2777
2789
سلام دوستای عزیز اسباب بازی هام قیمت هاشون عالی هست...با جاهای دیگه هم مقایسه کنید.کلا چون مستقیم از وارد کننده میگیرمشون... کسانی که تلگرام دارن،گروه تلگرام هم دارم شماره تماس: 09353525425 واتس اپ هم دارم ولی گروه ندارم. من هفته ای یک بار ارسال دارم، اوایل هفته داخل تهران و کرج: با پیک و یا پست شهرهای دیگه: پست یا تیپاکس یا در صورتی ه خرید زیاد باشه با باربری
برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
آپلود عکس آپلود عکس تخته مگنتی وایت برد و تخته سیاه: تخته سیاه گچ و تخته پاک کن داره.تخته وایت برد هم ماژیک داره.شکلک های مگنتی روی تخته وایت برد چسبانده میشن.یک دفترچه راهنما هم داره که توش برای ساخت تصاویر مختلف راهنما داره و کودک طبق اون، مثلا گاو یا تراکتور و... رو درست میکنه قیمت: 25
ست اتاق خواب آپلود عکس ست آشپزخانه آپلود عکس آپلود عکس ست سرویس بهداشتی آپلود عکس آپلود عکس همه مدل هاش: آپلود عکس لوازم خانه: قیمت هر ست 28. در صورت خرید کل مجموعه قیمت : 159

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آپلود عکس صفحه مگنتی: مهره ها توسط قلم مگنتی حرکت داده میشن تا به مقصد برسن قیمت:25 یک صفحه طلقی روی سطح اسباب بازی هست.کودک قلم مگنت رو میذاره روی صفحه طلقی، و گوی رو که زیر صفحه هست حرکت میده و به انتهای مسیر میرسونه.دوتا هم قلم داره که میشه دو نفری بازی کرد و مسابقه دا...ابعادش28*28 هست. خیلی خوشم اومد
آپلود عکس آپلود عکس لگو (بریکس) 100 تکه چوبی.قیمت: 52000 با این قیمت هیچ جا پیدا نمیکنید.... خانم های گروه تلگرام از این داشتن، خیلی راضی بودن
آپلود عکس برش میوه چوبی: قیمت 41. بین قطعات، چسب پارچه ای وجود داره( همونایی که کفشای چسبی دارن) وقتی بچه با چاقو سعی میکنه جداشون کنه،صدای خرچ خرچ میده و بچه خوشش میاد. برای آموزش قطعات هم شکل و هم رنگ هم به کار میاد...کیفیت میوه های این از عکس بعدی بیشتره. آپلود عکس اینم سطلش: آپلود عکس نمونه دیگر برش میوه چوبی.قیمت:35
آپلود عکس برش میوه چوبی صفحه ای: بین قطعات چسب پارچه ای هست و کودک با چاقو برش میده... به عنوان پازل هم میشه استفاده بشه، شما یک قطعه رو مچینید و از بچه میخواید شبیهش رو براتون پیدا کنه. قیمت 21
آپلود عکس نخ کش خروس: موقعی که کودک نخ رو به دنبال خودش میکشه، خروس ها به نوبت به صفحه نوک میزنن و صدای قشنگی ایجاد میکنن. قیمت :12500
آپلود عکس آپلود عکس قلاب و ماهی + مهره و میله بسیار جذابه...مهره و میله رو همه بچه ها دوست دارن و به حرکات ریز دستشون کمک میکنه، باعث میشه دقتشون زیاد بشه قلاب و ماهی هم خیلی جالبهف بچه قلاب رو میذار رو ماهی و از ستون بیرون میاردش.باهاش میشه رنگ ها رو هم آموزش داد، یا تعداد رو قیمت 30
آپلود عکس خانواده چوبی: دست ها و پاهاشون حرکت میکنن.خیلی زیبا هستن.چون سبکن، برای بیرون از منزل و مسافرت هم خیلی خوبن قیمت 29
آپلود عکس آپلود عکس اسب و مرد اسب سوار وقتی نخ رو کودک به دنبال خودش میکشه، سر اسب و اسب سوار به نوبت بالا و پایین میره. اندازه یک دست. قیمت : 15
آپلود عکس مخصوص خوش سلیقه ها موقعی که نخ جلوی اردک یا مرغ رو میکشیم، بال ها و تخم مرغ ها میچرخن. خیلییی نازه، طولش هم حدودا 35 سانت هست و واقعا نسبت به قیمتش می ارزه قیمت 33 با 3 تومن تخفیف: 30 تومان!!!!!!!!!!!!!!!!