2777
2789
عنوان

از دست این شوهرم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 11191 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان
ببخشید که بین حرفاتون رفتم
راهی جون مرسی عزیزم حتما میخونم

ابینه جون اره ریشه اصلی همینه اصلا نمیشه وابستگی اش کم بشه میگم خیلی وابسته ای میگه نه وابسته نیستم چون مسنه نیاز داره بهم ولی از منم سالم تر که به یکی نیاز داشته باشه...
الان تقریبا3هفته است از خانه مارفته بعد 7ماه باز بهانه گیری هاش شروع شده وقتی پیش ما بود هر چی میگفتم شوهرم نه ناراحت میشد نه چیزی الان واسه یه حرف ساده دعوا میکنیم اونقدر از مادرشوهرم متنفرم که میخوام خفه اش کنم وجود اون باعث این همه مشکل منه اگه از اولش نبود اخلاق شوهرم هم میفهمیدم کلا چه جوریه
به جز شوهرم 3پسر دیگه داره اگه کاری شون نداشته باشی سالی یه بار هم حالشو نمی پرسن ببینن زنده اس یا مرده اما این شوهرمن انگاری اسمان باز شده این مادرجونش افتاده زمین

منم الان 2روزه اومدم خانه مامانم که میگم 2هفته اس قهریم بعد کلی دعوا وجیغ وداد
از این همه قهر خسته شده بودم هر چند زیاد دلم نمیخواس باهاش حرف بزنماما از حرص اینکه چرا مادرش که حالا رفته منم راحتم باید قهر باشیم بهش گفتم ببخشید واینا این بدتر خودشو لوس کرده دیروز گفتم بیا دنبالم گفت امروز هم بمون فردا میام
منم از لجم اگه گفت امروز میام دنبالت نمیرم میگم میخوام 2.3روز بمونم به نظرتون این کارو بکنم؟؟؟؟
هم میخوام این کارو بکنم هم اینکه میخوام هر طور شده باهاش اشتی کنم حتی چند روز منتشو بکشم الان که مادر شوهرم رفته وتنهاییم چرا باید قهر باشیم کلی بهش محبت کنم وبعد1.5ماه که انشالله نی نیم به دنیا اومد مادرش هم حتما بر میگرده اون موقع عوضشو در میارم بهش بی محلی میکنم کل توجه مو نثار بچه ام میکنم که بفهمه چقدر سخته شرطی محبت کردن
به نظرتون کدوم را بهتره تو را خدا؟؟؟؟
سلام
مامان امیر محمد جون به نظر من خونه مادرت نمون و بیا خونه خودت و اصلا سنگر رو خالی نکن
در مورد شوهرت هم چون کاراش مشابه شوهر منه خیلی طول میکشه که به شما هم همون اولویت مادرش رو بده
باید صبر کنی
خدارو شکر مادرت هست و سنگ صبور داری قدرشو بدون
یک مقدار از اعصاب خوردیهات بخاطر نی نیه دیگه طبیعیه
در مورد کم محلی کردن هم چون ممکنه کم محلی کنی بیشتر کم محلی ببینی باید آماده باشی چون مردها لجبازن و حالا حالاها کوتاه نمیان
در کل بهترین کار ساختن با شرایطه
مادرش هم بعد از تولد نی نی اومد حساسیتت رو کم کن و نی نی رو بنداز تو بغلش و خودت استراحت کن
اگه مادرش اذیت نمی کنه اشکالی نداره که کنارت باشه تا محبت شوهرت رو هم داشته باشی
حتمن هم به شوهرت بفهمون که می فهمی وقتی مادرش هست بیشتر تحویلت می گیره
باقیشو خودت میدونی بستگی به درجه لجبازی شوهرت داره که چجوری بخوایی کارای بدش رو تلافی کنی
تلافی در مورد مردهای لجباز فقط باعث اعصاب خوردی بیشتر خود آدم میشه
کم کم خودشون رو به راه میشن
فکر خوبی کردی ...اره الان اشتی کن به موقع تو هم بسوزونش ...
منم خیلی دلم گرفته دارم ازغصه منفجر میشم اما چه فایده عین خیالش نیست
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830
سلام بچه ها خوبین؟
زهرا جون اره همین تصمیمو گرفتم هر چند خودش قسم وایه میخونه که اصلا اینطوری نیس من به خاطر چیز دیگه ناراحت بودم اما درسته پیش مادرم کوتاه میومدو که ابروریزی نشه

iassجون بمیرم خیلی سخته کاملا درکت میکنم بیشترش تقصیر این شوهرامونه که با کار های افراطی شون از همه کس شون متنفرمون میکنن ماها هم که حساس

مرسی ابینه جون عزیزم خوبم اره به همین نتیجه رسیدم که اخر عاقبت نداره هیچ خودمونو داغون میکنیم
سلام زهرا جون اره اومدم خونمون سعی میکنم اشتی کنیم هر چند میگه خیلی غرورمو شکوندی(راستم میگه خیلی اعصابم ضعیف شده هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم خودشم هل دادم بیچاره کمرش درد میکنه)ولی چیکار کنم با بد بینی هاش واینقدر مامان مامان کردناش بدجوری اعصابمو خرد میکرد
کلا خیلی حساس وبد بینه این اخلاقش منو کشته
بچه ها تصمیم گرفتم از این به بعد فقط با سیاست رفتار کنم مثلا همین مامانش میدونم هر کاری کنم هر چقدر بگم فایده نداره با سیاست رفتار میکنم که زیادی بهشض حساس نشه
یا کلی کارا که فقط فقط با سیاست نه صداقت تا حالا خیلی ساده با موضوع ها برخورد میکردم
ببین اول اینکه دیگه اصلا خونه رو ترک نکن به هوای قهر
پس فردا دیدی مامانش اومده جای تو توی خونه نشسته

بذار وقتی بچه اومد حسابی بندازش تو کارها حالا که اون اینقدر راحت میاد اونجا پس باید کارها رو هم راحت انجام بده
بچه داری ماههای اول واقعا سخته نمیگم که بترسی ولی احتیاج داری یکی کنارت باشه پس از این فرصت استفاده کن
البته شروع به یکی به دو باهاش نکنی که اعصابت رو خرد کنی یه گوشت در باشه یکی دروازه ولی توی کارهای بچه حتما درگیرش کن و سعی کن خودت بیشتر استراحت کنی تا زود خوب شی

مورد سوم اینکه عزیزم وقتی شوهرت رو هل میدی انتظار داری اون مامان ماامان نکنه ؟ معلومه میره سمت اون که بیشتر بهش محبت میکنه و لوسش میکنه. پایه سیاست رو بذار روی محبت کردن به شوهرت
البته شما سنت کمه تجربه ات هم کمه بعدها بیشتر به حرفای من میرسی ولی الان سعی کن از نصایح دوستای سایت بیشتر استفاده کنی ...

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس

2810