن بهم
میترسم فردا که بخوام برم پزشک قانونی اونارو بخوان
فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
نه ۳تا کاغذ بود که دادن بهم و تو یه پوشه گداشتن ولی بعد که تو سیستم زدن ندادن بهم میترسم فردا که بخ ...
فکر نمیکنم بخوان عزیزم
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲
شوهر اشغال منم دیروز لگد زد بهم پام کبود شده من بیچاره هیچکس پشتم نبس بابام پشتوانم نیس نمیتو ...
من شکایت نکردم که براش احضاریه بره
فقط میخوام مدرک جمع کنم که حداقل از قانون بترسه و غلط کنه منو بزنه
تو هم اگه میتونی فعلا مدرک جمع کن خدای تو هم بزرگه
عزیزم منم همچین پشتوانه ای ندارم یه بچه۱۵ماهه هم دارم ولی از آدم ظالم متنفرم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آفرین به جسارتت اگر بری پزشک قانونی و مدرک جمع کنی راحتتر میتونی طلاق بگیری
خانوادم مخالف بودن که برم گفتن اولین بارش هست گذشت کن
ولی گفتم اگه اینار بگذرم دفعه های بعدم میگذرم
1
5
10
15
20
25
30
35
40