2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم باردارم گفت...+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 7265 بازدید | 143 پست
جون خودش کلی دوست دختر داره فکر میکنه من دوست پسر دارم ولی به قران قسم من از وقتی که ازدواج کردم حتی ...

عزیزم ۴ ساله با این ادم داری زندگی میکنی بچه دارم شدییی؟؟؟؟؟

چقدر عجیب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسیدگی میکنن

سرچی دعواتون شده 

منم حامله ام استراحت مطلقم

دیشب دعوامون شد هرچی ازدهنش دراومد بهم گفت  

امروز اومده میگه سلام...بعد قیافش اینجوری  

چی بگم منم گفتم سلام بعد حرف زدیم انگار نه انگار

مردا روانی ان دیوانه ان  

اگر از رو عصبانیت گفته ولش کن ولی اگر جدی میگه بگو نگه میدارم بدنیا میارم آزمایش میدم بعد جوابشو تو دادگاه میکوبم تودهنت ازتم شکایت میکنم

اگر خودشو خیس نکرد 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بچه تا ۴ ماه رو میشه سقط کرد بدون هیچ جرم و گناهی بنظرم تو تصمیم و انتخابت تجدید نظر کن منم همین حرف تورو شنیدم دقیقا بچه اولم بود ولی موندم که ای کاش گردنم میشکست و میرفتم💔😔

اره

اگه اس ام اس باشه، با استعلام از مخابرات حکم مدرک رو داره.

اما در مورد بقیه نرم افزارها، بعضی قاضی ها متفاوت عمل میکنن، پیشنهادم اینه با یک وکیل کار کشته مشورت کنین.

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍
میگه کلی دوس دختر داره ۴ سال داره با این ادم زندگی میکنه اونم فقط با یک انگشتر  بعد اخه بچه بد ...

خیلی از خانما فک میکنن اگ بچه بیاد گل و بلبل میشه زندگیشون شوهراشون میشن بهترین برکات آسمان و زمین نازل میشه رو سرشون دیگ فکر بقیشو نمیکنن 

خداگف شیطون دشمنه ولی خدا خودت دشمن تری ک...                                                                              من شیطانو دوس دارم بزار پس شاخ ریزم 
امضات عالی بود

ممنونم🥺🌱

چقدر همه دوسش دارن از خودم نوشتمش🧚‍♀️

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
2810