2777
2789
عنوان

خواب پسره دو ماهم

15 بازدید | 15 پست
قبلا هم اینجا تاپیک زدم در مورد خواب پسرم.اینکه شبا خیلی کم می خوابه.همش شیر می خواد.الان چن روزه بتر شده.اصلا و ابدا نمی خوابه.مثل دیشب.الانم که تاپیک می زنم رو پام تکون تکونش می دم بخوابه ولی نمی خوابه.خب چی کارش کنم من.هم خودش خسته شد هم من .حداقل اگه تا صبح بیدار بمونه بعدش باید بخوابه.الان که کم کم شبه.هنوز نخوابیده.نگرانشم.نوزاد های شمام هم اینطوری می شن؟پسرم دوماه و سه روزشه.همه هم می گن بعد سه ماه درست می شه ولی من باورم نمی شه.اصلا فکرشم نمی کردم بچه داری اینقد سخت باشه
عزیزم یکی از بزرگترین دلایل خوب نخوابیدن نوزادها سیر نشدن اونهاست ! یه شب بهش شیرخشک بده ببین بهتر میخوابه یا نه !؟
امروز که محتاج توام جای تو خالیست ،فردا که بیایی به سراغم خبری نیست ،از من خبری نیست ،در خانه کسی نیست ...
آره دقیقا بچه داری همینقدر سخته وصد البته سخت تر پسر منم گاهی بی دلیل اینطور میشد ولی مطمئن باش خوب میشه از5یا6 ماهگی خوابش مثل ماشد
خدا....... حتی کمتر از همین ثانیه فرج بابای غریبمون رو برسون امممممممین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم پسر من سه ماه و ده روزشه تازه ده پونزده روزه خوابش درست شده ببین هم سن بچه شما بود من سرم از بیخوابی میخواست بخوره زمین نگاش میکردم مثلا پنج صب با چشای گردددد داشت نگام میکرد خیلی خسته ناامید بودم الان که درست شده یک میخوابه تا هفت یه بارم واسه شیر بیدار میشه که دوباره خواب میره
مردم شهری که همه در ان می لنگند,به کسی که راست راه میرود میخندند
منم همینو به دکترش گفتم می گه چون خوب وزن گرفته فعلا نباید بدی.وگرنه من از خدامه شیر کمکی بدم راحت بشم.اخه خیلی سر حاله شبا.مثلا دیروز عصر ده دقیقه شیر خورد راحت دو ساعت خوابید ولی شب اینطوری نیست.مثل کسیه که شب و روز حالیش نیست.ولی امروز همون عصرشم نخوابیده.یعنی دو تا ٥ دیقه خوابیده دوباره بیدار شده واسه بازی کردن
حالا یکی دو شب امتحان کن ،اسمون به زمین نمیرسه که !!! شاید سبها شیرت رزقش کم میشه ،چون خواهر من اینطوری بود صبح تا شب شیرش خوب بود ولی شب که میشد شیرش ابکی و کم چرب میشد و بچه ش سیر نمیشد تا ٦ ماهگی شبها قبل خوب بهش شیرخشک میداد ! تو رو خدا انقدر فوبیای شیرخشک نداشته باشین ،پسر من کاملا شیرخشک خورد چون شیر نداشتم ،ماشاالله از هم سن و سالاش کمتر مریض میشه و بنیه ش خیلی قویه و قد و وزنش هم عالیه ...
امروز که محتاج توام جای تو خالیست ،فردا که بیایی به سراغم خبری نیست ،از من خبری نیست ،در خانه کسی نیست ...
درست میشه عزیزم یه ماه پیش یکی بهم میگفت باورم نمیشد بسکه خسته بودم بچه رو دستم خوابم میبرد الان پنج ساعتی حداقل یه سره میخوابم بعدشم شیر میدم یه بار دوباره دو ساعتی میخوابم
جای خوابش تاریک باشه اصلا باها ش حرف نزن نخند حتی موقع شیر دادن ساکتم باش ه محیط برعکس تو روز موسیقی بذار صدا تی وی بلند کن باهاش حرف بزن موقع تعویضش باهاش بازی کن
پسر من 3ماهشه ماه اول اینجوری بود ولی الان خوابش خیلی خوبه از 40م به اینور.هر جایی نخوابونش جای خوابش جای مشخصی باشه.من وقتی روزها رو مبل میخوابونمش خوابش سبکه ولی وقتی تو تختش میخوابونم خوابش سنگینه بعد شبا اتاق رو تاریک کن و سرو صدا نباشه روزا هم برعکس. وقتی بیداره خسته ش کن بغلش کن ماساژش بده زو پاهاش نگهش دار ایشالا خوبب میشه