یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلام استارتر عزیز خوب هستین؟ ببخشید شما تونستین پماد دکتر عشقی رو سفارش بدین؟ بهشون زنگ زدین یا پیام دادین؟برای برگشت رنگدانه هست درسته؟ میشه شماره ای که پاسخگو بودن و سفارش دادید رو برام بفرستین ممنونم
من سی ساله درگیرم،از۱۰ سالگی بعد زایمان لکه ها به شدت زیاد شد،فقط این پماد اگر به طور مداوم ص ...
سلام وقت بخیر . ببخشید شما که کرم ایشونو استفاده میکردین خواستم بپرسم برای شما هم این کرم دیر و سخت پاک میشد از رو پوستتون؟ برای من پاک نمیشه با شستشو . همچنان جایی که کرم زدم زبر هست و پماد پاک نمیشه مگه اینکه یه روز نزنی و در اثر شستشوی زیاد بره دیگه کم کم . خواستم بدونم برای شما هم همین بود و طبیعیه؟
سلام وقت بخیر . ببخشید شما که کرم ایشونو استفاده میکردین خواستم بپرسم برای شما هم این کرم دیر و سخت ...
بله یه ذره لیزه و سخت پاک میشه،البته با آب و صابون راحت پاک میشه،مال منم اون قسمتها یه ذره زیر میشه اما اوایل استفاده اینجوری میشه بعد پوستم عادت میکنه