2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم باردارم گفت...+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 7265 بازدید | 143 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوخیش هم جالب نیست مرتکه حرومزادهههه

خودت هم که همچین تهمتی به مادر اون آقا زدی با اون فحش آخرت ، دقیقا معنی حرف شوهر استارتر همینه 🤐

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
چرا این حرف رو زد اصلا به چه دلیل؟ دوست دختر داشتن دلیل به تهمت به همسر نیست

خودش فکر میکنه منم دوست پسر دارم ولی به قران مجید قسم وقتی ازدواج کردم حتی به صورت یه نامحرم هم نگاه نکردم

از تهمتی که میگه مدرک جمع کن.وویس.فیلم.پیام.حتی بلندگوی گوشیتو روشن کن که بقیه بشنون وشاهد داشته باشی.بعد صبر کن بچت دنیا بیاد ودرخواست ارمایش دی ان ای بده وبعد پدرشو دربیار.بچه سقط کنی یا جدا بشی یاهرچی پشتت تهمت درمیاد که حتما یه کاری کرده.

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
خودت هم که همچین تهمتی به مادر اون آقا زدی با اون فحش آخرت ، دقیقا معنی حرف شوهر استارتر همینه 🤐

😐عه

خوب نمیخواستم بگم

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو
وا اینهمه آزمایشات دقیق هست که مشخص میشه پدرش کیه وقتی معلوم شد برگه آزمایشو بکوبون تو صورتش 

میترسم از وقتی که بچه به دنیا اومد میتونم الان به راحتی تموم کنبم بره ولی وقتی بچه به دنیا اومد مجبورم بخاطر بچه بسوزم

خودش فکر میکنه منم دوست پسر دارم ولی به قران مجید قسم وقتی ازدواج کردم حتی به صورت یه نامحرم هم نگاه ...

پس شکاکه اسی متولد چه ماهی هست شوهرتون میشه بگی یه چیزی می‌خوام بگم

خودش کلی دوست دختر دارع

چقدر بی غیرت و عوضی ! خجالتم نمیکشه استیکر خنده م میزاره بی رگ 

بخاطر همین و بدون زمینه اختلاف قبلی رفتی قهر یا کلا مشکل دارین با هم 

نظر الانش چیه ؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 
2810