2777
2789
آره متاسفانه .همون موقع من پادرد شدید داشتم از پله ها دیر اومدم بالا داشت نفرینم میکرد که نیومده کمک ...

دقیقا مادر منم . آخرش میگه همه مادرا اینجورین من بهترین مادرم تو قدر منو نمیدونی. چون اومدم خونش شاخ بازی درمیاره. بهش ک میگم ایشالا ی خونه بگیرم در برم میگه ب خونت نرسی همیشه آویزون من باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا همیشه میگن تو همیشه همینجوری بودی هعی میگم چجوری میگن همینجوری نمیدونم چجوریم ک میگن اینجوری 😐 ...

😂خوب به رفتارت توجه کن ببین چکار می‌کنی که عصبانیشون میکنی ورود اعصابشونه ،اون رفتارت و ترک کن ،مثلا حرف حرف خودته ولجبازی یا زیاد حرف میزنی ،یا به حرفاشون بی توجهی گوش نمی‌دی یا کل کل میکنی .......

اره زیخیال 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

مامانم نه ولی بابام چرا 

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

آره از همون بچگی حرف های رکیک .فحش های رکیک و ناموسی بهم میداد واقعاً از یاداوریش حالم بد میشه.دهنش که باز میکرد با صدای بلند فحش های زشت پشت سر هم میداد تا یک ساعت هم میشد که ادامه میداد .ازش نمی‌گذرم . نمیبخشم

2810