2777
2789
باشه دوستم چقدر خوبه آدم هایی مثل شما هستن توی این دنیا که با جون و دل کمک می‌کنن خوشحالم باهات آشنا ...

نظر لطفته عزیز دلم ،ماها که این بیماری رو داریم فقط همدیگه رو میتونیم درک کنیم ،منم خیلی سختی کشیدم سی ساله مبتلا هستم ،از نوجوانی 

الآنم نمیدونم بعد قطع کردن این کرم چه اتفاقی برام میوفته،سپردم به خدا،فعلا که حال روحیم خوبه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظر لطفته عزیز دلم ،ماها که این بیماری رو داریم فقط همدیگه رو میتونیم درک کنیم ،منم خیلی سختی کشیدم ...

آره به خدا منم هر جا  افرادی رو میبینم ویتیلیگو دارن واقعا از ته قلبم ناراحت میشم چون دید افراد جامعه به این بیماری خوب نیس.نه چیزی نمیشه اصلا نترس فقط حتما ضدآفتاب بزن و اینکه شنیدم هر موقعی لک زد باز دارو بزنی محو میشه .دارو راحت گیرت میاد؟؟

آره به خدا منم هر جا افرادی رو میبینم ویتیلیگو دارن واقعا از ته قلبم ناراحت میشم چون دید افراد جامع ...

من یه دارو خانه آشنا دارم هر وقت سفارش دادم برام بیست تایی آورده ،الان حدود چهل تا دارم هر وقت به ده تا برسه دوباره میگم بیاره،باید آشنا داشته باشی

نظر لطفته عزیز دلم ،ماها که این بیماری رو داریم فقط همدیگه رو میتونیم درک کنیم ،منم خیلی سختی کشیدم ...

منم از ۹ سالکی الان ۲۵ ساله درگیرم .تا یادم میاد این لکه ها بوده .واقعا خسته شدم دلم پوست سالم میخواد.دوست دارم مثل بقیه باشم😔

آره به خدا منم هر جا افرادی رو میبینم ویتیلیگو دارن واقعا از ته قلبم ناراحت میشم چون دید افراد جامع ...

ترس بزرگ من تو زندگیم اینه که بچه هام مبتلا بشن،چون تو خانواده ما به شدت ارثیه

منم از ۹ سالکی الان ۲۵ ساله درگیرم .تا یادم میاد این لکه ها بوده .واقعا خسته شدم دلم پوست سالم میخوا ...

انشالله بهش برسی،راستس من ده سالی با کرم دکتر عشقی رفتم جلو اما بعدش یهو خیلی زیاد شد ،اگرم میخوای کرم دکتر عشقی رو استفاده کنی اصلا نباید قطعش کنی

منم واقعا همش در حال پوشاندنشون بودم ،یه مهمونی یا باغ دعوت میشدم عزا می‌گرفتم ،تا حالا ندیدن؟

نه توی دید نیس فقط شوهرم میدونه .نمیتونم لباس آستین کوتاه بپوشم یا لباس مجلسی حتما باید آستین دار باشه و زانوهامو میپوشونم

انشالله بهش برسی،راستس من ده سالی با کرم دکتر عشقی رفتم جلو اما بعدش یهو خیلی زیاد شد ،اگرم میخوای ک ...

راستش من اصفهانم با خانم دکتر صحبت کردم اول اینکه برای همه بدن دارو نمیده  دوم اینکه راستش میترسم استفاده کنم بیشتر بشه

راستش من اصفهانم با خانم دکتر صحبت کردم اول اینکه برای همه بدن دارو نمیده دوم اینکه راستش میترسم اس ...

توی اصفهان خییییلی زیاده ،منم فامیل مادرم اصفهانی هستند و پنجاه درصدشون مبتلان