2777
2789

انشاللله  که همیییییبببببشه سالم باشید و عمر طولانی 

ولی گاهی خدای نکرده ادم مرگ مغزی میشه 

اهدای عضو جون خیلی ها رو نجات میده 

باید سعی کنیم فرهنگ سازی کنیم 

من پسر داییم 3 تا عضوش رو اهدا کردن مطمینم خدا پاداش عظیمی به خودش و خانوادش میده

خیلیا نابینا هستن و زجر میکشن با یه قرنیه یه خانواده خوشحال میشه یا یه بچه با یه کلیه دیگه یتیم نمیشه و... موارد دیگه

ehda.ir 

❤️❤️❤️❤️❤️نکته مهم❤️❤️❤️❤️❤️❤️

!!!! مهم نیست کارتشو بگیرید همین که اسمتونو تو سایت بنویسید ثبت نام کنید کافیه 

من فک کنم در همین حد کافیه مهم اسم ادم تو سامانه اس اونا دیگه خودشون میدونن

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

ی سوال چه مشخصاتی رو میخواد

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡

منم یسال پیش تقریبا ثبت نام کردم

تو همون سایت بود فقط شاتشو دارم هچ خانوادمم نمیدونن چون اگ بدونن ممکنه ناراحت بشن

توسایت نوشته ک کدوم بخش از بدنتونو دوس دارید اهدا کنید

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
ی سوال چه مشخصاتی رو میخواد

نام نام‌خانوادگی. نام پدر. کدملی

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️