2733

🍹مواد لازم

پودر کیک آماده :باطعم دلخواه ( طمع وانيلي و شكلاتي پيشنهاد ميشه )

تخم مرغ: سه عدد

یا شیر :۳/۴ لیوان

روغن مایع :۱/۲ لیوان


🍹🍹🍹🍹🍹🍹

🍹طرز تهیه

_ابتدا سه عدد تخم مرغ داخل یک ظرف شکسته و ۳ تا ۴ دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف نموده و سفید شود.

_سپس  شیر را به اندازه ی ۳/۴ لیوان و روغن به اندازه ی ۱/۲ لیوان اضافه کرده و با دور متوسط همزن یک دقیقه با تخم مرغ ها مخلوط کنید.


_پودرکیک رو به صورت تدریجی به مخلوط اضافه کرده و با استفاده از قاشق یا با دور کند همزن ۱ تا ۱٫۵ دقیقه مخلوط کنید تا خمیر یکنواخت شود.

_خمیر کیک ما آماده ست حالا ماهیتابه دو طرفه رو با روغن چرب کرده و مطمئن میشیم که دیواره های ماهیتابه هم چرب شده باشه.

_خمیر رو داخل ماهیتابه میریزیم و با استفاده از قاشق سطح روی خمیر رو کاملا صاف میکنیم تا بعد از پخت سطح کیکمون یکنواخت بشه.

_شعله پخش کن گاز رو روی شعله کم قرار میدیم .زمان پخت این کیک بیست دقیقه رو گاز طول میکشه و بیشتر از اون موجب سوختگی کیک میشه. یک ربع اول یه طرف کیک و پنج دقیقه بعدی طرف دیگه کیک رو میزاریم بپزه.

_در صورت دلخواه بر پخت کیک در فر ، قالب کیک را در پایین ترین طبقه فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ فارنهایت) به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید.

_بعد از سرد شدن داخل ظرف برمیگردونیم و به دلخواه اون رو تزیین میکنیم. میتونیم خامه رو با مقداری خاک قند مخلوط کنیم و روی سطح کیک بپوشونیم و سپس از تکه های میوه برای تزیین استفاده کنیم.

_دو ساعت داخل یخچال قرار بدید و بعد نوش جان کنید.


یه کیک ساده وخیلی خوش مزه......


🎄🍹🎄🍹🎄

#کیک_بدون_فر

باران بهانه است
آسمان را هوس بوسه زدن بر خاک است

#دسر_کیک_و_پودینگ





✏️مواد لازم :

شیر 2 لیوان

آرد سفید شیرینی پزی 1 قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری

وانیل 1/3 قاشق چایخوری

خامه 2 قاشق غذا خوری

زرده تخم مرغ 1 عدد

شکر 4 قاشق غذا خوری




♨️طرزتهيه:

آرد و نشاسته و شکر رو با شیر سرد خوب مخلوط کنید تا گلوله نداشته باشه زرده رو هم با وانیل بزنید و به شیر اضافه کرده وهمه مواد رو خوب با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بزارید و مرتب هم بزنید تا مثل فرنی غلیظ شود زیرش رو خاموش کنید و اون 2 قاشق خامه رو هم کمی با چنگال زده و پودینگتون رو اضافه کنید ولی همچنان به همزدن ادامه بدید تا پودینگ رویه نبنده و کمی خنک بشه بعد از خنک شدن کیک وانیلی تون رو با کارد خرد کنید یه لایه کیک خرد شده یک لایه پودینگ تو ظرف مورد نظر بریزید و به مدت 2 تا 3 ساعت درون یخچال قرار بدید

میتونید پودینگتون رو شکلاتی درست کنید با کیک وانیلی  و هم میتونید پودینگ وانیلی درست کنید با کیک شکلاتی




باران بهانه است
آسمان را هوس بوسه زدن بر خاک است

من برای جای ترک های پوستی بعد از زایمانم از روغن آنتی استرچ مارک برند آنانه استفاده کردم که یک برند سوییسی بود.

 برای من واقعا مثل معجزه عمل کرد. حتما تو دوران بارداری قبل از ایجادترک ها یا تا وقتی که ترک ها هنوز قدیمی نشدن و قرمز هستن استفاده کنید که زود برطرف بشه. برای ترک های ایجاد شده با چاقی یا لاغری هم عالیه. لینکشو میزارم چون میدونم دغدغه خیلی از ماماناس

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2762
2741
2687