2777
2789

من یه لحظه فکر کردم خارجی جایی هستم

هر چی برمیداشتم میگفت اون تلخه ها الکل داره ها 

میگفتم نگاه روش نوشته بدون الکل 

میگفت نه الکل داره نبر

😅🤣🤣😂😂😂😂

شوهرمم متعجب شده بود 

بعد رفتم یه ماءالشعیر میوه ایی برداشتم گفتم اینکه الکل نداره 

گفت نه اون خوبه 🤣🤣😂😂😂

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصن مگه الکل دار وجود داره تو سوپر😐

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥.    https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14104023&slug=%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1
بیشتر ببینید
کجا بود؟ادرس بده🤣🤣🤣🤣

اهوازه 

نمیدونم فازش چی بود

شوهرم میگه شاید تاریخ مصرفشون گذشته بوده الکلی شده بودن

اهوازه  نمیدونم فازش چی بود شوهرم میگه شاید تاریخ مصرفشون گذشته بوده الکلی شده بودن

تا مخمر نزنی الکل نمیندازه اخه🤣🤣🤣

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔

راست میگه هوفنبرگ و چند مدل دیگه هست الکل دارن روشم مینویسن نداره

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
بیشتر ببینید
تا مخمر نزنی الکل نمیندازه اخه🤣🤣🤣

ما که اینکاره نیستیم خبر نداریم والا😂😂🤣🤣🤣😂😂

پشمام ریخت از بس هر چی برمیداشتم میگفت الکل داره 

بهم میگفت جوجو قهوه رو بردار خوشمزه اس 😂🤣🤣😂😂😂

جو جو ایستک😂😂🤣🤣😂😂😂🤣 فکر کنم ایستگاه مون کرده بود اما خیلی جدی بود 

امکان ندارع مارک ایرانی الکل داشته باشه، احتمالا مالت بوده که تلخه این بنده خدا فکر میکردم الکل داره 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...