2777
2789

چقدر طول کشید تا باهم را بیاید؟

لطفا برای ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید                     سه زن در دنیا زیبا ترینند..... مادرم  ....    انعکاس تصویرش در آیینه ..... سایه اش......    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما دو جبهه شده بودیم، اون اتاقیا و این اتاقیا😂😂😂😂

تا آخر هم با هم صمیمی نشدیم، یه روز نوبت هم اتاقیای ما بود که غذا درست کنیم، ظرف بشوریم، یه روز هم نوبت اونا، برای ۱۲ نفرمون😃😃

ما سرِ یه سفره مینشستیم اما با هم کلی اختلاف داشتیم 

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......
بعدا دوست شدی باهاشون؟ 

نه نخواستم دوست بشم باهاشون خوابگاه من خصوصی بود اکثرا دخترای خوبی نبودن از نظر اخلاقی 

خوب خوباشون میگف صیغه مردا میشم 

یا با پسرا میرفتن دستشویی دانشگاه و...کثافتکاری

من های های گریه میکردم .هم اتاقیمم مثل یه تیکه یخ بود اصلا انگار نه انگار.بیشترم از اینکه با یه همچین ادمی هم اتاق بودم گریم میگرفت

بعدها که باهم صمیمی شدیم گفت که اون روز عینکشو نزده بود و نفهمیده بود من دارم گریه میکنم.چشماش خیلی ضعیف بود.چقدر هم خندیدیم به این موضوع

ما دو جبهه شده بودیم، اون اتاقیا و این اتاقیا😂😂😂😂 تا آخر هم با هم صمیمی نشدیم، یه روز نوبت هم ا ...

مگه آشپز نذاشتین؟

لطفا برای ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید                     سه زن در دنیا زیبا ترینند..... مادرم  ....    انعکاس تصویرش در آیینه ..... سایه اش......    
حالا دختر خوبه دعوا نمیکنن  من روز اول  دعوا

دعوا چرا؟ سر چی