2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چند قسمت دیدم ولی خوشم نیومد یکم فانتزیاش کودکانه اس. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
2803
2804
یکم بنظرم عجیب غریبه و حس متفاوتی داره، من دیدم بنظرم ارزش ی بار دیدن و داره ولی بکشننم دیگ نمیبینم. ...

اها پس احتمالا من دوست داشته باشم ژانرشو

مهربانی رسم قشنگ دل های پاکه🙃
2805
 اها پس احتمالا من دوست داشته باشم ژانرشو

کل فیلم تخیلی و فانتزیه ولی با احساسش ارتباط بگیری بنظرم به ی بعد عمیق تر و درونی از خودت میرسی، من حس میکنم بیشتر جنبه روانشناسی داره

نه ترسناک نیس. بقیش برو ببین دیگه. عاشق میشه و اینا.بعد میبینی زیادم بد نیس با اینکه شیطانه. بعد به ...

موضوعش جالبه برام

حتما میبینمش 

مرسی❤️

مهربانی رسم قشنگ دل های پاکه🙃
2801