2777
2789
عنوان

از دست این شوهرم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 11191 بازدید | 50 پست
اره دریا جون راس میگی ولی مادر شوهرم هر چند بیشتر ماه های سال اینجاس ولی خداییش اصلا تو کارام دخالت نمیکنه منم بیشتر از رفتارهای افراطی شوهرم ناراحت میشم انتظار داشتم مثل همه تازه عروس ها باشم
خودمم خیلی مقصرم وقتی عصبانی میشم وضعم خیلی خراب میشه نه حرمتی نه چیزی
بیچاره شوهرمم کمرش خیلی درد میکنه درسته خیلی بد بینه به چیزی گیر میده دست بردار نیس ولی من خودم اگه جای اون بودم هزار دفعه میکوبیدم سرش که کمرمو شکوندی اما اون هیچی نمیگه
باید از تجربه هاتون بیشتر استفاده کنم هم این سیاستو یاد بگیرم
ممنونم عزیزم از راهنماییت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان امیر محمد من مطالبی که نوشته بودی رو خوندم منم با نطر خانوما موافقم خونه رو ترک نکن و با سیاست برو جلو و دیگه با شوهرت از این کارا نکن با محبت اونو به سم خودت میتونی بکشونی خوش به حالت تحمل داری با مادرشوهرت میسازی من که اصلا نمیتونم باهاش بسازم چه برسه اینکه بیشتر وقتا بیاد خونم واااااااااااااااای خیلی وحشتناکه
گویند حکیم است و گنه می بخشد/گیرم که ببخشد ز خجالت چه کنم
سلام دوستای عزیزم خوبین؟
مامان کوچولو همونو بگو که بسوزه پدر سیاست

اشتی کردیم فعلا وضعمون خوبه تو این دو سه روز خیلی خوش گذشت فقط خدا کنه بتونم با سیاست یا هر چی این وضعیتو حفظ کنم

راحیل جون مادر شوهرم اخه مسن 75سالشه با اینکه خیلی خوب مونده پدرشوهر هم ندارم شوهرم خیلی رو مادرش حساسه یعنی کلا واسه افراد مسن ارادت خاصی قائله منم بیشتر موقع ها هرچند اصلا کاری باهام نداره ولی حرص میخورم فقط از خدا میخوام بهم صبر بده بتونم ارامش خودمو حفظ کنم

بازم میام در مورد این سیاست کمکم کنین
ممنونم از راهنمایی هاتون
سلام مامان امیر محمد
خدارو شکر که آشتی کردی
برای حفظ روابطتون اصلن حرفی راجع به مادرش نزن
حرف بد که اصلن نزن
اگر خودش چیزی گفت
عصبی نشو، بگو نمیدونم چرا اینجوری شد
نمیدونم
بگو در مورد مادرت حرف میزنی خیلی ناراحت میشم تنم می لرزه
نمیدونم چرا عذرخواهی منو قبول نکرد آخه بخشش از بزرگترهاست
ولی همه اینا رو در صورتیکه خواست در موردش بحرفه بگو
در غیر اینصورت تا جایی که میتونی سکوت کن
با بچه ها خوش باش
بی خیال
سلام مامان امیر محمد خوشحالم که آشتی کردی خیلی خیلی انشالله همیشه شاد باشی
راستی شما صبرتون واقعا زیاده که با مادر شوهر زندگی میکنی شک ندارم که میتونی با سیاستی که خانوما دارن راهنمایی میکنن زندگیت رو بهتر کنی
موفق باشی عزیزم
سلام دوستای گلم خوبین؟
ممنونم از همتون
فعلا وضعمون خیلی خوبه الان تقریبا 1ماه مونده به زایمانم میخوام خانه را اساسی تمیز کنم شوهرم که خودمو تنهایی نمیذاره زیاد دوس نداره مامانم هم کمکم کنه میگه مامانت بیاد ولی نه واسه کار کردن خودشم که میگه کمکت میکنم ولی میدونین که کمک مردا زیادی به دل ادم نمیشینه هر چی الانم استرس این خانه تکونی را دارم

سلام مامان امیر محمد خوبی عزیزم؟

منم با نظر آینه جون موافقم گلم خیلی خیلی خیلی مراقب باش
من جات بودم که اصلا میترسیدم خونه تکونی کنم............................
سلام ابینه جون وراحیل جون مرسی خوبم شماها خوبین؟
میدونم نباید زیادی به خودم فشار بیارم اما چیکار کنم از الان استرس گرفتم که کلی کارام مونده ووقت ندارم
اره راس میگین باید زیاد اهمیت ندم خدای نکرده یه بلایی سر بچه ام میاد دیوونه میشم

2810