2777
2789
فدای شما شم من ۴۲ سالمه همینجوری پوستم داره روند میانسالی میره اینم اینطور شده خیلی حالم بده،چی کشید ...

عزیز دلم منم ۴۰ سالمه ،یه مدت رو دستم زده بود داشتم دیوانه میشدم مدام لکه ها رو با پوست گردو میپوشوندم ،اما همیشه سال که گردو نیست 

من مطمینم که خوب میشی ،همراه با این پماد هر روز سیاهدونه وعسل بخورید،کلم و اسفناج هم مصرف کنید،بچه هم دارید؟ من بعد زایمان اوضاعم افتضاح شد ،شوهرتون چیزی نمیگه؟ دوستتون روشنه یا تیره؟

عزیز دلم منم ۴۰ سالمه ،یه مدت رو دستم زده بود داشتم دیوانه میشدم مدام لکه ها رو با پوست گردو میپوشون ...

بله یه دختر دارم ۱۹ساله ،نه همسرم گفت حتی تمام صورتتو بدنتو بگیره برام همونی واقعا هم همدردی و همکاری داره الانم گفت ما که همه راههارو رفتیم اینم انجام میدیم ،من رو دستانم دوره‌ای سفید دارم به اونام بزنم؟ بگم دوتا میفرستن؟پوستم روشنه ،

خیلی دوست دارم بیشتر آشنا شم وبراتون کادویی ارسال کنم بابت محبتت ،نمیدونید چقدر امروز امید دادی بهم گمان نمیکردم حتی جوابمو بدید،خدا جواب مهربونیت رو بده که کمک ماها کردی امروز، الهی شکر برای بودن شماها 

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلم منم ۴۰ سالمه ،یه مدت رو دستم زده بود داشتم دیوانه میشدم مدام لکه ها رو با پوست گردو میپوشون ...

رو دستام هم دونه های سفید دارم...اشتباه تایپی شد

بله یه دختر دارم ۱۹ساله ،نه همسرم گفت حتی تمام صورتتو بدنتو بگیره برام همونی واقعا هم همدردی و همکار ...

عزیزم چقدر مهربونی، همین که بفهمم درمان شدید یه دنیا خوشحالم میکنه،چون دقیقا درکتون میکنم درد روحی این بیماری خیلی بیشتر از درد جسمیشه 

برای دست و صورت عالی جواب میده برای آرنج و زانو سخت تر 

برای صورتتون نیم درصد بگیرید ،برای دستتون یک درصد

الان من یک‌ماهه دوباره بعد سه سال شروع کردم به درمان ببینید لکه ام چقدر کمرنگ شده

خدارو شکر الهی هیچوقت نبینی این لکه ها رو دستت باشه مهربونی شما رو خیلیا ندارن ،من برا خودم وظیفه میدونم و خیلی خوشحال میشم جبران کنم، میترسم بعدا برگرده و کسی نباشه این کرمو بفرسته برام،،وای خدا خوشحالم خوشحالللل، مرسی واقعا ممنون روی ماهتون ماچچچچچ حسابی میکنم خواهرم سپاس فقط سپاس

خدارو شکر الهی هیچوقت نبینی این لکه ها رو دستت باشه مهربونی شما رو خیلیا ندارن ،من برا خودم وظیفه می ...

قربونت برم مهربون ،کاری نکردم انشالله خوب بشی منم کیف بکنم از حال خوب شما ،فقط یادت باشه بعد از اینکه کامل خوب شدی هفته ای دوبار بزن تا برنگرده،من سه سال نزدم برگشت یه مقدار ، مرتب و دقیق هم بزن مصرفش راحته چون سریع جذب میشه ،میبوست بهترینها رو از خدا برات میخوام

قربونت برم مهربون ،کاری نکردم انشالله خوب بشی منم کیف بکنم از حال خوب شما ،فقط یادت باشه بعد از اینک ...

ایجانم عزیز دلم ممنونم لبت بخنده همیشه تنت سلامت باشه چقدر ممنونم برای محبتت بانو جان ،برات یاسین میخونم هرچی دلته بهش برسی و نیت میکنم ذخيره عقلای توی عزیزم باشه بعد ۱۲۰ سال عمر وسلامتی و شادکامی ،چشم حتنا اینکارو می‌کنم منو مدیون خودت کردیا دوست جانم

خانومی درخواست دوستی دادم تا انشالله به زودی زود خبر درمان شدنت رو بشنوم    

خیلی ممنون بله دیدم یه پ بدید صفحتون برام بمونه،مرسیییییییییییییییییی ازتون😇😇😇😁😁

ایجانم عزیز دلم ممنونم لبت بخنده همیشه تنت سلامت باشه چقدر ممنونم برای محبتت بانو جان ،برات یاسین می ...

ممنون از دعای قشنگت ،هیچ دینی در کار نیست عزیز دلم وظیفم رو انجام دادم   

قربونت برم مهربون ،کاری نکردم انشالله خوب بشی منم کیف بکنم از حال خوب شما ،فقط یادت باشه بعد از اینک ...

خخخ عقبا    عجبا آبروی آدمو میبره کیبوردا😄😄

ممنون از دعای قشنگت ،هیچ دینی در کار نیست عزیز دلم وظیفم رو انجام دادم    

فدات شم عاخخخخه ،خانمی یه دونه باشی مرسی گلممم،محبتت تا عمر دارم یادمه