2777
2789

اسی اذردرخشانم خوبه ساخت تبریزه هرمارکی گرفتی گیربکس داربگیرفکرکنم ۶۰لیتری هستن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
من وسواس ندارم ولی خشکشویی های بیرون اصلا نمیتونم بدم حالم به هم میخوره وقتی فکر میکنم هر چی چرم وکث ...

وای نگو بدتر حالم بدشد 😐🤢🤢

من حالا جای گرون میدم که هر جور ادمی نده 

ولی بهرحال هر کثافتی رو پتوی مردمه میاد قاطی میشه

من الان از وقتی کرونا شده کلا لباس خشکشویی ندادم

من دختر خالم لباس زیرشم میده خشکشویی 😁😁 خیلی قرتی و سوسوله دست ب هیجی نمیزنه مثل پرنسسها زندگی میکنه

همونم خدمتکارش میگیره از خشکشویی میچینه تو کمد لباسش 

الانم که خدارو شکر چندساله رفته انکلیس زندگی میکنه  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لباسشویی سطلی آب کشیم میکنه؟  بعد نجاست باهاش پاک میشه؟ چطوره؟

اره آبکشی داره ولی باید خودت دستی برنامه ابکشی رو بزنی تخلیه کنه دوباره آب پر شه دوباره برنامه بدی

خشک‌کنم داره ولی محفظش خیلی کوچیکه برا پتو جا نداره نهایت سه تیکه لباس 

سلام عزیزم  خوبی   میگم پتو شور خریدی  منم میخوام  بخرم  نمیدونم چ  ما ...

سلام عزیزم اره خریدم راضی هستم.

من ابتکار شور خریدم گیریبکس داره.

برج ۶ خریدم ۲۴۰۰

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
اسی اذردرخشانم خوبه ساخت تبریزه هرمارکی گرفتی گیربکس داربگیرفکرکنم ۶۰لیتری هستن

سلام عزیزم

ببخشید، شما هنوزم از پتو شوی پاکیزان که دارید راضی هستید؟  من چند تا مغازه همین پاکیزان را سوال کردم ، میگن موتورش دو تسمه هس، روش هم همینو نوشته

میگن پاکیزان موتورش گیر بکس دارر نیس

میشه راهنماییم کنی ؟ مرسی

سلام عزیزم ببخشید، شما هنوزم از پتو شوی پاکیزان که دارید راضی هستید؟  من چند تا مغازه همین پاک ...

سلام عزیزم اره  من چندین ساله دارم واقعانمیدونم موتوراین جدیداهم همون موتورقبلیه یانه ازمن اونموقع یادمه همسرم خیلی وسواس داشت روجنس وگفتن جنس موتورش  خیلی عالیه امامیدونی حالادگه جنسای قبل واردنمیشن هرجنسی موتورش خوب بودبگیر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
سلام عزیزم اره  من چندین ساله دارم واقعانمیدونم موتوراین جدیداهم همون موتورقبلیه یانه ازمن اونم ...

عزیزم  توی نت دقیق راحب موتورش بررسی کردیم  همسرم گفتن موتورش هم گیربکسی هس و هم برای قدرتمند شدنش دو تسمه هم هس

البته توی توضیحاتش همینو نوشته بود

و اینکه پاکیزان جزو سه پتو شور ممتاز بود

حالا منم از دیج ی کالا همین پاکیزان ۳۰ کیلویی را سفارش دادم به امید خدا 

مرسی از راهنماییت💜

راستی تو تاپیک مدیریت هزینه های رویا جون نیستید دیگه؟

عزیزم  توی نت دقیق راحب موتورش بررسی کردیم  همسرم گفتن موتورش هم گیربکسی هس و هم برای قدرت ...

انشالله بسلامتی بدستت برسه فرصت ندارم همه صحفاتوبخونم بعضی وقتاسرمیزنم   درموردپاکیزان من هرماه بطورروتین پتو ملاحفه هااینارومیندازم   طول ماه هم لباس سنگینی روفرشی هرچیزی فکرکنم به ماشین لباسشویی فشارمیاره میشورم  باهاش خیلی خوبه حتی مامانم چندسال قبل من گرفته هنوزبهمه پیشنهادمیکنه بگیری دگه راحت میشی 

بیشتر ببینید
انشالله بسلامتی بدستت برسه فرصت ندارم همه صحفاتوبخونم بعضی وقتاسرمیزنم   درموردپاکیزان من هرماه ...

منم حقیقتش توی نی نی سایت که دیدم شما خیلی از پاکیزان تعریف میکنید دیگه ترغیب شدم همین مارک را بخرم

ان شاالله که خیره

مرسی