2777
2789
آره  حتی از لحاظ علمی وقتی تو دوران بارداری ارامش روحی باشه رو ذهن ..حافظه..و زیبایی نوزاد تاث ...

منم به این اعتقاد دارم همونطور که غم زیاد آدم رو پیر میکنه و چهره شاداب نیس دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدر خدابیامرزم با اینکه یه پوست قهوه ای داشت اما همیشه نورانی و جذاب بود بخاطر ایمان و نماز شب هاش ب ...

خدارحمتشون کنه واقعا هرکس رابطه عمیق تری باخدا داره انگار خدا مهربندشو به دل بقیه میندازه 

و این غسلی که میگید چطوره نشنیدم تاحالا...

2805
منم به این اعتقاد دارم همونطور که غم زیاد آدم رو پیر میکنه و چهره شاداب نیس دیگه

👌درسته 

نماز خوندن انرژی های منفی رو دفع میکنه

این هم از لحاظ علمی ثابت شده

پس رو جنین تاثیر داره... 

میگن آهنگ ملایم و اروم و موقع بارداری گوش بدین که از استرس و هیجان برخی از اهنگا دور باشید آرامش زیاد باعث چهره زیبا نوزاد میشه که وقتی روش تحقیق کردن فهمیدن قرایت قرآن مخصوصا تلاوت صوتی قرآن در منزل در دوران بارداری چهره رو شاد و جذاب میکنه

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.
👌درسته  نماز خوندن انرژی های منفی رو دفع میکنه این هم از لحاظ علمی ثابت شده پس رو جنین تاثی ...

منم موافقم😍😍 اما بعضی از دوستان برچسب بی سوادی میزنن بهمون😬

خدارحمتشون کنه واقعا هرکس رابطه عمیق تری باخدا داره انگار خدا مهربندشو به دل بقیه میندازه  و ا ...

آداب خاصی نداره....هر هفته جمعه ها تو یه لگن آب می‌ریزم می ایستم داخلش با این کاسه های کوچیک چهل کلید کوچیک اول به نیت کلی میکنم حالا بستگی به خودت داره که چی میخوای، من خودم مرتب میگم برای زیبایی اندیشه جسمم و باطنم و هدایت به سوی نور الهی غسل ۷۰ بسم الله رو انجام میدم قربه الی اللله. به تعداد ۷۰ بار اول بسم الله الرحمن الرحیم می گم و هر بار با اون کاسه  آب می‌ریزم روی خودم.

بعدش او آب رو نمیزارم فاضلاب بریزه، می‌ریزم دیوارهای بیرون از واحد از اپارتمان، یا شما بریز پای گل و گیاه یا حیاطی جایی.

حس خوبی بهم میده.

یه شب هم خواب دیدم بعد از دویدن از چند تا خیابون تاریک و بارونزده و رعب آور به به میدان روشن و نورانی رسیدم،،خداوند کمکم کرده بود تو اون رعب و وحشت خیابون های تاریک خیس خودمو نباخته بودم و آنقدر دویدم تا به نور رسیدم....

منم موافقم😍😍 اما بعضی از دوستان برچسب بی سوادی میزنن بهمون😬

متاسفانه تحقیقی روش انجام ندادن

منم قبلا با خودم میگفتم وا چه ربزی داره خوشگلی به نماز و...

یا اینکه چرا اصلا نماز باید خوند

رفتم تحقیق کردم واقعا شگفت زده شدم

همشون از لحاظ علمی ثابت شده بودن در حالی که

تقریبا ۱۴۰۰ سال پیش همشون تو قرآن اومده بودن

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.
آداب خاصی نداره....هر هفته جمعه ها تو یه لگن آب می‌ریزم می ایستم داخلش با این کاسه های کوچیک چهل کلی ...

چه جالب خدا بهتون سلامتی بده همیشه فک کنم ارتعاش مثبتی دارین درکل😍

یه سوال آب تشت ریخته بشه دور اشکالی نداره؟

واینکه غسل ب همون ترتیبی که برای بقیه غسل ها انجام میشه رو باید انجام داد یانه فقط با هر بسم الله اب میریزید به خودتون

متاسفانه تحقیقی روش انجام ندادن منم قبلا با خودم میگفتم وا چه ربزی داره خوشگلی به نماز و... یا این ...

نکته جالبش اینجاس که این تحقیقات رو دانشمند خارجی انجام داده 

چقدر خوب  دوستم چطوری انجام میدی

عزیزم تو پست های بعدی گذاشتم.

بنظرم حتی اگه غسل انجام ندی و حتی بنویسی هم اثربخشه.

مثلا در پایان هر شب، تمام مواردی که میتونی از خدا سپاسگزاری کنی رو بنویسی و اونچیزی هم که برای خودت دوس داری بنویسی و مرتب ببینی شون و تکرار کنی.نوشتن روی ضمیر ناخودآگاه تاثیر زیادی داره.

من از چند مورد همیشه شکرگزاری میکنم.

۱. بدنم و سلامتی عملکرد هوشمندانه بدنم ( گاهی وقت ها تا جایی که بتونم،اسم اعضای و جوارح داخلی و بیرونی مو می‌نویسم و شکر گزاری میکنم بابت سلامتی شون).

۲.خانواده ام

۲. شغلم و درآمم 

۳. خصوصیات شخصیتی ام 

۴. اتفاقات خوب و مثبت همون روز 

۵. خونه ای که توش زندگی میکنم 

۶. و موارد دیگه

نکته جالبش اینجاس که این تحقیقات رو دانشمند خارجی انجام داده 

درسته ... اونا دارن پیشرفت میکنن  بعضی از ماها داریم خودمونو گول میزنیم و میگیم الکیه🤦🏼‍♀️😕

چه جالب خدا بهتون سلامتی بده همیشه فک کنم ارتعاش مثبتی دارین درکل😍 یه سوال آب تشت ریخته بشه دور اش ...

نه عزیزم فقط میگن بهتره تو فاضلاب نریزه.

من ترتیب خاصی انجامش نمیدم همین که قبل از ه کاسه که میخای بریزی رو خودت،  بسم الله الرحمن الرحیم بگی.

آب لگن رو هم بعد بریز پای درختی حیاطی جایی. 

گلم ما باید سعی مون رو بکنیم حس خوب رو به خودمون بدیم🌺

عزیزم تو پست های بعدی گذاشتم. بنظرم حتی اگه غسل انجام ندی و حتی بنویسی هم اثربخشه. مثلا در پایان ه ...

دقیقا اینکه میگن بنویس تا اتفاق بیوفته و خیلیا از این تکنیک برای برآورده شدن خواسته هاشون بکار بردن منتها من هیچ وقت حریم خصوصی و شخصی نداشتم براهمین ازترس همین نمیتونم انجام بدم خیلی بده اطرافت پراز ذهن های منفی باشه و نتونی فاصله بگیری مدام به دغدغه ها و ارزوهات نیشخند بزنن..!!

2810