2777
2789
عنوان

مامانایی که نینی هاتونو ختنه کردین یه لحضه بیاین منو راهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 50 پست
ببین اگه باز بذاریش برای خودت خیلی سخته ولی واسه بچه خیلی بهتره منم دکتر گفت باز بداری بهتره منم شب آوردم رو زمین جا انداختم زیرش چند تا زیر انداز یه بار مصرف انداختم یه میز عسلی مال پذیرایی که شیشه روش میخورد شیشه رو برداشتیم مثل کرسی گذاشتیم روی پاهاش روی میز هم یه ملافه خیلی بزرگ انداختم که جیشش نپاشه طفلک دو روز تمام اونطوری زندگی کرد منم نمیتونستم بغلش کنم ولی بعد از دو روز پوشک کردیم و روال طبیعیش شد روز 9 هم حلقه اش افتاد
اگه حتما میخوای پوشکش کنی یک سایز بزرگتر بگیر که شل باشه ضمنا موقع شستن بچه بعد از پی پی کردن حتما حواست باشه مدفوع به محل ختنه نخوره که عفونت نکنه هر چی هم بتونی بیشتر بشوریش حلقه زودتر میافته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاری لازم نی اگه خیلی کوشمولوا که اصن نمیفهمه دکترم دارو میده من 11روزگی ختنه کردم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
خیلی خوبه که زود اینکارو انجام میدید و این سن خیلی هم سخت نیست من پسرم 2 ماهش بود ختنه شد فقط 2 ساعت قبل 2برابر وزن نی نی بهش قطره استامینفون بده هر 4 ساعت هم دوباره بده