جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
سلام استارتر عزیز خوب هستین؟ ببخشید شما تونستین پماد دکتر عشقی رو سفارش بدین؟ بهشون زنگ زدین یا پیام دادین؟برای برگشت رنگدانه هست درسته؟ میشه شماره ای که پاسخگو بودن و سفارش دادید رو برام بفرستین ممنونم
من سی ساله درگیرم،از۱۰ سالگی بعد زایمان لکه ها به شدت زیاد شد،فقط این پماد اگر به طور مداوم ص ...
سلام وقت بخیر . ببخشید شما که کرم ایشونو استفاده میکردین خواستم بپرسم برای شما هم این کرم دیر و سخت پاک میشد از رو پوستتون؟ برای من پاک نمیشه با شستشو . همچنان جایی که کرم زدم زبر هست و پماد پاک نمیشه مگه اینکه یه روز نزنی و در اثر شستشوی زیاد بره دیگه کم کم . خواستم بدونم برای شما هم همین بود و طبیعیه؟
سلام وقت بخیر . ببخشید شما که کرم ایشونو استفاده میکردین خواستم بپرسم برای شما هم این کرم دیر و سخت ...
بله یه ذره لیزه و سخت پاک میشه،البته با آب و صابون راحت پاک میشه،مال منم اون قسمتها یه ذره زیر میشه اما اوایل استفاده اینجوری میشه بعد پوستم عادت میکنه