2777
2789
عنوان

بیائید به پرستاران تبریک بگوئیم . .

| مشاهده متن کامل بحث + 4610 بازدید | 134 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوروز تو بیمارستان بستری بودم باگل دخترم
پرستارها خوب وبد داشتن
زحمتشون زیاده خیلی خیلی زیاد
وبعضی ها که تحملشون کمتره شاید برخورد بدی داشته باشن
که اونام حق دارن
همش استرسه تو کارشون

صلوات
2805
مرسی جیدا جون 😍 اقای زاهد همینو میکم دیکه شما هم مثل باقی اقشار جامعه فک میکنین مهندسی یه کار مردونه ست خداییش یه عالم مهندس زن دارید ببخشیدا پست من نامربوطه به عنوان تایپیک. فرمایش شما درست اما فک کنم تعداد مهندسای نی نی سایتم خیلی زیاد باشه اخه تو جامعه دید خوبی به مهندسای زن ندارن وقتی دیدم اینجا هم اینجوریه دلم کرفت
اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-
راستی پرستارای عزیز حقوقتون چنده؟شدیدا تو کفم چون یه فامیل پرستار داریم کشت منو بس که کفت پرستاری حقوقش خیلی کمه
اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-
والا به خیلی چیزا بستگی داره مامان مهتاب جون
به بخشش به دولتی بودن یا خصوصی بودن سابقه کار استخامی بودن قرار دادی بودن............
خداوندا من پی اون وعده ی تو اومدم که گفتی بخوان مرا اجابت می کنم تو را. من خواندم تورا حالا دیگه نوبت توست به قولت عمل کنی
مامان مهتاب . . .دید ما به خانم مهندس ها نه تنها بد نیست، که بهشون افتخار هم میکنیم.

مهندسی که کوه کندن نیست! علم محاسبه است و براورد و اجرا. و کاریست که خانم ها هیچ مشکلی در اجرایش ندارند. ولی خوب نسبت خانم های مهندس به خانم های دکتر و پرستار کمه. همین.

والا خانم مهندس ها هم کارشون آسان نیست خصوصا در رقابت سختی با اقایون دارند کار می کنند

به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
2810