2777
2789

خب خب بچه ها من و خانوادم سال پیش درگیر شپش شدیم و هرکاری بگید کردیما ولی نرفت که نرفت از شاپمو بگیر تا سس و هزار کوفت و زهرمار دیگه در اخر تو یه سایتی راجب شونه ضد شپش خوندم اهنیه و رشکارم میکشه در به در تو داروخونه ها دنبالش گشتم تا مارک لیندانیتش و پیدا کردم ولی مارکای دیگه هم جوابن چون فقط شونه فلزی با دندونه های ریز بهمن بعد خانوادم و مجبور کردم دوباره شامپو بخریم بعد اینکه شامپو گذاشتیم قشنگ موهامون و شونه کردیم هرقسمت مورو ۴.۵ بار بعد شستن و خشک کردنم همین کارو کردیم و تو بار اول قشنگ همه چیز رفت و فقط بایر کلی شیرجه تو مو میزدی که ۱ رشک مرده شاید پیدا میشد سه روز پشت سرهم حموم رفتم و هربار با نرم کننده شونه کردم ازون به بعد الان هر مدقع میرم حموم یه بار موهدم و مثل شونه معمولی با شونه شونه میکنم و الان دیگه خیلی راحت شدم و حدود چند ماهی میشه که ازشون خبری نیست هرموقع هم مهمون جایی میرم مخصوصا خونه دختر داییم که کلی شپش داره و پیگیر درمان نیست بازم تا میام خونه موهام و شونه میکنم وخداروشکر از شرشون خلاص شدم و دیگه نمیگیرم امیدوارم براتون مفید باشه تاپیکم هرموقع نتیجه گرفتید شماهم کامنت کنید تا بقیه انگیزه بگیرن😍

ماهم درگیرش بودیم دختر عمه هام داشتن بعد دقیقا با همین روشی که الان گفتید نرم کننده مو میزطیم نرم کننده لطیفه و بعد شونه میکردیم

البته یه نوعم نرم کننده رو میگی بعد یه اب سبز رنگ مخصوصی هست برای کشتن شپش های که داخل نرم کننده میریزه بعد میزنه به مو و میزاری 2 ساعت بمونه نرم کننده رو موهات با اون مایع سبز رنگ بعد داخل حموم با شونه های خیلی ریز یعنی خیلی دونه های شونه به هم نزدیک باشه شونه کردیم... دیگه کل شپش ها و رشک ها همه با یک بار رفت ولی همین کارهاش حدود نصف روز وقت برد موهام منم بلند بود اونم باید کم کم و هر تیکه ای 5 بار شونه میکردی... 

.. 

الان نصفیا میان میگن زیاد بود نخوندم🗿😂

خودمم فکر کنم چیزی که نوشتمو بخونم هیچی نفهمم😂

متولد نی نی سایت           ‌                  ‌   ‌ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم تازگی شپش گرفتم دوروزه تموم شده دیگ خداروشکر شما وقتی رشکا تموم شد دیگ برنگشتن؟🥺

بعد ازینکه رشکا رفتن دیگه اصلا ازشون خبری نیست 😍

میتونید شونه مردونه یا همین شونه مخصوص شپشا بخرید هفته ای یه بار یا هروقت حموم رفتید شونه کنید بعد دیگه کلا نمیاد😍

بعد ازینکه رشکا رفتن دیگه اصلا ازشون خبری نیست 😍 میتونید شونه مردونه یا همین شونه مخصوص شپشا بخرید ...

اره همون شونه ها از دارو خونه گرفتم 

واسه من پلاستیکیه

خیلی خوب بود

ممنونمم

ماهم درگیرش بودیم دختر عمه هام داشتن بعد دقیقا با همین روشی که الان گفتید نرم کننده مو میزطیم نرم کن ...

بله خیلی روش خوبیه درسته یکم سخته دگولی می ارضه منم موهام بلنده بخاطر همین بعد این که کامل رفتن فقط تو حموم مثل شونه ی معمولی شونه میکنم و یه جور جلوگیریه کلا نمیان دیگه 🥰😍

چجوری تمیز کردی مال من تمیز نمیشن

شامپو یا محلول واسه شپش از داروخونه بگیر

حتما روزی چندبارم با شونه های مخصوص شونه کن تو همون شامپو و محلولا هست 

تا رشک ها کامل رفتن استفاده کن حتما

شامپو یا محلول واسه شپش از داروخونه بگیر حتما روزی چندبارم با شونه های مخصوص شونه کن تو همون شامپو ...

شونه خریدم شپش هارو میریزه شامپو هم همینطور ولی رشک ها نمیرن باید دونه دونه گرفته بشه که من کسیو ندارم

کـاشـ خـدا واسـہ حـال دلـم کاری کـنـہ
شونه خریدم شپش هارو میریزه شامپو هم همینطور ولی رشک ها نمیرن باید دونه دونه گرفته بشه که من کسیو ندا ...

چندروزه گرفتی؟

کم کم همون رشک هاام با شونه میرن

منم کسی نبود دراره از سرم 

همون شونه ها رشکارو هم درمیارن

اگه شامپو تاثیر نداشت محلول بگیر

چندروزه گرفتی؟ کم کم همون رشک هاام با شونه میرن منم کسی نبود دراره از سرم  همون شونه ها رشکا ...

دو ساله درگیرشم اما چن روز یبار با شونه شپش هارو در میارم رشک ها هستن 

شونه خریدم شپش هارو میریزه شامپو هم همینطور ولی رشک ها نمیرن باید دونه دونه گرفته بشه که من کسیو ندا ...

گلم منم کسی و نداشتم با این شونه ها قشنگ موهام و شونه کردم جدا جدا هم خشک هم تو حموم حتی یدونه رشکم الان ندارم راه درمان اصلی فقط از بین بردن رشکه 

گلم منم کسی و نداشتم با این شونه ها قشنگ موهام و شونه کردم جدا جدا هم خشک هم تو حموم حتی یدونه رشکم ...

مال منم همین شکلیه روششو میگی؟با موهای خیس هرروز شونه کنم؟