2777
2789

این داستان ۱۳ صفر رو من حدودا ۱۰ سال پیش شنیدم

هرسالم انجام دادم ولی هیچی به هیچی

بعدها فهمیدم وقتی کاری که هیچ سندی از معصومین نداره یا حتی توجیه علمی و منطقی نداره رو انجام میدی نبایدم نتیجه ببینی

بجای اون کار این کاری که میگم رو انجام بدین امشب،خود معصوم ضمانت کرده که حاجت روا میشید

الان میزارم تو کامنتا،فقط شرطش اینه منم دعا کنید

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

میشه بزاری عزیزم 

خیلی دلم شکسته امروز 😭

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی🤍دعا کن مادر بشم 8 ساله که منتظرم      خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی ؟ آخه میگن : دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولدشدس🥺                                                                      انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛        رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین.               
2805

اصلا معلوم نیست چی نوشتی  

لطفا به نیت آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیریم یک حمد و صلوات هدیه کنین به شهید سید جعفر مظفری 🌹  اگه خوندین بهم بگین منم برای حاجتتون بخونم 
وای من خودمو به هر دری میزنم نمیتونم شنبه برم خرید 

شنبه 13 صَفرِ؟ 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی🤍دعا کن مادر بشم 8 ساله که منتظرم      خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی ؟ آخه میگن : دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولدشدس🥺                                                                      انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛        رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین.               

شاید خرافاته ولی من هرکاری میکنم ب هر دری میزنم هرکی هرکاری بگه میکنم هر نذری تا دکترا بگن بچم سالمه

فقط بخاطر بچم میخام برم پارچه سبز بخرم🥲

فرشته ی من ۲۲ دی زمینی شد😍خوش اومدی نلینم🥰😍❤❤❤❤
2801