2777
2789
عنوان

تجربه من از بیماری دست و پا و دهان

88454 بازدید | 50 پست

نشانه و به قولی علائم این مریضی باتب و شکایت از گلو درد  تو بچه های بزرگتر، میگن بزرگتر ها نمیگیرن و نادر اما اگرهم بگیرن سخت و سنگین از شروع علائم تا پایان بیماری دقیقا ۷ روز تا نهایت ده روز .بچه ها تب شدید میکنن گاهی تا ۳۹ هم میرسه که تا سه شب هم ادامه داره که من خودم با پروفن کودکان و شیاف استام...کنترل میکردم هرسه شب ، بعد از شیوع علائم غذا خوردن بچه خیلی کم میشه به خاطر آفت و زخم های دهان و گلو ، اجبار نکنین غذا بخورن چون واقعا درد دارن اما آب بهشون بدید و همینطور شیر نه خیلی سرد و نه خیلی گرم هم دمای محیط . اما علائم پوستی اولش با خارش شروع میشه بعد لکه قرمز مثل پشه خوردگی وبعد لکه ها شروع می کنن سفید شدن  و آب دار شدن و شدیدا هم خارش دارن و اینم بگم تو هرکسی یه شکلی برا بعضی جوشای ریز بعضیا مثل بچه من دونه های درشت آب دار، اما برای اینکه مطمئن باشی که همین ویروس باید فقط روی کف پا کف دست و دهان و دور مقعد باشه .... اول اینکه بگم جلو این تاولا رو نمیشه گرفت تا دورش بگذره  و طی بشه فقط چون خیلی میخارن ببرینشون با آب ولرم بشورین خوب خشک کنین، وبعد پماد کالامین بزنین روزی سه بار اینکارو تکرار کنین تا اون خارش شدید تسکین پیدا کنه و شربت هیدروکسیزین بدید شبی یک مرتبه ... منم خودم این ویروس و تجربه کردم خیلی بیماری سخت و دردناکی واقعا صبور باشین برای بچ ها تون 

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسم این بیماری چی هست؟ 

بیماری دست و پا و دهان که تو فصل تا بستان و اوایل پاییز شایع  ... بین بچه هاست .... اما اگر بزرگترام از بچه ها بگیرن خیلی سخته که متاسفانه  منم از دخترم گرفتم 

من پسرم فقط انگار لکه های حساسیتی بود تاول شکل نبودن نیاسین اگر درست بگم و دیفن هیدرامین دکتر داد رو ...

خدا پسرتون و حفظ کنه عزیزم تو هرکسی یه شکل خودشو نشون میده فقط باید حتما کف دست و پا باشه .  بله هر دکتر ی تجویزی داره که فقط برای تسکین خارش و درد

پسر منم همین علایمو داشت با تب ولرز شدید شروع شد و تبش اصلا پایین نمیومد با دکتر تزریق سرم پایین اورد 

روز بعد از درد گلو ناله میکرد و بعدش طی دو روز دست و پا و گوش و دور دهان اطراف مقعد دونه زد فک کردم ابله مرغونه دکتر بردم گفت شاید آبله میمون باشه خیلی استرس دارم

الان هم که اتفاقی تاپیک شما رو دیدم

یعنی ویروس دست وپا و دهانه؟؟؟

پسر منم همین علایمو داشت با تب ولرز شدید شروع شد و تبش اصلا پایین نمیومد با دکتر تزریق سرم پایین اور ...

عزیزم در نهایت تشخیص دکتر چی بود؟ آبله میمونی داشت بچه تون یا این بیماری دست و پا و دهان

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.
عزیزم در نهایت تشخیص دکتر چی بود؟ آبله میمونی داشت بچه تون یا این بیماری دست و پا و دهان

متاسفانه دکترا اصلا نتونستن تشخیص بدن😑😑😑  من با کمک همین تاپیکای نی نی سایت متوجه شدم بیماری دست و پا و دهان بود الان بعد از گذشت چندین ماه ناخونش داره میفته

متاسفانه دکترا اصلا نتونستن تشخیص بدن😑😑😑  من با کمک همین تاپیکای نی نی سایت متوجه شدم بیماری ...

دقیقاً منم با همین تاپیک ها متوجه شدم. بالاخره تجربیات مامانها خیلی کمک میکنه

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.
متاسفانه دکترا اصلا نتونستن تشخیص بدن😑😑😑  من با کمک همین تاپیکای نی نی سایت متوجه شدم بیماری ...

عزیزم دخترت خوب شد؟یعنی‌اینقد زخمش ب بود که ناخنش افتاد؟دختر منم‌پا و مقعد و باسنش‌دونه زده .حس میکنم‌همین بیماری رو داره .بی اشتها و تهوع داره .شیرخوار هست

عزیزم دخترت خوب شد؟یعنی‌اینقد زخمش ب بود که ناخنش افتاد؟دختر منم‌پا و مقعد و باسنش‌دونه زده .حس میکن ...

این بیماری جدیدا خیلی شایع شده 

بله خوب شد بعد از گذشت چندماه و بعد از بهبودی ناخونش افتاد