2777
2789
عنوان

شوهرم بعد از ۵ ماه اومد ‌.

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 69 پست
پیش مشاورم میرم .

عزیزم مشاور برای شما کارساز نیست فقط روانشناس بالینی جواب میده منم وسواس فکری شدید داشتم بارها مشاوره رفتم نشد تا اینکه دو سه سال تحت نظر روانشناس بودم خداروشکر خوب شدم

حرف خوب نمیشنوم . همش حرفای منفی میزنن .🤦🏻‍♀😞

تو با خودت حرف بزن اگه تو بفکر خودت نباشی کی میخواد باشه؟

مطمعن باش مادر و دایی همه لجشون گرفته از شوهرت اگه مرد خوبیه برگرد 

🥰Baharam🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوونه ایقد دهن بین نباش ب دلت گوش بده همه ک خوبتو نمیخوان هیشکی جز خودت نمیتونه تصمیم درست بگیره ...

من کلی تلاش کردم که جدا نشم ‌. الان که آشتی کردیم داره حل میشه هی سنگ میندازن .😭 وسواسم که دارم اصلا رعایت حالمو نمیکنن . 

به نظرت بلایی سرم میاره که مهریه نده .؟

تو با خودت حرف بزن اگه تو بفکر خودت نباشی کی میخواد باشه؟ مطمعن باش مادر و دایی همه لجشون گرفته از ...

آره دقیقا لج دارن . ولی شوهرم خوبه ‌. الان میترسم نقشه اش باشه آشتی کردن سرمو زیر آب کنه که مهریه نده . 🤦🏻‍♀️

من کلی تلاش کردم که جدا نشم ‌. الان که آشتی کردیم داره حل میشه هی سنگ میندازن .😭 وسواسم که دارم اصل ...

اگه داری واسه مهریه برمیگردی همون بهتر ک نری اگه واقعا میخوای بری زندگی کنی باهاش برگرد

🥰Baharam🌹
آره دقیقا لج دارن . ولی شوهرم خوبه ‌. الان میترسم نقشه اش باشه آشتی کردن سرمو زیر آب کنه که مهریه ند ...

بخواد خدایی نکرده بلایی سرت بیاره مهریه نده یا باید دیه بده یااعدام

🥰Baharam🌹
آره دقیقا لج دارن . ولی شوهرم خوبه ‌. الان میترسم نقشه اش باشه آشتی کردن سرمو زیر آب کنه که مهریه ند ...

هیچکس به خاطر مهریه همچین کاری نمیکنه کاری نداره براش که تو دادگاه میگه درآمدم کمه نمیتونم پرداخت کنم دادگاه هم فوقش ماهی یه تومن براش ببره اینا رو میگم چون وسواس فکری داری و میدونم الان چه حالی داری 

من کلی تلاش کردم که جدا نشم ‌. الان که آشتی کردیم داره حل میشه هی سنگ میندازن .😭 وسواسم که دارم اصل ...

نه بنظر من اونا دارن ذهنتو خراب میکنن

تو باهاش زندگی کردی و بهتر از همه ادمای زمین میشناسیش که چجوریه و راحت میتونی تشخیص بدی 

زرنگ باش نذار کسی روت اثر بذاره بعد خدش راحت زندگیشو کنه

حالا میخواد خواهر باشه عمه باشه دایی باشه مامان باشه

هیشکی جز خودت دلسوزت نیست

بنظرم رو خودت کار کن هم برا وسواست هم برا اینکه بقیه رو ی انگشت دارن خودتو زندگیتو میچرخونن و بازی میدن

برای همه نور آرزومندم 

تو باهاش زندگی کردی واقعا فکر میکنی ازش برمیاد ؟ کتکت زده تا حالا . بدجنسی و آزار اذیتت کرده تا حالا 

بخواد خدایی نکرده بلایی سرت بیاره مهریه نده یا باید دیه بده یااعدام

خوب شاید یه طوری برنامه ریزی کنه که قتل به حساب نیاد . 

مثلا بگه خودکش کرد یا تصادف بود . 

چه ذهنی دارم من .😅

2810